pepsi.only 17.10.13, 10:09 wątek z Jakie miałyście swoje pierwsze objawy ciązy, ale wiecie, takie nietypowe kiedy intuicja mówiła, że być może ciąża, a na test jeszcze za wcześnie (jeszcze kilka dni). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:10 mam wzdęcie, zabawne, co nie? i to nie po kapuście mam wypchnięty brzuch, zwolnienie metabolizmu. trwa to od kilku dni, w sumie od owulacji, już w tej chwili wyglądam, jakbym była w 4-5 miesiącu ciąży i własciwie noszę wyłącznie luźne bluzy. nie mieszczę się w portki, pozostaje mi chodzić w biodrówkach. a i nie mam zbytniego apetytu aaaa, chyba nie wytrzymam, strasznie się ekscytuję....jutro lub w sobotę zrobię test, ale spodziewam się 2kresek. tralala żeby tylko ciąża nie poleciała, kciuki by się przydały Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:13 u mnie taka ogolna błogosc nastapiła, szczescie takie niebywałe i nieokreslone...ciezko to wymowic... oczywiscie obydwa razy nie wiedzialam, ze jestem w ciazy. pierwszy raz...jak maz mnie znalazł na balkonie (czerwiec) z bananem, małzami w słoiku i michałkami jedzonymi jednoczescie, popijane mażlanką, to powiedział, ze mam sobie tes zrobic, ja oczywiscie opr, ze jak to, nimozliwe... drugi raz... wigilia, u tesciowej, tort czekoladowy razem z ryba na talerzu....i tak 3 dni, po powrocie dostałam test od meza w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:25 z tymi zachciankami to dla mnie zupełnie kosmos- w żadnej ciąży nie miałam czegoś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:16 > pierwszy raz...jak maz mnie znalazł na balkonie (czerwiec) z bananem, małzami w > słoiku i michałkami jedzonymi jednoczescie, popijane mażlanką, Przy takich okazjach wychodzi jak sie niektore w ciazy obzeraja, ale potem jest zaprzeczanie - nieeeee, te 25 kilo przytylam od tarczycy, hormonow i wody w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:15 Trzymamy kciuki zatem Odpowiedz Link Zgłoś
betii38 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.02.14, 16:35 Hej, przepraszam ze pisze do Ciebie teraz,ale chcialabym dowiedziec sie czy jestes w ciazy, poniewaz mam takie same objawy,od owulacji mam tak wzdety brzuch jakbym byla w 3-4 miesiacu ciazy....staramy sie z mezem o dziecko dlatego to pytanie.dziekuje za odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.12.17, 08:05 > mam wypchnięty brzuch, zwolnienie metabolizmu. trwa to od kilku dni, w sumie od owulacji, już w tej chwili wyglądam, jakbym była w 4-5 miesiącu ciąży Och, to ja co cykl od roku zachodzę w ciążę. Tylko, że niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:14 żadnych takich nie było Odpowiedz Link Zgłoś
makahopsa Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:17 kot nie dawał się zgonić z kolan, na każdą próbę syczał na mnie, ale tak jakoś.... przyjaźnie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:27 fajnie z tym kotem Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:51 O kocie już kilka razy słyszałam, cwane bestie Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.02.14, 16:43 mój pies spał pon naszym łóżkiem, no i za każdym razem w nocy odprowadzał mnie do łazienki, czekał na mnie i odprowadzał do łóżka to w pierwszych tygodniach. Potem mu się znudziło, bo wiadomo ile się sika na początku Też coś czu -ł może wtedy wydzielałam jakiś hormon w większym stężeniu? psy potrafią wyczuć raka to i ciążę może Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:27 miałam same głupie pomysły w ciazy, włacznie z samodzielna naprawa inst elektrycznej wyladowalam na IP, prad, to nie bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 15:20 Moj, dla odmiany byl niesamowicie obrazony. Przez pierwsze kilka tygodni mial wielkiego focha i mnie olewal. Potem zaczal sie mna "opiekowac". Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:27 Może to nie takie nietypowe, ale dla mnie na pewno. Przez bite dwa tygodnie żarłam rybę. Na zmianę makrele wędzoną z tuńczykiem. Wcześniej przez kilka lat tyle nie zjadłam, bo nie lubie ryb. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 05.01.14, 09:30 Ja jem rybę od roku codziennie, do 3 razy dziennie, głownie pastellę z tuńczyka i wszyscy się dziwią jak mi się to nie przejadło. W ciąży nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.12.17, 12:40 Może jednak ogranicz trochę spożywanie ryb, a zwłaszcza tuńczyka, na zdrowie ci to wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.12.17, 14:17 U mnie na odwrót - od dzieciństwa najchętniej zywilabym sie rybami i owocami morza a w ciąży odrzut totalny. Na szczęście po porodzie smak na ryby wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:28 Pomidorowa mi tak śmierdziała, że nie mogłam wyrobić - wyczułam już na schodach jej "smród" i do domu wparowałam prosto do łazienki oraz mięsa wszelkie i mleko - tylko chleb mi pachniał, wymiotowałam cały tydzień. Mój ojciec łaził za mną i się nabijał "o na młode kości wymiotujesz" a ja wymiętolona taka patrzyłam na niego i pukałam się w czoło z miną pt. " o czym Ty do mnie mówisz" Jakoś tydzień po zrobiłam test i dwie krechy wyskoczyły Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:30 Miałam ochotę ciągle wąchać sól lawendowa do kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:37 Śniła mi się moja zmarła babcia, że jednak wcale nie umarła i snił mi się mój wujek, który zmarł w miarę młodo na cukrzycę, że jednak go "tam u gory" nie chcą i ma sie z kims starszym na ziemi zamienic. Serio, bo bardzo rzadko miewam sny. Poza tym mąż mnie złapał za nogę i mówi, ale ci kostki spuchły chyba jestes w ciąży. No i na czworakach szłam do łazienki, jak tylko mąż przyniósł drewno i otworzył drzwiczki z kominka. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:38 I ciąża- ogromny pociąg do papierosów mentolowych i odrzucenie od zwykłych Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:44 fajki rzuciłam kilka miesięcy temu, ufff ale kawa- nałóg jestem. próbowałam ograniczać (jakiś czas temu) to jakbym była na głodzie Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:46 jezeli chodzi o zyganko, to zaczynało sie wczesnie i konczyło pozno. rekord do 6 miesiaca. potrafiłam wyhaftowac na widok nalewanego mleka do szklanki, w telewizji, zdjęcia jajka, szyldu sklepu miesnego. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:53 ja rzuciłam dopiero w połowie ciązy, nie "mogłam' się opanować. do tego pzytyłam-no kurde ćwiczyłam codziennie 50brzuszkow, jeźdzłam rowerem po wertepach i tyłam no i wracając z pracy o 17 od razu kładłam się spać i spałam do 7 rano. Test ciążowy negatywny II ciąża (planowana)- spałam po 14 godzin w nocy + popołudniu obowiązkowa drzemka- M pierwszy powiedział że coś jest nie tak-test ciążowy negatywny III ciąża (planowana) -tak czekałam że przegapiłam objawy,nic mi nie było (ciąża obumarła), test pozytywny IV ciąża (planowana)- po prostu "coś" (ja mowię że to AniołGabriel) mi powiedziało że jestem w ciązy i będę miała syna. I że mam nadać mu na drugie imię Gabriel, że będzie nad nim czuwał. Ciąża potwierdzona 2 tyg później,-test pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:47 przypomniało mi się, w poprzedniej ciąży starszną opryszczkę dostalam. widać organizm zaeagował osłabieniem. w tej (być może ciąży)...już zaczynało mi się wykluwać. ale rozgoniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi_girl Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 12:50 Ja też dostałam! I to pod kolanem - jakiś dziwny rodzaj. A teraz półmetek a ja właciwie od 2 miesiąca bez przerwy mam katar, woda z nosa się leje i leje i kicham i kicham. Podobno to częste, ale nie znam nikogo innego kto by tak miał. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:48 We wszystkich trzech ciążach u mnie pierwszym objawem był natychmiastowy spadek wydolności organizmu, praktycznie z dnia na dzień. W pierwszej, to był marzec - pamiętam we wtorek na siłowni jak zwykle godzinę maszerowałam na "schodkach", czytając gazetę i swobodnie rozmawiając - takiej maszynie na pośladki - w piątek złaziłam z tego co 5 minut zlana potem i sapałam. W drugiej, to był czerwiec - pracując na 6. piętrze rano latałam schodami, co by rozruszać się i spalić kalorie - jednego dnia, ni stąd ni zowąd, szłam te 6 pięter jakieś 4 razy dłużej, musiałam odpoczywać na każdym piętrze. W trzeciej - zaczęłam oswajać Chodakowską i po dwóch tyg te 30 minut mijało mi jak z bicza trzasł. Jednego dnia literalnie zaczęłam padać na twarz praktycznie po każdym powtórzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:50 dosłownie w pierwszych dniach ciąży, nie wiedzac o niej, zapaliłam swojego ostatniego w życiu papierosa - zemdliło mnie okrutnie, malo nie zwymiotowałam, odstawiłam na amen. test robiłam dopiero po jakis 3 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 10:56 Zawroty głowy i niebywała senność o godz. 19. - taka nie do powstrzymania. Nie wiem, czy to nietypowe, ale pojawiło się tydzień przed testem i dopiero po nim połączyłam fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:00 A już później, to przez tydzień żywiłam się prawie wyłącznie pieczonym kurczakiem (przed ciążą nie jadłam mięsa ) - zjadałam 1 dziennie. I jeszcze miałam "szamańskie" sny - jakieś kobiety, tańczące w kręgu i mówiące "teraz jesteś już po drugiej stronie", albo uciekające przede mną cyganki z kartami i znów te kobiety co wcześniej rozmawiające w pralni o walce dobra ze złem na świecie... No kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
myszy80 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:04 Wszystko mi z rąk leciało, a u nas w domu to mąz jest fajtłapą Poza tym w drugiej ciąży jeszcze jakiś tydzień przed testem przyśniło mi się, że ktoś do mnie mówi "będzie syn". Zresztą w obu ciążach płeć mi się przyśniła. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon myszy80 17.10.13, 11:52 Dlaczego nie byłaś na forum rówieśniczym? (wrzesień 2009) Odpowiedz Link Zgłoś
myszy80 Re: myszy80 17.10.13, 12:19 goodnightmoon napisała: > Dlaczego nie byłaś na forum rówieśniczym? (wrzesień 2009) Jeśli dobrze pamiętam, to byłam na samym początku (okres ciążowy), ale syn urodził się chory, długo byliśmy w szpitalu, operacja itd. Zanim wróciłam do domu, ogarnęłam całość i zaczęłam ponownie zaglądać na fora to już zamknięte było. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: myszy80 17.10.13, 13:05 O kurcze ... a jak się teraz miewa Artur? Wszystko OK? Odpowiedz Link Zgłoś
myszy80 Re: myszy80 17.10.13, 13:30 Gdyby go ktoś zobaczył, to nigdy by nie powiedział, że jest chory, tyle ma energii Ale wada serca zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe_studio Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:11 Napady wściekłości! Generalnie jestem opanowana ale raz w klotni rzucilam w meza kubkiem ktory akurat wycieralam. Nigdy wcześniej ani później niczym w nikogo nie rzucalam Patologia normalnie. Kilka dni chodzilam jak tykajaca bomba a tydzien pozniej test pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:18 kot mojej mamy podwórkowo - domowy , wredny i złośliwy wskoczył mi na kolana i tak sobie siedział ku zdziwieniu rodziny bo nigdy tego nie robił, no ale wtedy już wiedziałam, że jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:16 U mnie wilczy glod polaczony ze zwolnionym metabolizmem (co wlasnie niestety skutkuje wielkim wzdetym brzuchalem), do tego znacznie czestsze siusianie (w nocy musialam wstawac nawet dwa razy) - na tym etapie to oczywiscie nie fizyczny nacisk na pecherz tylko hormony. To przed testem nawet. Potem juz typowo - wrazliwosc na zapachy (w pierwszej ciazy wszystko mi cudnie pachnialo, chodzilam po miescie i zachwycalam sie perfumami, aromatami z restauracji, nawet zapachem w sklepach, w drugiej wiele rzeczy mnie odrzuca) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:16 piwo mi nie smakowało, pojechaliśmy na biwak i w czasie kiedy reszta obaliła już pewnie ze dwa, ja wciąż męczyłam pierwszą połówkę pierwszego browara i na tym skończyłam, stwierdziłam, że nie świeże chyba jakieś. Jak się wszyscy po łazikowaniu położyliśmy do namiotów ja się czułam skołowana i zasnąć nie mogłam. Potem spokój, aż do testu;P Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:33 Pierwszym objawem byl odrzut od kawy, wchodzilam do pracy, do pokoju, gdzie kilka osob ze swiaza kawka juz sobie siedzialo, a mi slabo, wtedy nie mialam zielonego pojecia ze to TO, pozniej jak juz wiedzialam - musialam od czasu do czasu wejsc do sklpeu z dywanami i sie nawachac tego cudownego zapachu swiezych dywanow i wykladzin, czasem wachalam w zastepstwie swiezutkie, nowe rajstopy albo skarpetki (cienkie). zachcianki pokarmowe sa mi nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:43 U mnie w ogóle nietypowo, bo straszne, męczące sny. Przez ponad tydzień przed zrobieniem testu, co noc... A ja nigdy nie mam takich snów, przynajmniej od dzieciństwa nie miałam, a już na pewno nie codziennie. Przeszły jak ręką odjął w dniu, kiedy zobaczyłam dwie kreski Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:46 ja tez miałam wstręt do kawy i olej mi wszędzie smierdział Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:50 aagnes napisał: > czasem wachalam w zastepstwie swiezutkie, nowe rajstopy albo skarpetki (cienkie). O Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:43 U mnie nie chodziło o samopoczucie, ale zdarzyła się wesoła rzecz. Graliśmy w kości, gdzie największym sukcesem jest rzucenie 5-ciu kości z jednakowym numerem, co się nie zdarza za często. Kiedy nadeszła moja kolej, mąż powiedział: "Jeśli teraz Ci się uda, to znaczy że jesteś w ciąży". Rzuciałam i były same 6-ki Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 11:52 Krwawienie. Ze smutku otworzyłam butelkę z winem. Po czym się okazało, ze to jednak jest ciąża, ino z nietypowym preludium. Zatem zaczęłam się zamartwiać pt" ciąża, a ja napiłam się wina". Potem jednak przyszły poważniejsze zmartwienia, bo krwawiłam do końca, tak że ten tego ... Ale chyba nie o takie nietypowe objawy...niestety, ja miałam same nietypowe tego typu, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia777 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 12:15 - biegunka kilka dni przed datą spodziewanej miesiączki - a ja jestem typem człowieka, który biegunki nie miewa (prawie) nigdy - wtedy zastanawiałam się co jest? może ciąża i poronienie tak od razu? - senność - mogłam spać po 14 godzin i budziłam się niezbyt wyspana - brak apetytu + uczucie mega najedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 12:14 W dwóch ciążach śniło mi się, że miesiączkę dostałam i się zmartwiłam w tym śnie, że nic z tego...a tu po kilku dniach test pokazał dwie kreski, z tym, ze pierwszą ciążę poroniłam. W trzeciej po prostu wiedziałam...Mąż twierdził, że się nakręcam bo to był pierwszy miesiąc kiedy odstawiliśmy antykoncepcję a to po prostu matczyna intuicja. Poza tym miałam bardzo dużo energii, góry mogłabym przenosić, ale w 7 tygodniu pojawiły się mdłości i senność i energia mi wyparowała. Odpowiedz Link Zgłoś
cersei8 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 12:43 Ja mialam prawie od poczatku taki dziwny, metaliczny smak ustach, nic nie pomagalo ani plyn do plukania, ani jedzenie. Potem sennosc, po powrocie z pracy juz marzylam tylko o lozku. Kiedy zrobilam test, to jakos od razu wiedzialam, ze bedzie corka i zdania nie zmienilam, choc plec poznalismy pozno bo sie mala ukrywala . Z ciazowych zachcianek lody z lososiem i pralinki owiniete sledziem, maz patrzac na to mial (jako jedyny w domu) mdlosci... I co ciekawe przy drugiej corce historia byla identyczna, choc jak znow poczulam ten metaliczny smak to sie lekko przerazilam bo starsza miala dopiero 3 miesiace... Odpowiedz Link Zgłoś
sinusoidaa Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 12:41 O drugie dziecko staraliśmy się prawie rok (pierwsze nieplanowane ). Więc po upływie prawie roku stwierdziłam, że nic z tego zapewne nie wyjdzie. Był lipiec i tak się złożyło, że obfitował w rozmaite imprezy. No i okazało się, ze na tych imprezach mogę pić drinka za drinkiem i nic a nic nie jestem na rauszu. Ja, którą zwykle jeden drink wprawia w błogostan, dobry humor, a drugi powoduje ewakuację do toalety celem zwrotu tego, co w siebie włożyłam No więc na tych imprezach piłam i piłam i przeklinałam, że chrzczoną wódkę ładują w drinki Dziwne cokolwiek, bo najmocniejsze głowy w towarzystwie popadały w nieważkość, a ja nadal trzeźwa Między imprezami wyłam, ze jestem do d..., że nie potrafię nawet w ciążę zajść Po dwóch tygodniach stwierdziłam, ze jakoś dawno @ nie było (od kiedy rozpoczęliśmy starania o kinder niespodziankę nie notowałam, nie liczyłam dni). No i pojawiły się dwie kreski. A potem to wyłam, bo jakoś nie mogłam sobie przypomnieć, na jaką cholerę ja tak tego dziecka chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
noxi Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:00 U mnie to było dziwne "bąbelkowanie" (inaczej nie umiem tego nazwać) w dole brzucha, a zaraz potem, jeszcze przed testem, metaliczny posmak w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:31 > U mnie to było dziwne "bąbelkowanie" (inaczej nie umiem tego nazwać) w dole brz > ucha, u mnie TYLKO było "bąbelkowanie". Żadnych smaków, żadnych kotów na kolanach Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:07 Super wech i sennosc. Po za tym totalny brak objawow jakichkolwiek cala ciaze. Nawet brzuch mialam maly. Odpowiedz Link Zgłoś
sofija_biala Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:44 ja podobnie - natychmiastowa zmiana perfum oraz potworna senność. W pracy wypijałam po 3 kawy - co dla mnie jest jakimś kawowym monteverestem - ale nie pomagało nic. Ponieważ to był jakiś ponury listopad, to byłam pewna że się znowu zaczyna deprecha zimowa. Test zrobiłam proforma przed wizytą u gina, bo często zimą okres mi się opóźniał właśnie z braku słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:23 Mialam ogromna, wrecz maniakalna ochote na karpia. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:41 sikanie, na okrągło w obu ciążach dużo przed testem przy drugiej ciązy to już wiedziałam czego sie spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 17.10.13, 13:58 żarłam kapustę kiszoną niby typowe, ale potem już nie miałam ani żadnych zachcianek, ani innych objawów 'żołądkowych' Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Wasze pierwsze NIEtypowe objawy ciąży 18.10.13, 09:46 Czyli twoje słynne "siiiiikam" to z życia wzięte! Odpowiedz Link Zgłoś