kkalipso 31.12.13, 20:35 To co u ematek przygrywa Gdynia , Kraków , czy może Wrocław ... U nas Gdynia zdecydowanie wygrywa . Szczęśliwego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek47 Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 20:54 a my na zmianę, aktualnie Kraków, bo jest D.Podsiadło,świetny, zdolny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:02 Ogladam Seksmisje i fajerwerki za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:07 u mnie nic nie przygrywa. starsza corka wyjechala a mlodsza od piatku goraczkuje. w sobote bylismy z nia w szpitalu, w poniedzialek w przychodni. a dzis znowu w szpitalu bo sie dusila od suchego kaszlu. nikt nie wie co to i co dac wiec ma wszystko ku mojej rozpaczy i pulmicort i duomox i na dokladke dolartan [ czy jakos tak] goraczka co kilka godzin skacze tak ze musze zamienie dawac ibufen z calpolem. nic nie chce jesc, lezy. echch tak sie pozalic chcialam a ! wlasnie piore wszystko bo co chwile wymiotowala, wiec nowy rok przywitam pewnie wieszajac pranie ALE WAM wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2014! Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:21 Wroclaw zdecydowanie wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Ja juz mysle jak spelnic moje postanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:25 na ten kaszel sprobuj jej dac cos typu clemastine, u nas bylo podobnie, po sinecodzie nie przeszlo, kaszlala koszmarnie, dopiero clemastyna pomogla. siedzimy w domu tez chorobowo, ogladam seksmisje i spac mi sie chce jak nie wiem co, zastanawia mnie po jaka cholere ludzie strzelaja juz od ok 18-ej... Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:42 na kaszel dostala supremin. dalam jej go 3 h temu, kaszel jakby odrobine mniejszy ale prawie bez roznicy. nie wiem czy moge dac clemasin jak juz daje tyle innych i supremin i ten drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:49 rzeczywiscie, lepiej nie miksowac, najwyzej jutro sprobuj jak teco macie p/kaszlowe nie beda pomagaly. Odpowiedz Link Zgłoś
sokzburakow Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:26 A ja mam w doopie sylwestra, idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:32 Wrocław... lokalny patriotyzm Najlepszego dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
dorwila Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 22:08 U mnie na zmianę Kraków, Gdynia, Wrocław... i do tego bezustannie odwracam uwagę (od fajerwerków za oknem) moich dwóch suczek, z których jedna trzęsie się jak galareta i nie odstępuje mnie na krok Odpowiedz Link Zgłoś