Dodaj do ulubionych

Wojna o córke Samusionek

21.09.13, 22:34
Dlaczego Krzysztof Zuber jest pozbawiony praw rodzicielskich do swojej córki Angeliki? Nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat. Cóż takiego zrobił, ze miał nawet Sądowy zakaz zbliżania się do córki?
Obserwuj wątek
    • nutka07 Re: Wojna o córke Samusionek 21.09.13, 22:38
      A to prawda ze jej corka w jakims domu dziecka byla?
    • baltycki Re: Wojna o córke Samusionek 21.09.13, 22:43
      Krzysztof Zuber w poniedziałek miał zostać pozbawiony praw rodzicielskich - chciała tego jego była żona Anna Samusionek. Tak się jednak nie stało.

• ichi51e Re: Wojna o córke Samusionek 21.09.13, 22:52
      Ja tylko znalazlam ze biegli orzekli ze curla jest przez niego zmanipulowana i tyle.
      • ichi51e Re: Wojna o córke Samusionek 21.09.13, 22:52
        No pieknie *corka
        • nangaparbat3 Re: Wojna o córke Samusionek 21.09.13, 22:56
          Czytalam gdzieś, jak to reportezy nie odstępują pani Samusionek, czyhaja na nią pod domem dziecka z aparatami, istne polowanie.
    • pelissa81 Re: Wojna o córke Samusionek 21.09.13, 23:34
      To jakas patologia. I on i on nie lepszy. Z tego Zubera swietny manipulant, nawet sobie drugiego takiego wynajął (Tymochowicza).
      Mloda jest w wieku, w ktorym kocha sie tatusia nad zycie. Ale na pewno ciezko ferowac wyroki. Jednak nie wierze jakos w slowa tego tatusia, ktory wszedzie ciaga ze soba media.

www.fakt.pl/Anna-Samusionek-tez-byla-ofiara-przemocy-domowej-Aktorka-Na-Wspolnej-opowiada-jak-byla-bita-przez-meza,artykuly,181561,1.html
      • vilez Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 09:36
        Widać jest za co kochać tatusia. To rzekłam ja, córcia tatusia.

Dobrze, że dziewczyna idzie do rodziny zastępczej. Teraz sąd powinien zająć się tymi, którzy się naparzają kosztem dziecka, czyli jej rodzicami.
        • antyideal Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 10:09
          Przydaloby sie wyciagac konsekwencje wobec takich panstwa,
          moze to by ich ostudzilo.
          • morekac Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 10:12
            Na dobrą sprawę z 8 lat temu - po pierwszych awanturach o małą - powinni być skierowani na jakąś terapię...
      • gazeta_mi_placi Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 11:36
        Nie wygląda ona na kobietę która da się bić, to taka herod baba.
        Jeśli były bijatyki w tym małżeństwie to podejrzewam, że obustronne.
    • morekac Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 09:30
      Już nie ma zakazu zbliżania się do córki. A dziecko idzie na razie do rodziny zastępczej.
      • mruwa9 Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 09:35
        .. i skonczy jak Amy Winehouse...
        dzieki kochanym rodzicom, ktorzy zryli biednemu dziecku psychike i zycie.
        • naomi19 Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 09:59
          racja

rodzice durni
          • beliska Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 10:04
            Przykro czytać doniesienia n/t tego dziecka. Rodzice zgotowali jej okrutny los.
            Ostatnie wieści /nie wiem na ile wiarygodne, bo według Faktu/ to, że dziewczynka
            trafi na razie do rodziny zastępczej-profesjonalnej;/
            • wioskowy_glupek Re: Wojna o córke Samusionek 22.09.13, 11:29
              Ponoć był przemocowcem i stąd zakaz kontaktów ale na ile to prawda nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka