Dodaj do ulubionych

Kto pamieta tytuł telenoweli..

11.11.13, 11:44
Leciała około 10-15lat temu na tvn. Najpierw dzieci z róznych domów on z bogatego, ona z biednego się zakochują niby zareczaja takimi dzieciecymi obraczkami i on obiecuje, ze kiedys sie z nia ozeni i spotykaja sie iles lat pozniej jako dorosli ludzie, zakochuja, po drodze sa rozne intrygi innych kobiet zakochanych w facecie az w koncu wszystko konczy sie happy endem smile. Tak mnie naszło na wspomnienia i pamietam ze lubilam ten serial jako nastolatka ale cholere sobie nie moge przypomniec tytulu tongue_out
Obserwuj wątek
    • ekaczmarczyk Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 13:16
      Polski?
      • 1rudyrydz Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 13:21
        Nie, brazylijski właśnie, nie wiem była tego jakaś fabuła poza tym co napisałam ale no nie pamietam, wiem, ze mnie strasznie wcagnal i z checia zobaczylabym po latach co ja takiego ogladalam w czasach nastoletnich smile
        • salinas Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 14:05
          ,,Zbuntowany anioł ", ale to chyba argentyński big_grin

> ale no nie pamietam, wiem, ze mnie strasznie wcagnal i z checia zobaczylabym p
          > o latach co ja takiego ogladalam w czasach nastoletnich smile

Ja miałam tak z serialem ,,Kosmos 1999". Niedawno obejrzałam jakąś powtórkę, ale kicha i chała tongue_out
          • 1rudyrydz Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 14:24
            Ale te wspomnienia, kiedy sie z niecierpliwościa wyczekiwało kolejnego odcinku big_grin ach smile
        • czar_bajry Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 17:35
          ale dużo brazylijskich ma podobną fabułębig_grin
    • sanrio Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 14:03
      a nie grała tam czasem Thalia? Maria la del Barrio albo Rosalinda albo może Marimar? A może grała tam Angie Cepeda a serial Fiorella?
      • 1rudyrydz Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 14:23
        O dzięki smile to chyba Marimar big_grin zaraz sprawdze, obejrze kilka odc smile w kazdym razie ogladalam napewno tez Rosalinde, Cristine itd ale ten serial z tymi dziecmi (tzn jednej odcinek jako dzieci, ze sobie cos tam obiecali i on po nia wraca) najbardziej mi sie podobal, no wszystkie tytuly takie podobne smile ach te czasy....kiedy z mama siadałam przed tv z herbatka i ciasteczkami i wyczekiwalysmy kolejnego brazylijskiego serialu big_grin
    • niunia19851 Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 15:34
      Ja też z mamą często siedziałam przed TV i oglądałyśmy te seriale ... heh niedawno odkryłam, że powtarzają Zbuntowanego Anioła a Natalia Oreiro ma dać koncert we Wrocławiu wink czasem chciałoby się mieć tyle czasu i znów pooglądać te seriale wink
      • majka003 Re: niunia19851 11.11.13, 17:27
        Gdzie lecą powtórki??I o której?Lubiłam ten serial.
        • paskudek1 Re: niunia19851 11.11.13, 17:30
          na telewizji PULS i PULS2, w PULSIE2 lecą jakby z opóźnieniem.
        • ponis1990 Re: niunia19851 11.11.13, 17:49
          Dołączam do pytania - gdzie powtórki?;D
          • aga_wer Re: niunia19851 11.11.13, 20:10
            Zbuntowany codziennie o 13.30 na Tv Puls smile
        • 1rudyrydz Zbuntowany anioł :) 11.11.13, 18:04
          www.youtube.com/watch?v=s1Y9ECPuPEs proszę dziewuszki smile
    • kosheen4 Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 17:56
      ha, pamiętam serial sprzed paru lat, w którym jeden z bohaterów nazywał się Piczon. jak się to pisze niefonetycznie, nie mam pojęcia. nie oglądałam również, ale parę razy rzuciło mi się w ucho gdy przechodziłam mimo telewizora smile
      • annajustyna Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 18:17
        Pichon pewnie...
    • lela3 Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 18:52
      Ja wiem! "Nigdy cię nie zapomnę" www.filmweb.pl/serial/Nigdy+ci%C4%99+nie+zapomn%C4%99-1999-111445
      • wioskowy_glupek Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 19:38
        Hehe ja oglądałam Marię Celeste, Fiorelę, Marię z przedmieścia, Zbuntowanego Anioła i Posłańca Szczęścia wink Aha Paloma jeszcze była big_grin
        • ekaczmarczyk Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 11.11.13, 20:05
          Do mnie wpadl ostatnio sasiad na kawe 26 lat, mlody dzieciakwink ja 37. I mowi : wiesz na pulsie leci Zbuntowany Aniol, i co? Przelaczylam i ogladalismy razem , powiem szczerze ze on to pamietal lepiej ode mnie. Kto czyim ojcem itd....smile ale moze w moim przypadku to juz demencjawink
      • 1rudyrydz Dziękuję!!!:) 11.11.13, 19:57
        O tę telenowelę właśnie mi chodziło,az buzia mi się smieje smile zaraz obejrzę smile
        • olewka100procent Re: Dziękuję!!!:) 11.11.13, 23:21
          hmm przecież ona była jego pokojówką i była młodsza od niego o parę lat to chyba raczej w młodości się nie spotkali
    • paul_ina Re: Kto pamieta tytuł telenoweli.. 12.11.13, 01:35
      Jedyna telenowela z ameryki południowej, którą obejrzałam od początku do końca i świetnie się bawiłam, to Zbuntowany Anioł. Teraz właśnie ją powtarzają na Pulsie czy Pulsie 2 - akurat w porze obiadu mojego synka, któremu korzystając z okazji tłumaczę - szukaj na żonę dziewczyny o czystym sercu, takiej jak Milagros big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka