26.09.13, 12:49
Czy wiekszośc psychologów to są takie ciche, introwertyczne kobiety z ktorymi z rozmow i spotkan nic nie wynika? Slysze wciaz takie glosy znajomych ze wybrali sie nie raz nie dwa do pani psycholog a ta poprostu słuchała, i tak człowiek gada gada a nic z tego nie wynika , reakcje pani specjalistki są zdawkowe. Po co są tacy ludzie ktos mi wyjasni? Nawet na youtube widze podobne...

www.youtube.com/watch?v=yTRMl0exLuk&feature=c4-overview&list=UU9bfVO7fxmRdDb0juk3ViAA
Obserwuj wątek
    • butch_cassidy Re: Psycholog 26.09.13, 12:54
      Znam dwie psycholożki - obie są przeciwieństwem Twojego opisu smile
      • kariwitch00 Re: Psycholog 26.09.13, 13:01
        To super moze jest jakas rownowaga w tym srodowisku chociaz, bo naprawde psycholog nie powinien byc introwertykiem litości, nie wiem co pcha takich ludzie na te kierunki.
        • kietka Re: Psycholog 26.09.13, 13:04
          no niestety, nie od dzisaij wiadomo, ze 90% idzie na psychologie, bo sama ma problemy smile
          miała do czynienia z psychologiem, masakra...nie bede opopwiadac, ale wyszlam jeszcze bardziej zołowana, niz przyszlam, mysle, zosoba z mylami samobojczymi na moim miejscu by juz nie zyla.
          • kariwitch00 Re: Psycholog 26.09.13, 13:10
            ja mysle ze ida bo to latwy stosunkowo humanistyczny kierunek i chyba wszystkich troche temat ciekawi niezaleznie od zainteresowan, predyspozycji itd
          • pederastwa Re: Psycholog 26.09.13, 18:56
            To jest mit zdaje sie. Zresztą na psychologię od lat jest bardzo wielu chętnych i spory odsiew przy przyjęciach.
        • aandzia43 Re: Psycholog 26.09.13, 17:30
          bo naprawde psych
          > olog nie powinien byc introwertykiem litości, nie wiem co pcha takich ludzie na
          > te kierunki.

Aleś wymóżdżyła. Psycholog pracujący z ludźmi nie powinien być przede wszystkim zaburzony i powinien znać się na swojej robocie.

--
          Wg mnie burdele i agencje to raczej wstydliwe dowody ostatecznej męskiej kapitulacji. Gdy oferta własna jest już tak licha, że można tylko portfelem w śmieciach grzebac szukając jakie spady się trafia. By klasyk Gomory smile
    • ziarenko-piasku Re: Psycholog 26.09.13, 13:04
      Z racji zawodu znam wielu psychologów - do żadnego ów opis nie pasuje tongue_out
    • nowel1 Re: Psycholog 26.09.13, 13:06
      Pewnie psychoanalityczki.
      Warto wiedzieć, według jakiej szkoły psycholog pracuje, ZANIM się zacznie terapię.
      • mx3_sp Re: Psycholog 26.09.13, 13:08
        a może nie były to prywatne praktyki, a państwowe poradnie.
        • nowel1 Re: Psycholog 26.09.13, 13:54
          Co to ma do rzeczy?
    • nangaparbat3 Re: Psycholog 26.09.13, 16:59
      Chodzi Ci o psychoterapeutę, ktorego rolą jest bardziej sluchac niż gadać.
    • kawka74 Re: Psycholog 26.09.13, 17:36
      'Marceli szpak dziwi się światu' - odcinek drugi, zdaje się...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka