anaspa 09.12.13, 15:56 Ostatnio kłótnia za kłótnią na forum, może przeczytacie ? Gender w Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilez Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 15:59 Żenada. Podstawić Ci Halamę? Ten sam poziom "dyskursu". Odpowiedz Link Zgłoś
anaspa Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:07 W trzy minuty zdążyłaś, otworzyć wątek, przeczytać artykuł i nazwać go żenadą. WOW !! Podasz mi kursy szybkiego reagowania/ szybkiego czytania na jakie uczęszczałaś ? BTW czemu piszesz, że bzdura ? Dasz jakiś przykład/ cytat ? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:11 Jeśli ci się wydaje, że zapodałeś jakąś swieżynkę, której jeszcze nikt nie widział to zwróć się do swojego dostawcy internetu. Wolny jakiś jest Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:15 No, można i w 3 minuty, bo ten film i teksty na ten temat krążą po internecie już od dobrych paru dni, juz nawet na forum został skomentowany. Ja mam tylko tyle do powiedzenia - że kompromituje konkretne osoby, ale w dalszym ciągu nie kompromituje podejścia gender. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:11 Przydałby się przycisk "rzygam tym" Odpowiedz Link Zgłoś
anaspa Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:29 Ale skąd ja miałam wiedzieć,że tu na forum już jest rzygam tym itp.... Dla mnie artykuł ciekawy chciałam dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie. Cokolwiek konstruktywnego a dostałam "rzygam tym" "tekst nie jest nowy" etc.... nie rozumiem czemu nigdy nie moze być dyskusji, która jest w miarę merytoryczna tylko zawsze jest obrażanie, dokuczanie i ciągłe wymioty i trolle... Nie rozumiem całego Gender, chociaż jestem za równouprawnieniem ten pomysł uważam za coś dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
aszlan Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:34 to zerknij do wątku forum.gazeta.pl/forum/w,567,148441699,148441699,Gender_gender_wszedzie_gender_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 17:11 To moze spróbuję na takim prościutkim przykladzie: w Europie uczy sie chłopcow, że "mężczyzna nie płacze", a jedyną emocją prawdziwie meską jest gniew. O kobietach mowi się, ze są "emocjonalne". Ale na przyklad w Iranie to meżczyźni okazują emocje, nierzadko w sposób uwazany przez nas za przesadny, a kobiety na odwrót, są opanowane i zrównoważone. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 17:16 Wiedzieć nie musiałaś, ale rzucać się na mnie tez nie musiałaś. Btw, mam fotograficzną pamieć, czytam w sekundy- bez żadnych kursów, tak że byś i tak przestrzeliła. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:26 Jezuuu czy już nie ma innych tematów do rozmów. Rzygam tym słowem,nawet jak go widzę w temacie wątku (i nie czytam) Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:26 Było wczoraj w sąsiednim wątku. Misiu 1 zalinkował film z komikiem. No cóż, żadna sensacja, betonów nie brakuje po żadnej stronie barykady, w genderowskich kręgach też są Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 16:28 Kobieta ma być kobietą, mężczyzna mężczyzną, a dziecko dzieckiem. Dziwolągi ze Skandynawii wcale nie radzą sobie w życiu lepiej niż cała reszta świata. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 17:12 gazeta_mi_placi napisała: > Kobieta ma być kobietą, mężczyzna mężczyzną, Napisał (a) Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: ciekawy artykuł Gender 09.12.13, 17:18 Z taaaaką brodą. Czy ten komik znalazł kobietę z chochlą zamiast ręki? Z może mężczyznę z lufą zamiast palca? Nie? Bo ludzie są w 99,99999999999999999999999999999999999999999% tacy sami bez względu na płeć. A jeśli już to różnice były przydatne w epoce kamienia gładzonego. Ten pokazał jedynie że w myśleniu tkwimy jeszcze w epoce kamiennej. Ten instytut zlikwidowano jedynie ze względu na małą skuteczność a nie brak sensu jego działań... Odpowiedz Link Zgłoś