tanebo Re: Ciacho? 29.11.13, 16:38 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Ciacho? 29.11.13, 16:53 Tak, po wykonanej pracy po sobie sprzątają. --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Ciacho? 29.11.13, 19:45 mysle, że musi miec coś w głowie- poza sianem jakbym go zobaczyła bez tej całej beznadziejnej otoczki to by mi się ten facet podobał, ale te gołe dupy, pistolety itd- niet ale jak dziewczyny pisały- tym laskom podoba się to, że on im sporo płaci Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Ciacho? 29.11.13, 19:52 Z tych zdjęć wynika że nawet dziecka się dorobił. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ciacho? 29.11.13, 20:21 Dzieciak chyba cudzy bo w wiki nic nie ma... Ze zdjec z instagrama buc straszny wyglada. Ale pewnie do tego inteligentny z poczuciem humoru nie skapy... W sumie te brode ma pewnie zeby laski sie nie potratowaly lecac na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Ciacho? 29.11.13, 20:21 Facet sporo pracuje na to by być tam gdzie jest, znaczy ma łeb. W pokera trzeba jednak umieć grać, a wygraną kasę dobrze inwestować co jak widać czyni z powodzeniem. Ma też ojca, całkiem znanego Dziecka nie ma, to na zdjęciu to dzieć jego brata, który też tłucze kasę na graniu. Koleś jest mało przystojny, zupełnie nie typ ciacha, ale forsa, gest poczucie humoru robią swoje. Ciekawe kiedy się wykończy? W tym wieku być po 3 zawałach to jest jednak zatrważający wynik Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Ciacho? 29.11.13, 20:34 Co do zawałów - no wiesz... biorąc pod uwagę jego sylwetkę to powiem ci że sterydy zwiększają ryzyko zawału. Nie przesadzajmy z tym myśleniem w pokerze. Tylko że dla mnie to męska odmiana Dody. Wyzywający, bez miligrama smaku, samiec z małym ptaszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ciacho? 29.11.13, 20:43 Ooo! powiedz nam o swoich osiagnieciach w pokera. Tez sie posmiejemy Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: Ciacho? 29.11.13, 21:20 Obrzydliwy ! Co w nim widza ? jak to co ? kase ! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Ciacho? 29.11.13, 21:30 no ale mimo zmiejszenia może mieć nadal np powyżej średniej jak widać paniom z ładnymi pupami to nieprzeszkadza ale przeszkadza Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Ciacho? 29.11.13, 21:36 aneta-skarpeta napisała: > ale przeszkadza Tobie Nikt nie lubi nieuczciwej konkurencji. Lubisz panienki z silikonowymi piersiami? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ciacho? 29.11.13, 21:39 Moim zdaniem nie masz sie czego obawiac. Na100% gej. Te panie cos takue za bardzo na pokaz ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Ciacho? 29.11.13, 21:41 no tak, jak ma sztuczne cycki to pewnie jest głupią dziunią ale pogodziłam się i znam miejsce w szeregu wiem, że pan który lubi silikony nie polubi mnie, więc on też nie jest moim targetem;D Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Ciacho? 29.11.13, 21:42 Oj tam. Nie chodzi o to co one mają pod czaszką tylko że psują rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ciacho? 29.11.13, 21:45 Ku scislosci zmniejszaja jadra,a nie czlonek,i prowadza do impotencji.Wcale on nie jest mocno napakowany. "Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst" Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Ciacho? 29.11.13, 22:26 Ale do sterydow sie wielokrotnie ostentacyjnie przyznawal. Udziec fajny Odpowiedz Link Zgłoś