Dodaj do ulubionych

Czy zazdroszczą wam partnera?

22.09.13, 10:42
Wiem, że pewnie posypią się na mnie gromy, żem głupia itd itp, ale pytam poważnie - czy któraś z was odczuła ze strony innych kobiet zazdrość o partnera?

Typu macie całkiem przystojnego chłopa, w dodatku zaradnego i obrotnego, który potrafi w towarzystwie błysnąć wiedzą albo ciętą ripostą.

Ja to odczułam parą razy, szczególnie ostatnio i nie powiem trochę dziwne uczucie...
Obserwuj wątek
    • podkocem Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 10:49
      no baaaaa smile Pewnie, że zazdroszczą. Dlatego trzymam go w najwyższej komnacie w najwyższej wieży pilnowanej przez smoka ziejącego ogniem. Na forum też mi zazdroszczą, choć jest jak Yeti - nikt go nigdy nie widział smile
      • gonabe Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:05
        Dużo kobiet zazdrościło mi "zaradności" mojego męża. To jedno i dwa b. b. dobrych manier oraz Tego, że na imprezie nigdy się nie upił. Zazdrości o wygląd chyba, nigdy tego nie odczułam. Dla mnie jest on najprzystojniejszy ale to dla mnie smile i reszta mnie nie interesuję. Zresztą im człowiek starszy dostrzega to co ulotne nie jest czyli charakter, inteligencję, umysł... a sześciopak na brzuchu jest ok jak patrzysz na reklamę bokserek... czasem się uśmiechnę na plaży do siebie widząc jakieś fajne ciacho ale wolę mojego męża.
        O jeszcze mi się przypomniało, kobiety zazdrościły mi go jak chodziliśmy na zakupy, bo on uwielbia zakupy i lubi mi pomagać w dobieraniu ciuchów, butów etc... To tak wtedy też widziałam cień zazdrości w oczach babek których facet ciągle patrzy na zegarek.
    • x.i Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:01
      Jak to by się miało objawiać?
      Ludzie go przeważnie lubią bo to taki typ zagadujący obcych, panie w sklepie i w okienkach idą mu na rękę przez tę jego gadkę, ale żeby zazdrościć? Nie sądzę żeby można było zazdrościć obcego faceta.
    • fomica Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:15
      Większośc moich koleżanke to szczęsliwe meżatki i matki, skupione na swoim życiu, więc nie mam poczucia że jakies samotne harpie dybia na mojego męża smile
      Aczkolwiek ma on pare takich cech, o których koleżanki z westchnieniem stwierdzały że "chciałyby żeby ich mężowie tez tak umieli". Nie nazwałabym tego jednak zazdrością o całokształt, raczej zauważeniem, że własny partner w pewnych sferach mógłby się co nieco podciągnąć.
      • niutaki Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:19
        jasne ze tak, przystojny, inteligentny i z kasa, jak tu takiego nie zazdroscic?....
    • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:28
      To zadziwiające i częste zjawisko - kobiety uważające, że ich misio jest ósmym cudem świata i wszystkie inne kobiety tylko marzą o tym, żeby na niego zarzucić sieć, na ogół nie ma to wiele wspólnego z rzeczywistością. Jeśli mam być zupełnie szczera, to częściej myślę "co ona w nim widzi" niż "ale chciałabym mieć takiego faceta" tongue_out
      • grave_digger Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:24
        Mam identycznie.
    • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:32

Tak.Co niektore nawet robily zalosne podchodybig_grin ni,ale my znamy duzo singielek.
    • 18lipcowa3 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:34
      Bez sensu, ale oczywiście że ematkom zazdroszczą partnerów, a jakże.
      Nie wiem czy mojego ktoś zazdrości, tak samo jak ja nie zazdroszczę komuś.
    • rhaenyra Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:41
      nie
      predzej wspolczujatongue_out
    • estragonka Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:49
      mi bardzo często zazdroszczą braku partnera big_grin
      • haneke_29 :D n/t 22.09.13, 12:02

• peggy_su Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:57
        O, to ja! Ja czasem niektórym zazdroszcze braku partnera big_grin
        • mayaalex Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:45
          He, he, ja tez smile
          Zwlaszcza jak wracam z zakupow ciuchowo-butowych.
    • karcia85 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 11:51
      Raczej koledzy zazdroszczą mojemu mężowi żony - ładnej, obrotnej i z klasą;-P
      --
      • jowita771 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 16:41
        Mój mąż sam sobie zazdrości takiej żony!
    • haneke_29 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:01
      Nie miałam na myśli czyhania wrednych harpii na wspaniałego misia, tylko zazdrość o to co masz, co się w życiu trafiło, jak się ułożyło. Jak to jedna z forumek zgrabnie określiła, taki cień zazdrości na dowód jakiegoś przymiotu partnera.

Ale oczywiście słowo zazdrość zostało wzięte za chrapkę, eee, sorry mega chcicę na mojego misia, czyli jematka w pełnej krasie smile.
      • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:09
        Ten watek jest wlasnie dowodem,ze zazdroszcza,taka morgen,jej facet slini sie do baby na ekranie gdy ona jest obok.Nikt normalny takiego nie chce.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
        • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:14
          Ale ci to zapadło w pamięć smile żeby cię jeszcze dobić to ci powiem, że ja wciąż mam miękkie kolana na widok Tilla Lindemanna, wydaję na jego widok nieartykułowane odgłosy, także przy facecie i nikt, absolutnie nikt nie ma z tym problemu, tylko ty, edel wink ogarnij się
          • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:21
            JAAASNNEEEEEEEE.
            Jakos musisz wybrnac.
            Tak,zapada w pamiec traktowanie kobiety Jak przedmiotu.
            • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:26
              Nie wiem, jaki ty masz ze mną problem, ale możesz się wziąć pod rękę z rosą - obie tak samo wnikliwie zajmujecie się moim życiem prywatnym smile oraz oczywiście macie na ten temat równie dokładne informacje, pracowicie uzupełniane. Niemniej przyjmuję twoje wyrazy współczucia, to takie wzruszające, że ktoś mnie wspiera w moim ciężkim życiu przedmiotu.
              • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:29
                Buhahahahhahahahahahah to jest moj pierwszy wpis na twoj temat,faktycznie obsesje mambig_grin
                • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:40
                  Owszem, masz. Ja już zapomniałam o tamtym wątku, a ty jak widać jeszcze nie zdrążyłaś tematu. Skoro nawet w świecie wirtualnym szukasz na każdym kroku potwierdzenia, że inni mają gorzej, pocieszaj się na zdrowie smile mogę być nawet wiecznie nieszczęśliwa, skoro ma być ci od tego lepiej, mnie tam wsio radno.
      • igge Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:09
        taksmile) zdecydowanie zazdroszczą mi koleżanki zaangażowania małża w prace domowe i opieki nad dzieckiem smile plus, ale to przeszłość, jego czułości, smsów, kwiatów, czekoladek, zachwyconego zapatrzenia w moją skromną osobę, stosunkowo częstego seksu
        • antyideal Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:15
          Czyli opowiadasz kolezankom o Waszym "stosunkowo czestym seksie"?
          • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:22
            Oraz o kwiatkach, czekoladkach, czułości, a one wtedy wzdychają "ale ci zazdroszczę!", tak to się chyba odbywa tongue_out
            • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:52

No Jak ty w realu zaczelabys gadac ci zu na Forum,to kazdy kobieta powiedzialaby,ze ci wspolczuje.
              No,ale Jak to mowia,nie Ma ofiar,sa tylko ochotnicy.
          • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:22

No i?co w tym dziwnego?
          • igge Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:53
            nie , nie opowiadam, ale żartujemy na tematy seksopodobne nonstop bo przyjaciółka na każdą dolegliwość mówi jak mantrę"więcej seksu", to jej lekarstwo na wszystkie dolegliwości życia codziennego i siłą rzeczy żartując, domyślamy sie o sobie pewnych rzeczy...mąż też u koleżanek ze mną bywa i wygłupiamy się, może czasem poruszając zbyt osobiste tematy...
            "Stosunkowo" często napisałam bo dla jednej osoby dwa razy w tygodniu po 24 latach małżeństwa to dużo a dla innej 2 razy dziennie to mało, różnie to u różnych ludzi wygląda, bezpieczniej napisać, że relatywnie często niż samo często smile).

A czułość, kwiatki i czekoladki po prostu widać, często odwiedzamy się w domach i tak, owszem, często narzekam ostatnio na męża i koleżanki znające naszą sytuację hamują mnie wychwalając go pod niebiosa smile)) i ustawiając w kolejce do ewentualnego powtórnego zamążpójścia w przyszłości. żeby nie było, mój mąż żałośnie mało zarabia i myslę, że nie jest zaradny finansowo choć pracowity - nie wiem, pewnie mozna uznac to za dużą wadę, zważywszy, że to on w zasadzie utrzymuje naszą 4 osobową rodzinę
            • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:59

One nie Maja kolezanek,wiec nie wiedza o co chobig_grin
      • gonabe Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:16
        Właśnie smile chodzi o tę nutkę "zazdrości" kiedy jesteśmy np. na imprezie zamkniętej typu wesele, bankiet, rocznica ślubu, urodziny gdzie jak już się impreza rozkręci panowie zdejmują krawaty, rozpinają guzik koszuli i zapominają o tym by np. podnieść się jak wstaje kobieta, czy krzesło jej dosunąć, bo są już mocno pod wpływem ALE najbardziej to mojemu mężowi zazdroszczą żony młodszej o 15 lat smile ale takiej z którą można porozmawiać, a nie głupiutkiej chicki... Lubię też jak zapraszamy przyjaciół na weekend i robię kolację, uwielbiam zachwyt kiedy po kolei wchodzą kolejne dania ale to już nie zazdrość. Raczej coś innego, potem często żony mówią, że przeze mnie będą miały przesrane, bo mąż już na jakieś zwykłe danie nie spojrzy z takim zachwytem smile I to jest miłe. Ważne jest aby rozdzielić zazdrość od zawiści smile Bo można zazdrościć np. fajnej figury ale nie myśleć przy tym jej danie specjalnie podleje tłuszczem, niech tyje kretynka. Można zazdrość ładnie urządzonego domu ale nie myśleć niech Ci go powódź zaleje smile
        A co do facetów... to kiedyś byłam z takim na którego wszyscy się pytali i wzrokiem pukali w czoło myśląc " co ona w nim widzi" ... Ja do dziś nie wiem co w nim widziałam
      • fomica Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:18
        To może źle sformułowałaś pytanie? Dla mnie "zazdrościc komuś czegoś/kogoś" oznacza "tez chcę takiego mieć, ten jest lepszy niz mój" i takiego zjawiska nie stwierdzam, podobnie jak ja nie myślę w taki sposób o partnerach moich koleżanek. Natomiast zdarza się uznanie, podziw wobec wybranych, pojedynczych cech, zachowań, umiejętności. Ale to nie jest to samo co "zazdrość o męża" (w sensie: o całego męża).
    • beataj1 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:11
      Pewne cechy mojego chłopa sa atrakcyjne dla innych kobiet. Inne cechy za to sa nieatrakcyjne.

Mój facet jest odpowiedzialny, poukładany, pedantyczny i bardzo rodzinny (rodzina jest dla niego najważniejsza i to jej podporządkowuje wszystko) - te cechy dla kobiet które nie mają tego w swoich facetach zapewne warte są zazdrości.
      Inne cechy za to moga nie być tak atrakcyjne - facet jest domatorem - co uwielbiam - bardzo lubie nasze wspólne spokojne wieczory - koleżanka powiedziała mi kiedyś że by przy takim facecie umarła z nudów smile
    • sumire Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:19
      nie. moje przyjaciółki lubią mojego partnera, ale mi go nie zazdroszczą - po pierwsze mają swoich fajnych facetów/kobiety, po drugie dobrze wiedzą, jak to u mnie wygląda; chłop jest kochany i ma mnóstwo wspaniałych cech, ale bardzo często wyjeżdża, pracuje w niedziele, wigilijne wieczory i tak dalej. taka branża. opinia dalszych znajomych mnie nie interesuje, zresztą większość z nich nawet nie miała okazji go poznać.
    • anorektycznazdzira Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:34
      Nieee, ja za cwana jestem. To mnie jemu zazdroszczą- oszczędzam sobie w ten sposób nerwów i upraszczam życie tongue_out
      Zawsze mi żal dziewczyn, którym się inne rzucają okrakiem na chłopa, na dodatek często dając do zrozumienia, że aktualna żona to nie jest szczyt możliwości tego pana i cokolwiek się on marnuje. Ciutkę wyobraźni albo chociaż pewności siebie brakuje tym żonom...
    • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:35
      Powiem więcej - laska, która całkiem na serio twierdzi, że baby naokoło zazdroszczą jej faceta, a nie jest np. żoną Bekhama czy przystojnego jak młody bóg milionera, jest od razu w moich oczach sklasyfikowana jako zakompleksiona pańcia, której wyznacznikiem pozycji w społeczeństwie jest to, że ma chłopa i czuje się w tej pozycji wciąż zagrożona (skoro ona jest tak beznadziejna, a on taki zajebisty). Takie panny nawet zwykłą, miłą rozmowę czy zupełnie niewinne przekomarzanie się odbierają jako zmasowany atak na misia, a każdy komplement w rodzaju "ale twój mąż fajnie gotuje", który nie znaczy absolutnie nic, w jej uszach brzmi "ale ci go zazdroszczę, chciałabym takiego, zaraz na niego zapoluję".
      Poza tym takie obserwowanie idealnych misiów z zewnątrz bywa mylące - kiedyś, wiele lat temu zazdrościłam starszej koleżance idealnego małżeństwa, naprawdę udanego i kochającego. Już są po rozwodzie, pan poszedł w długą za spotkaną na naszej klasie szkolną koleżanką. Tyle na temat wspaniałych misiów.
      • beataj1 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:45
        A ja po prostu nie wierze że można zazdrościć "całego faceta". Nie ma idealnych ludzi. Pewnie cechy u innych są fajne atrakcyjne a inne nie i tyle.
        Jako czekoladoholik zazdroszczę koleżance że jej mąż jest cukiernikiem. Jednocześnie ten sam mąż ma zestaw wkurzających mnie cech ktore sparwiaja że zyć bym z nim nie mogła smile

Przekonanie że mój mis jest ósmym cudem świata i wszystkie mi go chcą skraść jest jakieś żałosne (choć nie spotkałam nikogo takiego w realu). Bo zwykle ci najbardziej cudowni i oprawiani w ramki przez zakochane żony mają najgorsze trupy w szafie które prędzej czy później wychodzą i śmierdzą.
        • sumire Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 13:10
          ooo, w rzeczy samej. z zazdrością o cudzego męża jest troszkę jak z podkochiwaniem się w gwiazdorze filmowym. publiczny wizerunek może być zachwycający, ale skąd wiadomo, czy koleś w zaciszu domowym nie jest psychopatą?
          poza tym... ech, nie ma ludzi idealnych. oczywiście biorę poprawkę na to, że mężowie ematek są wink samo to, że nam wydaje się, że mamy coś, czego inni powinni nam głęboko zazdrościć, nie znaczy wcale, że tak jest. inni mogą raczej beznamiętnie wzruszyć ramionami miast pogrążyć się w zazdrości smile
        • igge Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 13:14
          no nie "całego" faceta to mi chyba nie zazdroszczą bo jak mi w sprzątaniu powyrzucal jakieś stare rupiecie to ta sama koleżanka powiedziała,że jej małż już by za tymi jej śmietkami (które z upodobaniem kolekcjonuje) sam prędko wyleciał z domu. Bywa ostatnio strasznie dominujący i samodzielny w decyzjach smile). Ja też z kolei "zazdroszczę" koleżankom, że ich partnerzy np majsterkują i naprawiają domowe sprzęty, malują płot albo budują komineksmile).
          Nie są takimi domatorami jak mój ślubny pierwszy i najukochańszy mąż. Łażą za nimi na spacery z psem nie mogąc się oderwać podczas kiedy ulubioną forma wypoczynku mojego małża jest SAMOTNY spacer z psami. Także zazdrościmy sobie wzajemnie różnych cech charakteru naszych mężów. Ja np uważam za przewspaniałą męską uległość i posłuszeństwo bo mi ostatnio tego bardzo brakuje...a koleżanki małżonek nie dość, że ma różnokolorowe oczka jak haszczaki to jeszcze jest potulny jak baranek niemal i słucha żony we wszystkim niemal i ma prace na etat, codziennie ląduje w domu o 18 ...ehh...marzeniesmile) Mojego ciągle nie ma i wraca na dwa dni tylko, żeby sie pokłócic chyba smile))
      • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:57

Pocieszaj sie dalej,podaj sobie raczke z Shellerka,za tez sobie wpiera rozne bzdury,by przelknac rzeczywistoscbig_grin
        • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 13:57
          Tak, teraz juz jestem pewna - mam kolejną psychofankę smile ach, jak ja wiem, gdzie uderzyć, edel będzie lizać rany przy każdej mojej wypowiedzi wink biedaczysko
          • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:01

Oj zdaje sie,ze trafilam w sednobig_grin taka stara,a taka glupia.
            Zal.
            • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:03
              Tak, rozgryzłaś mnie, jestem taaakaaa nieszczęśliwa... zadowolona?
              • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:08

Nie chodzi o nieszczesliwosc,jestem absolutnie pewna,ze po dostosowaniu do zasad gry pana mozna byc bardzo szczesliwa vide Shellerka(ona tez dowcipkuje)
                Rob co chcesz,ale nie dzis sie,ze ktos z boku to ocenia Malo pozytywnie.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
                • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:13
                  Teraz uważaj, bo znów wydaje mi się, że mylisz świat wirtualny i rzeczywisty - nie znasz mnie, mojego partnera, nie wiesz, jak żyjemy i jaki mamy układ, wnioski wyciągasz na podstawie jednego wątku, w dodatku żartobliwego - doprawdy nie wiem, kto tu ma większy problem. Obstawiam brak wrażeń w świecie rzeczywistym, ja mam ich naprawdę dość i ostatnie, na co mam ochotę to analizy związków obcych ludzi, których na oczy nie widziałam. Ale chyba piszę do ściany wink i cokolwiek tu nie naskrobię ty już masz gotową od dawna teorię i wszystko, ale to wszystko ci ją potwierdza. Zadziwia mnie, skąd się biorą tacy ludzie?
                  • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 16:28

--Juz sie tak nie produkuj,nie chce Mi sie czytac twych wywodow.

• morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 21:40
                      Właśnie widać, jak je ignorujesz big_grin
                      • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 22:41
                        Pechowo,nie przeczytalam,bo mi sie wyswietlilo tlumaczenie na strone.Mozesz sie,na serio nie produkowac,nie chce mi sie czytac niczego powyzej 3linijek.

• morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 23.09.13, 09:15
                          Ale nie zapomnij się dopisywać pod każdą moją odpowiedzią, żebym na pewno wiedziała, że ich nie czytasz!
    • mala_truskawka Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 12:43
      Tak, zazdroszczą. Te, które go dobrze nie znają - oceniają cechy możliwe do wyłapania na pierwszy rzut oka - jest przystojny, zabawny, otwarty. Te, które znają go lepiej - zazdroszczą mi, że mąż np. sam proponuje, że wyjdzie z dzieckiem na długi spacer, żebym mogła wziąć relaksującą kąpiel. Trafił mi się fajny egzemplarz smile
    • ewaewawa Tak 22.09.13, 12:49
      Nagminnie smile naprawdę meza to mam udanego. Bardzo przystojny, zwiedził połowę świata, poliglota z dobrym zawodem, zaradny- nie muszę pracować jako lekarz chociaz brak pracy mi nie grozi, nosi mnie na rękach, troszczy się, kocha, jest inteligentny ale tak naprawdę- namawiam go na jakas mense czy tym podobne rzeczy, bo po prostu jest tak błyskotliwy, tak mądry, że czasami ja go podziwiam jak on do tego doszedł. Jest towarzyski, lubi ludzi, lubi byc w centrum uwagi czyli na imprezie to on rozbawia towarzystwo i przyciaga niestety kobiety jak magnes sad ja tam bym wolała żeby go az tak nie zauwazaly. Mialam bardzo duza potencjalna konkurencję o jego wzgledy kiedy był wolny, chociaz to nie ja sie o niego staralam tylko on. Jest wspaniały i nie zamieniłabym go na żadnego innego, nigdy.
      • antyideal Re: Tak 22.09.13, 12:51
        Jola ? suspicious
        • ewaewawa Re: Tak 22.09.13, 12:53
          Nie, ale mam nadzieję, że jest więcej takich facetów i nie ja jedyna no i Jola mamy tak dobrze wink
          • antyideal Re: Tak 22.09.13, 12:59
            Niee, myslalam, ze to nasza forumowa ulubienica Jola wrocila
            ze swym idealnym mezem wink
      • ewaewawa Re: Tak 22.09.13, 12:51
        ale podobno jego koledzy zazdroszczą mu żony smile
        • gulcia77 Re: Tak 22.09.13, 12:57
          Paczpani big_grin Angelina Jolie i Brad Pitt na forum emama wink
          • ewaewawa Re: Tak 22.09.13, 13:01
            hahaha no tak prawie, prawie wink
            • kropkacom Re: Tak 22.09.13, 14:39
              Jakieś foty? Bo chyba nie jesteś skromna big_grin Co?
      • edelstein Re: Tak 22.09.13, 13:05

Ja tez takiego mamwink
        Raczej,watpie czy czesc tutaj to pojmie,pamietam watek kkalipso gdzie dziewczyne prawie zrownaly,z ziemia gdy napisala o swoim facecie.
        Nawet do prezentu sie doczepily.
    • peggy_su Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 13:08
      Może zazdroszczą to nie jest dobre słowo, ale na pewno większość ludzi, w tym kobiet bardzo go lubi. Mój mąż jest z typu tych sympatycznych, pomocnych i solidnych, do których przyjaciele zawsze mogą się zwrócić. Może nie jest nie wiadomo jak przystojny, ale to brunet, dobrze zbudowany a to się wielu podoba.
      Większość wad, które mnie do szału doprowadzają, to nie są rzeczy widoczne na pierwszy rzut oka, raczej wyłażące po dłuższym pożyciu.
      Czyli tak, sądzę że niektórzy mogą mi go zazdrościć.
    • gulcia77 Sama sobie chłopa zazdroszczę! 22.09.13, 13:09
      Dlatego, ze jest przystojny taki, jak MI się podoba, że lubi gadać o tym samym, o czym JA lubię, że jest zbudowany tak, jak JA lubię i ma dokładnie taki charakter, jaki MI odpowiada. Podejrzewam, że moje znajome stukają się w łeb, że ze sobą tyle lat jesteśmy smile
    • panna.w.paski Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 13:26
      Znajome kobiety lubią mojego męża jako człowieka, jak się rozkręci jest dobrym kompanem, a do tego jest inteligentny, dobrze wychowany, ma poukładane w głowie i fajne poczucie humoru (wg mnie oczywiście).
      Myślę, że nie zazdroszczą mi jego na zasadzie ciacha, które chciałoby się mieć u boku, ale fajnego człowieka, z którym jestem i fajnego związku - cieszą się moim/naszym szczęściem, mówią, że do siebie pasujemy i dobrze nam życzą.
      I serio, nie sądzę, żebym była w jakimkolwiek stopniu lepsza od innych tylko dlatego, że jestem z nim, ale życzę każdej kobiecie, która chciałaby być w związku, takiego szacunku i miłości jaka jest teraz między nami.
      • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:01
        Ale ty piszesz o czymś zupełnie innym - jak najbardziej można życzliwie zazdrościć komuś udanego związku, fajnego układu (choć jak wspomniałam wyżej ostrożnie z tym ocenianiem czyjegoś związku z zewnątrz), tu jest konkretne pytanie o konkretnego partnera, czyli o tego Wspaniałego Mężczyznę, Którego Mi Wszystkie Baby Zazdroszczą. Sorry, ale tak to odbieram.
        • noname2002 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:10
          10/10
        • panna.w.paski Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:20
          Ja tego tak nie odbieram, ale jeśli formułujemy to w ten sposób, to odpowiedź brzmi: Nie, nie zazdroszczą mi mojego misia.
          Ale chciałam wypowiedzieć się w wąteczku i przemycić w nim, jaki on wspaniały i właśnie to zrobiłam wink
          • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:20
            Wiem, jesteś świeżynka oczadziała, to ci wybaczam tongue_out
            • panna.w.paski Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 15:00
              Przebaczcie im, gdyż nie wiedzOM co czyniOM (sobie i potencjalnym dzieciOM) big_grin
    • yenna_m Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 13:56
      no ba!
    • edelstein Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:04

Aha ciesze sie,ze mozesz sie dzieki mnie dowartosciowac.Wcale nie jest zle miec psychofanke,nie bedzie sie slinic przy tobie na widok innych forumek.No wiesz namiastka lojalnosci dziala cudabig_grin
    • kropkacom Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:21
      > czy któraś z was odczuła ze strony innych kobiet zazdrość o partnera?

Nie wiem. Może kiedyś jakaś nieszczęśliwa pani palnęła coś, że mam dobrze z moim partnerem. A może mi się to przyśniło? big_grin
    • biotka Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:28
      Nie tyle chłopa mi zazdroszczą ale tego że on gotuje i lubi to. Pracuję z kobietami w wieku 30-60 i żadna nie ma męża który potrafi cokolwiek ugotowac. Tak się złożyło.
      • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:34
        O tak, mogę przyznać - tego ci zazdroszczę, nawet na odległość smile
    • gretchen184 Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:28
      wiem,że niektóre koleżanki zazdroszczą mi męża bo jest bardzo rodzinny,kulturalny (wychowywany przez dziadków,ma takie przedwojenne maniery), umie i zajmuje się domem, jest świetnym i bardzo troskliwym ojcem, alkohol pije sporadycznie, jest romantyczny i czuły.
      ale te zazdroszczące nie wiedzą,że mój fantastyczny mąż jest chimeryczny, kapryśny, obrażalski,uparty,potrafi być chamski i arogancki, złośliwy do bólu.
      • morgen_stern Re: Czy zazdroszczą wam partnera? 22.09.13, 14:36
        Dziękuję ci za ten wpis. Właśnie dlatego nie należy nikomu niczego zazdrościć, bo tak naprawdę g... wiemy o tym, jak ludzie żyją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka