Dodaj do ulubionych

Udanego Sylwestra!

31.12.13, 20:35
To co u ematek przygrywa Gdynia , Kraków , czy może Wrocław ...

U nas Gdynia zdecydowanie wygrywa .

Szczęśliwego!
Obserwuj wątek
    • king_of_rats Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 20:38
      u nas Top Gear big_grin
      • raczek47 Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 20:54
        a my na zmianę, aktualnie Kraków, bo jest D.Podsiadło,świetny, zdolny chłopak
    • przeciwcialo Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:02
      Ogladam Seksmisje i fajerwerki za oknem.
    • mearuless Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:07
      u mnie nic nie przygrywa.
      starsza corka wyjechala a mlodsza od piatku goraczkuje.
      w sobote bylismy z nia w szpitalu, w poniedzialek w przychodni. a dzis znowu w szpitalu bo sie dusila od suchego kaszlu.
      nikt nie wie co to i co dac wiec ma wszystko ku mojej rozpaczy i pulmicort i duomox i na dokladke dolartan [ czy jakos tak]
      goraczka co kilka godzin skacze tak ze musze zamienie dawac ibufen z calpolem. nic nie chce jesc, lezy.
      echch tak sie pozalic chcialam sad
      a ! wlasnie piore wszystko bo co chwile wymiotowala, wiec nowy rok przywitam pewnie wieszajac pranie wink

ALE WAM wszystkiego dobrego w nadchodzącym 2014!
      • ekaczmarczyk Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:21
        Wroclaw zdecydowaniesmile wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Ja juz mysle jak spelnic moje postanowieniasmile
      • aagnes Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:25
        na ten kaszel sprobuj jej dac cos typu clemastine, u nas bylo podobnie, po sinecodzie nie przeszlo, kaszlala koszmarnie, dopiero clemastyna pomogla.
        siedzimy w domu tez chorobowo, ogladam seksmisje i spac mi sie chce jak nie wiem co, zastanawia mnie po jaka cholere ludzie strzelaja juz od ok 18-ej...
        • mearuless Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:42
          na kaszel dostala supremin. dalam jej go 3 h temu, kaszel jakby odrobine mniejszy ale prawie bez roznicy.
          nie wiem czy moge dac clemasin jak juz daje tyle innych i supremin i ten drugi.
          • aagnes Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:49
            rzeczywiscie, lepiej nie miksowac, najwyzej jutro sprobuj jak teco macie p/kaszlowe nie beda pomagaly.
      • sokzburakow Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:26
        A ja mam w doopie sylwestra, idę spać.
    • mid.week Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 21:32
      Wrocław... lokalny patriotyzm wink

Najlepszego dla wszystkich!
      • dorwila Re: Udanego Sylwestra! 31.12.13, 22:08
        U mnie na zmianę Kraków, Gdynia, Wrocław... i do tego bezustannie odwracam uwagę (od fajerwerków za oknem) moich dwóch suczek, z których jedna trzęsie się jak galareta i nie odstępuje mnie na krok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka