pawelx86 08.01.10, 16:29 Mamo szukasz dodatkowych zarobków bez wychodzenia z domu Można zarobić naprawdę ładne pieniążki napisz na: Pawelx86@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela_120 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 14.01.10, 19:02 Witam. Proszę o info na gazetowego. Pozdr.ELa Odpowiedz Link
mamamadzia29 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 04.09.12, 19:32 Witam! Proszę o informację na magdapych@o2.pl Odpowiedz Link
felicity29 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 18.01.10, 10:52 Prosze o informację na adres felicity716@wp.pl Odpowiedz Link
martus1982_12 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 20.01.10, 00:10 Prosze o informacje na ten temat martus1982_12@gazeta.pl Odpowiedz Link
mama-hanki Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 21.01.10, 17:58 Proszę o info na gazetowego, thx Odpowiedz Link
gabrys399 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 17.02.10, 18:55 szukam dodatkowych zarobków bez wychodzenia z domu potrzebujeloginu@gmail.com Odpowiedz Link
madziuuulana Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 18.02.10, 08:23 Witam, proszę o wiecej info - madziuuulana@wp.pl Odpowiedz Link
blekitny-zamek Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 19.02.10, 10:39 Proszę o info blekitny.zamek@wp.pl Odpowiedz Link
jolkajolka34 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 22.02.10, 09:23 grisza.aras@wp.pl Odpowiedz Link
blunator Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 24.02.10, 20:05 Proszę o info na goldeneyes@o2.pl Odpowiedz Link
karolinka115 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 27.02.10, 15:27 Witam, bardzo proszę o informacje na mejla anamaga@interia.pl Odpowiedz Link
atena_2021 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 27.02.10, 22:19 Proszę o informację: aneta.salek@gmail.com Odpowiedz Link
beata.s321 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 30.03.10, 08:28 proszę o info beta402@wp.pl Odpowiedz Link
akosniewska Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 29.03.10, 22:46 chce dowidziec sie na czym ta praca polega, jestem matką samotnie wychowujaca 2 letniego synka i własnie potrzebuje pracy ktora pozwoli mi byc jednoczesnie z dzieckiem . moj email: akosniewska@interia.pl Odpowiedz Link
puchatek-2 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 14.04.10, 10:51 Jestem zanteresowana prosze o opis na czym tak praca polega dokladnie Rybcia21@interia.pl Odpowiedz Link
niux2 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 20.04.10, 22:15 proszę o info na niux@wp.pl Odpowiedz Link
myszkaa1985 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 21.04.10, 16:13 proszę o informacje : mandaryna_ms@wp.pl Odpowiedz Link
justi125 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 23.04.10, 13:15 prosze o informacja na justyna-tomek.m@wp.pl Odpowiedz Link
elizabeth246 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 02.10.10, 00:12 Jeśli oferta jest nadal aktualna chętnie zapoznam się podaną propozycją. Mój kontakt elizabeth246@wp.pl Z poważaniem Elżbieta Miszczak Odpowiedz Link
proporcje Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 12.01.11, 18:56 prosze o info na plum126@wp.pl Odpowiedz Link
asia31088 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 18.02.11, 11:22 Witam. Jeżeli masz trochę wolnego czasu możesz zarobić dodatkowe pieniądze. Wystarczy że wejdziesz na stronę: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=gwiazdeczka36 i zalogujesz się. Wszystko jest oczywiście darmowe podajesz tylko swój adres e-mail. Na skrzynkę będziesz dostawać wiadomości z reklamami. Wystarczy je otwierać, za każdą otworzoną wiadomość dostajesz kasę. Możesz wypłacić każde zarobione 30 zł. Żeby zrezygnować wystarczy wykasować swoje konto. Nie musisz mieć skończonych 18 lat. Polecam bo warto tym bardziej , że oszustów wśród osób oferujących chałupnictwo jest bardzo dużo, sama zapłaciłam kaucję za nieistniejące długopisy. Szczegółowo wygląda to tak....: Musisz się zalogować bezpłatnie na tej stronce centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=gwiazdeczka36 i klikać w reklamy które codziennie dostajesz lub klikać w specjalne linki sponsorowane ... za każdą reklamę dostajesz od 1grosza do 1zł w zależności co to za reklama na początku będą to reklamy tanie a później droższe.... Z czasem można zarobić przyzwoite pieniądze tylko klikając czasami są ankiety do wypełnienia ale one są extra płatne nawet kilka złotych:)) Zapraszam i polecam... :)) Zarabiamy również 25% zarobionych pieniędzy naszych poleconych... dzięki osobom poleconym nasze dochody szybko się zwiększają ... Czyli jeśli z twojego konta zostanie ktoś polecony i będzie aktywny w pracy to np. kiedy on zarobi 1zł to ty dostajesz 25 gr. a jeśli mamy poleconych osób 100 to wtedy jest kwota 25zł ... to był przykład :) Sami zdecydujcie czy się opłaca...Ja nie żałuje bo dzienny mój dochód to ok 10zł a spędzam 30 min dziennie przy komputerze.. a w miesiącu daje to około 300 a czasami 400zł na dodatkowe zachcianki:):):) Odpowiedz Link
asia31088 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 23.02.11, 11:13 Witam. Jeżeli masz trochę wolnego czasu możesz zarobić dodatkowe pieniądze. Wystarczy że wejdziesz na stronę: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=gwiazdeczka36 i zalogujesz się. Wszystko jest oczywiście darmowe podajesz tylko swój adres e-mail. Na skrzynkę będziesz dostawać wiadomości z reklamami. Wystarczy je otwierać, za każdą otworzoną wiadomość dostajesz kasę. Możesz wypłacić każde zarobione 30 zł. Żeby zrezygnować wystarczy wykasować swoje konto. Nie musisz mieć skończonych 18 lat. Polecam bo warto tym bardziej , że oszustów wśród osób oferujących chałupnictwo jest bardzo dużo, sama zapłaciłam kaucję za nieistniejące długopisy. Szczegółowo wygląda to tak....: Musisz się zalogować bezpłatnie na tej stronce centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=gwiazdeczka36 i klikać w reklamy które codziennie dostajesz lub klikać w specjalne linki sponsorowane ... za każdą reklamę dostajesz od 1grosza do 1zł w zależności co to za reklama na początku będą to reklamy tanie a później droższe.... Z czasem można zarobić przyzwoite pieniądze tylko klikając czasami są ankiety do wypełnienia ale one są extra płatne nawet kilka złotych:)) Zapraszam i polecam... :)) Zarabiamy również 25% zarobionych pieniędzy naszych poleconych... dzięki osobom poleconym nasze dochody szybko się zwiększają ... Czyli jeśli z twojego konta zostanie ktoś polecony i będzie aktywny w pracy to np. kiedy on zarobi 1zł to ty dostajesz 25 gr. a jeśli mamy poleconych osób 100 to wtedy jest kwota 25zł ... to był przykład :) Sami zdecydujcie czy się opłaca...Ja nie żałuje bo dzienny mój dochód to ok 10zł a spędzam 30 min dziennie przy komputerze.. a w miesiącu daje to około 300 a czasami 400zł na dodatkowe zachcianki:):):) Odpowiedz Link
benia05-75 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 28.12.11, 14:02 chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tej propozycji pracy Odpowiedz Link
marlena-78 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 02.01.12, 15:31 Poproszę o info na kkmarlenakk@interia.pl. Dzięki Odpowiedz Link
omartek Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 02.02.12, 15:06 JA też chcę... proszę o info roza_1980@o2.pl z góry dziekuję Odpowiedz Link
natalunia192 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 16.02.12, 20:53 witam na czym ta praca bedzie polegac ponieważ jestem zainteresowana ponieważ jestem samotną matką 2 dzieci małych Odpowiedz Link
nanana_2 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 03.03.12, 14:30 ja tez prosze o info swoją drogą, to szkoda że autor wątku albo kto inny nie opisał na forum o co chodzi ;/ dzięki Odpowiedz Link
panda_31 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 10.03.12, 21:53 prosze o informacje na adres b-lech@o2.pl Odpowiedz Link
dzodzo7 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 11.08.12, 07:35 Witam Serdecznie :) PRZECZYTAJ, MYŚLĘ ŻE WARTO POŚWIĘCIC 10MIN, JA W TO WSZEDŁEM MÓWIĄC 5 ZŁ TO LEDWO BROWAR W PUBIE, WIĘC NA PEWNO NIE ZBIEDNIEJĘ :) BEZ RYZYKA NIE MA ZYSKU :) MIŁEJ LEKTURY, JA PRZECZYTAŁEM 3 RAZY I SIĘ PRZEKONAŁEM. JEST TO DOSC CIEKAWE, JEDNAK CHYBA DLA LUDZI INTELIGENTNYCH I UCZCIWYCH, którzy SĄ W STANIE POJĄC CAŁĄ TĘ ZASADĘ - NA JAKIEJ WSZYSTKO SIĘ OPIERA... WNIOSKI I UWAGI ODEMNIE... Wczytując się w tekst zauważysz ze trzeba wpłacić 5 zł, można pomyśleć... "A to ja będę sprytniejszy, i nie wpłacę tych 5 zł, zrobię jak mi karzą - ale po co płacić?" - jasne... Ale pomyśl, ze jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie też tak pomyślą - a wówczas TOBIE nie będzie do śmiechu :) WIĘC myślę ze to w interesie każdego "oddać" tę piątkę :) Przecież to serio nie pieniądz...Pół paczki fajek...? mogą pomóc komuś jak i Tobie... Jeśli powiedzmy wpiszecie się na pierwsze miejsce to oczywiście wpłaci ktoś pieniądze od razu, ale ile osób nakłonisz? 10? 20? 50? I to tyle, oni cię wykasują z pierwszego miejsca i koniec. A jeśli zrobisz jak w instrukcji to nie będziesz u 10, 20 czy 50 osób bo tych osób znajomi i inni i kolejnych i kolejnych znajomi i inne osoby którzy jak w drzewie genealogicznym rozprzestrzenią cię w bardzo wielkiej liczbie itd. A taka nastąpi jak będziesz na pierwszym miejscu (przesunięty przez innych). Wiec wpisz się na koniec listy a pierwszą kasujesz. Pisząc to â?" wpłaciłem już 5 zł dla innego użytkownika i mam nadzieję że lecąc tym systemem nikt nie będzie kantował i wszyscy zyskamy :) Wniosek nr dwa:) jeśli system się okaże sprawny... - to nic nie stoi na przeszkodzie aby kontynuować go kilkakrotnie WIĘC DO DZIEŁA, NIE ŻEBYM NAMAWIAŁ - ALE POCZYTAJ :) - TO MA RACJĘ BYTU, SENS I LOGIKĘ - JEŚLI NIKT NIE BĘDZIE KANTOWAŁ :) Witam. Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać! TO NIE ŻADEN ŻART! GDYBY LUDZIE NAPRAWDĘ ZROBILI TAK JAK JEST NAPISANE BYŁOBY PIĘKNIE, ALE NIESTETY WIĘKSZOŚĆ UWAŻA ZE TO ŻART, ALE PROSZĘ WZIĄĆ TO NA LOGIKĘ... NA ZDROWY ROZUMâ?Ś. Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro !) Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 2135 zł w niecały tydzień - 30 minut! Opłacało się.) Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tę stronę i wróć kiedy będziesz miał czas : ) Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować - to zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nie ufni. He, teraz się z tego śmieję... Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Z resztą mnie też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie! Nawet teraz jak to piszę, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tę wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze (kurcze-jakie pieniądze, 5 zł to browar w knajpie..) po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Teraz udowodnię Ci, że jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodziną lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebował specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonił, klikał, lub SPAMował, NIE będziesz także płacił za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale niekoniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! - Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuje ci mBank. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe, nazwę odbiorcy wpisz: xxx a jako Tytuł wpisz: " pieniądze z sieci " lub â?žprzekaz środkówâ? CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:) Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1.Nr konta: 88 1090 1678 0000 0001 1247 8636 2.Nr konta: 11 1090 1405 0000 0001 1304 3252 3.Nr konta: 77 1090 2444 0000 0001 1363 1038 4.Nr konta: 06 1440 1068 0000 0000 0865 9605 5.Nr konta: 53 1020 1332 0000 1502 0589 3880 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" (ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą...) KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy następną rzeczą..., którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego). Później konto nr.1 skasuj , a na sam dół dopisz SWOJE KONTO w ten sposób będzie znów 5 kont, a każdy przesunie się o jedno oczko w górę, przenumeruj je na koniec od góry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie się tak że pod nr 5 jest twój nr konta. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (wyjaśniłem to na początku i czytaj dalej). NIE BĄDZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem! wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień! " Tomasz Watorek , Warszawa Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! By Odpowiedz Link
kasienka.83 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 24.10.12, 22:10 Witam. Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy warto pracować zdalnie polecam stronkę z przeprowadzonymi badaniami z której można się wiele dowiedzieć. prikawy.org Pozdrawiam Odpowiedz Link
zalas1986 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 30.10.12, 15:29 ewelinkazalas@o2.pl Odpowiedz Link
katrina296 Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 04.11.12, 16:06 Prosze o wiecej informacji na ten temat. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
lipfin Re: Praca dla mam w domu!!!Wysyłanie e-mail 09.09.14, 14:44 Prosze o wiecej informacji na bulus301@interia.pl Odpowiedz Link