Dodaj do ulubionych

Brzydki gest

24.10.13, 14:27
Chciałabym dowiedzieć się co myślicie o takiej sytuacji. Otóż mam znajomych można by powiedzieć wydawałoby się, że są to moi przyjaciele. Tak też o sobie mówili, a nawet słyszałam, że traktowani jesteśmy jak rodzina, szczególnie on. Zdażyło się coś co nie spodobało mi się i powiedziałam im. Powiedziałam im, że mam o to żal i tak się nie postępuje. Nastąpiła obraza z ich strony, a tak naprawdę to ja powinnam być obrażona. To mnie wsadzono na "minę" Uważam jednak, że jak się przyjaźnimy to możemy powiedzieć sobie co leży nam na wątrobie i dochodzimy do jakiegoś porozumienia. Jednak pomyliłam się. Ale co ciekawsze i tu jest dla mnie szok. Spotkaliśmy się u znajomych i on pokazał mi sierodkowy paluszek. Nie widział tego nikt poza mną bo zrobił to bardzo sprytnie. Co byście w takiej sytuacj zrobiły? Mnie zatkało. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało, żeby facet mi tak pokazał, szczególnie znajomy. Jestem w szoku. Dodam,że nie mamy po 15 lat tylko znacznie więcej i nie jestem zwyczajna takich gestów. Chyba powinni zostać skreśleni z listy znajomych? A może za bardzo to przeżywam, ale boli mnie to.
Obserwuj wątek
    • 3fanta Re: Brzydki gest 24.10.13, 15:44
      Zachowanie rodem z gimbazy olałabym takich znajomych
    • neffi79 Re: Brzydki gest 24.10.13, 15:48
      pajac
      żaden przyjaciel, no chyba, ze zrobił to dla jaj i macie wspólne, specyficzne poczucie humoru.
    • julcia_kulcia123 Re: Brzydki gest 25.10.13, 10:05
      Nigdy facet nie pokazał mi takiego gestu. Dla mnie dyskwalifikacja kolegi. Niedojrzały gnojek. Szanuj siebie to inni też będą Cię szanować. Takie jest moje zdanie.
    • paul_ina Re: Brzydki gest 25.10.13, 10:07
      Jeśli nie macie w zwyczaju tak żartować - kawał chama, trzeba się separować od takich ludzi, nie żałuj, tylko ciesz się, że już po jednej "minie", na którą zostałaś wsadzona, dane Ci było ich odsiać z grona znajomych.
    • solaris31 Re: Brzydki gest 25.10.13, 10:13
      myślę, że to rynsztok. nie chciałabym absolutnie utrzymywać kontaktu z kimś takim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka