japanunieprzerywalempanieposle 06.01.14, 18:11 poddalyscie sie temu zabiego lub tez moze znacie kogos, kto sie mu poddal? jak efekt i wrazenia oraz utrzymanie efektu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.d.00 Re: liposukcja 06.01.14, 18:22 Mogłabym się poddać, czemu nie w okolicy 4 liter i ud Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: liposukcja 06.01.14, 18:32 Albo nie znam, albo nikt się po prostu nie pochwalił. Ale mam kilka znajomych, głównie z ostatnich miesięcy, które razem ze mną zaczęły się fitnesować i chodzić na zabiegi. Dziewczyny, w odróżnieniu ode mnie - generalnie szczupłe z "trudnymi" partiami "nie do zrzucenia". Okazało się jednak, że nawet czterdziestolatki, przy pomocy specjalistów od ćwiczeń, masaży i z pomocą nieinwazyjnych metod, mogą pozbyć się "trudnego" tłuszczu, który trzymał się ich całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
zolla78 Re: liposukcja 07.01.14, 11:06 Vilez, a jaki był efekt? Zadowolona jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kxpert Re: liposukcja 06.01.14, 21:20 Mary_lu powiedz proszę jakie to dokładnie zabiegi? A na jaki rodzaj fitnessu chodzą, jak często? Zamierzam się zabrać za siebie porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: liposukcja 06.01.14, 21:11 No wiec ja widzialam program o tym i masakra to jest. 1.operacja zagrazajaca smiercia (nieczesto ale zdarza sie) 2. Ostatnie siniaki schodza chyba po 3 muesiacach- albo i pozniej 3.tego tluszczu nie da sie na raz za duzo odessac Tyle zwpamietalam ale ogolnie wniosek byl - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: liposukcja 06.01.14, 22:31 Oj chetnie bym sie poddala Mam kolezanke po liposukcji ud i doopska. No wiec po wygladala super, ale tylko przez jakis czas bo o to nie dbala. Ludziom wydaje sie ze po zabiegu to juz na zawsze beda piekni i jedrni... niestety tak nie jest. Kolezanka znow sie zapuscila i po paru latach wygladala jeszcze gorzej jak przed operacja. Nie wspomnie o tym jak wygladala skora w tych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: liposukcja 06.01.14, 22:55 Kolezanka znow sie zapuscila i po paru latach wygladala jeszcze gorzej jak przed operacja. Nie wspomnie o tym jak wygladala skora w tych miejscach." co masz na mysli z ta skora? tluszcz odkladal jej sie w tym samym miejscu co wczesniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Nieinwazyjnie lepiej 07.01.14, 08:43 Gdzieś czytałam, że liposukcja jest najniebezpieczniejszym zabiegiem chirurgii plastycznej. Jak ktoś nie ma dużo do pozbycia się to ja bym wolała nieinwazyjnie- taniej i przede wszystkim bezpieczniej- Zeltiq albo CoolTech- to są dwie najskuteczniejsze obecnie metody pozbycia się tłuszczyku. Za jakiś czas może coś napiszę bo mam dwie partie ciała co się chcę cholerstwa pozbyć, a szczerze to nie mam czasu na ćwiczenia ani ochoty na katowanie się dietami bo jak dieta to schudnę też w innych partiach czego nie chcę. Co do liposukcji - no jak ktoś ma za dużo odessane to na mój chłopski rozum tłuszcz znika, a może zostać wisząca w tych partiach skóra- jej nadmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
mana-kana Re:liposukcja 04.03.14, 14:46 Ja się właśnie szykuje do zabiegu liposukcji ud w klinice dr Knakiewicza we Wrocku. Któraś może była u niego operowana? generalnie jestem pozytywnie nastawiona, doktor mówi, że nie powinno być żadnych komplikacji, ale operacja to operacja.... wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
leann32 Re: liposukcja 20.11.16, 22:25 Lezalam na sali pooperacyjnej w klinice chirurgii plastycznej z laską po liposukcji. Byla szczuplejsza o 2,5 kilo i 30 tysiecy zl. Sledze profil chodakowskiej, gdzie ostatnio poruszala ten temat. Napisala ze w 3 miesiace na jej diecie i treningach kazda kobieta osiagnie lepszy efekt nawet na "nieruszalnych" partiach ciala. Wierze jej Wracajac do tej dziewczyny - to bylo uosobienie cierpienia. Mysalam ze mimo lekow ona wykorkuje z bolu. Dla paru kilo - wg mnie nie warto. Jestem ogromna zwilenniczka poprawienia urody tam gdzie nie da sie inaczej bo jak ktos ma nos jak klamka od zakrystii albo takie cycki, ze miano "sportowych" to duza przesada - nalezy korzystac z dobr medycyny. Ale dlatego, ze komus sie tylka nie chce ruszyc ryzykowac tak wiele? Sredni pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: liposukcja 20.11.16, 22:28 Kiedys sprawdzalam - nie odnosnie siebie tylko z ciekawosci bylo to w czasach intensywnych cwiczen i obserwacji wspolcwiczacych - niektorzy chocby zyly wypruli pewnych rzeczy nie przeskocza. Zaskoczylo mnie 1. Jest to zabieg ograniczony b duzym ryzykiem (rowniez smierci) 2. Po zabiegunwyglada sie jakby sie zderzylo z ciezarowka - siniaki moga i miesiac schodzic 3 pelne efekty po kilku miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś