25.09.13, 23:42
Od dawna poluje na fajna parke, ostatnio namierzylam dwie - linki ponizej. Nosicie takie kurtki, jak sie sprawdzaja? Doradzcie ktora z nich fajniejsza? Jedna z rekawami ze sztucznej skory, jest ciensza ale bardziej modna moim zdaniem, druga cieplejsza, ale taka zwykla, kaptur na kozuszku jak eskimoska. Nie chce wydac majatku bo kurtek i plaszczy mam az nadto, ale zachorowalam na parke i musze ja miec! Ta z CiA mierzylam i fajnie lezy, te z Vero Moda jutro planuje przymierzyc wink Ciekawa jestem Waszych opinii.

Parka 1

Parka 2
Obserwuj wątek
    • thegimel Re: Parka 25.09.13, 23:48
      Już myślałam, że będzie jakiś smakowity wątek z plotkami wink
      Ta z Vero Moda fajniejsza.
      • bergamotka77 Re: Parka 26.09.13, 00:14
        tez jestem za Vero Moda. Chyba ja jutro kupie wink
    • kota_marcowa Re: Parka 25.09.13, 23:49
      No mi się ani jedna ani druga nie podoba.
      • coca-cola100 Re: Parka 30.09.13, 01:12
        Obie sa okropne,ale jak juz to ta z linku2.
    • kamunyak Re: Parka 26.09.13, 00:45
      rok temu zamówiłam parkę, w wydaniu zimowym. Niestety, ocieplenie powoduje, że tył (wydłużony) jakoś tak sterczy i w ogóle wyglądałam jak w waciaku ze sterczącymi tu i ówdzie elementami (jestem szczupła, jakby co).
      Tak, że jesli juz parka to na pewno bez ocieplenia czyli w wydaniu jesienno-wiosennym raczej.
      Z prezentowanych ta C&A jest ładniejsza, moim zdaniem. Ale ma ocieplenie, modelka jest porozpinana to wszystko zgrabnie się prezentuje, po zapięciu - pewnie waciak.
      Drugi model, z Vero, wygląda na lżejszy, właśnie nie zimowy. Ale rękawy jakby z innej bajki, mnie sie to nie podoba.
      • hugo43 Re: Parka 26.09.13, 06:12
        mam trzy dlugie,kremowa,biala i brazowa i jedna krotsza,za uda w kolorze khaki.ja je uwielbiam,zaluje tylko ze zadna z nich nie jest impregnowana.
        • eliza_b Re: Parka 26.09.13, 07:13
          Podoba mi sie zdecydowanie ta z Vero Moda.
    • mayaalex Re: Parka 26.09.13, 07:19
      Bardzo podoba mi sie ta pierwsza - pomyslalam od razu o jesiennych spacerach, zbieraniu lisci i kasztanow, takie weekendowo-bliskie-naturze klimaty wink
      W drugiej nie podobaja mi sie rekawy - ale generalnie w takich klasycznych ciuchach "ikonach" nie lubie jak sie cos wymysla albo ulepsza - no ale to moja prywatna schiza, co nie znaczy, ze Ty bedziesz zniej niezadowolona.
    • maggi9 Re: Parka 26.09.13, 07:46
      Ta z Vero mody fajna gdyby nie te rękawy. Są koszmarne. Takie same widziałam w esklepie Pull&Bear. Ohydztwo. Ale za to w P&B widziałam na żywo fajne parki, bez tych rękawów z takim sztucznym kożuszkiem w środku. Fajne były.

Ta z C&A ujdzie, sząłu nie ma ale jest ok.
    • lady-z-gaga Re: Parka 26.09.13, 07:51
      Przy kupowaniu zwroc uwagę, aby wierzchni materiał nie był sztywny - wtedy nawet z ociepleniem parka dobrze się układa i nie ma efektu wypchanej pupysmile
    • loola_kr Re: Parka 26.09.13, 09:13
      Ja uwielbiam, ale ja zakupiłam wojskowe z demobilu smile
    • 18lipcowa3 Re: Parka 26.09.13, 09:16
      ta pierwsza to jak z bezdomnego dziada zdjęta
    • klubgogo Re: Parka 26.09.13, 09:50
      Pierwsza beznadziejna, druga super.
      • bergamotka77 Re: Parka 26.09.13, 17:40
        dzieki dziewczyny, zwlaszcza komentarz o dziadzie mnie rozbawil wink
        Ja akurat lubie rzeczy kultowe podrasowane aktualna moda - w tym wypadku skorzanymi czy skoropodobnymi detalami np. rekawami. Nie zdazylam dzis zajrzec do Vero Moda, planuje jutro a moze jeszcze jakas wpadnie mi w oko? Jest ich duzo ale w kazdej cos nie tak - a jak jest ok to cena za wysoka wink Te z C&A odpuszczam choc na zywo i na czlowieku wyglada ok, lepiej niz na ich modelce. Uwazam ze parki sa bardzo seksowne co udowadnia modelka ze strony Vero Moda.
        • coca-cola100 Re: Parka 30.09.13, 01:20
          Parki seksowne?ojaa sa straszne i wygladaja okropnie.
          Jesli parka to wojskowa i nie dla kobiety.
    • bergamotka77 Re: Parka 30.09.13, 01:04
      Niniejszym informuję, że nabyłam w weekend parkę nr 2 z Vero Moda! Mam wyrzuty sumienia bo nie była mi potrzebna kolejna kurtka ale to byla milość od pierwszego wejrzenia! Wygląda super na żywo, czuję się w niej nonszalancko sexy! smile No i dzieki za opinie, pomogly mi podjąć decyzję smile
    • malwa51 Re: Parka 30.09.13, 11:37
      Ta pierwsza, zdcydowanie smile
      Parki uwielbiam - mam kilka sztuk: z bawelny w wydaniu wiosenno-jesiennym i z podszyciem na zime.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka