Dodaj do ulubionych

wielki brat Google

01.12.13, 18:54
bardzo dbam o prywatność, nie pisze na FB itp. niedawno kupiłam sobie smartfon, w celu korzystania ze sklepów z aplikacjami musiałam założyć konto na gmail. ale prawie z niego nie korzystam. robię oczywiście zdjęcia telefonem. co jakiś czas na gmailu dostawałam email "ileś tam zdjęć gotowych do udostępnienia" - ignorowałam go i nic nie udostępniałam. teraz w komputerze zalogowałam się na google, weszłam na 'zdjęcia' i co widzę? wszystkie zdjęcia z mojego telefonu sad ta poczta musiała je jakoś zassać z folderu zdjęć. noż cholera mnie wzięła sad a może ktoś wie jak tę pocztę googla odczepić od innych rzeczy w telefonie?
Obserwuj wątek
    • kkalipso Re: wielki brat Google 01.12.13, 18:59
      O kurde......moja siostra ma tą funkcję włączoną i jej wszystkie fotki dzieci lecą na fb - wczoraj u mnie coś sprawdzałam i mężowi pokazywałam co ona powinna wyłączyć .
      Zaraz zerknę i powiem gdzie pies pogrzebany.
    • lady-z-gaga Re: wielki brat Google 01.12.13, 18:59
      >ta poczta musiała je jakoś zassać z folderu zdjęć.

pewnie jak spałaś, to Ci zdjęcia wessało
      czujnym trzeba być
      • bella_roza Re: wielki brat Google 01.12.13, 19:06
        jak śpię to telefon jest wyłączony, widocznie to szatańskie urządzenie działa nawet jak śpi wink
        • kkalipso Re: wielki brat Google 01.12.13, 20:04
          Zobacz czy przypadkiem Dropbox sobie z wujkiem nie synchronizowałaś .
          • edelstein Re: wielki brat Google 01.12.13, 21:04

Normalnie mam gmaila i nie ma mych zdjec nigdzietongue_out
            • bloopsar Re: wielki brat Google 02.12.13, 00:14
              E, z tym 'nigdzie' to nie przesadzaj, archiwa e-matek są kompletne tongue_out
              • edelstein Re: wielki brat Google 02.12.13, 08:38
                big_grin swiadczy to tylko o byciu jej...ietym,jesli ktos na serio wyszukuje zdjecia forumek i je zbieratongue_out

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
    • krecik Re: wielki brat Google 02.12.13, 07:40
      Wejdz w ustawienia i zmien opcje.

Ag
      • bella_roza Re: wielki brat Google 02.12.13, 10:13
        nie mogę znalezc gdzie to sie zmienia sad w mailu piszą że ustawienia-automatyczne kopie zapasowe ale w ktorej aplikacji mam wejsc w te ustawienia?
        • black_succubus Re: wielki brat Google 02.12.13, 11:33
          Wejdz w aplikacje zdjecia, w prawym gornym rogu takie kropki i ustawiebia. Tam powinna byc automatyczna kopia zapasowa. Wylacz.

I nie martw sie, nikt ich nie widzi. Po prostu sa one 'w chmurze' i masz do nich dostep z kazdego miejsca gdzie sie zalogujesz swoim kontem.
          • morgen_stern Re: wielki brat Google 02.12.13, 11:36
            Dobra rzecz, jak ci ktoś gwizdnie telefon i zacznie sobie foty trzaskać wink już byli tacy geniusze zła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka