mamma_2012 Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 17.01.14, 11:07 Szczęścia na nowej drodze życia U mnie okazało sie to jedna z najlepszych życiowych decyzji, nawet sie boje myśleć jak wyglądałaby moje i dziecka zycie, gdybym nie podjęła tej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 17.01.14, 12:15 tez sie boje myslec ale dzisiaj nie mysle, moze sie upije Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 17.01.14, 11:08 Gratulacje na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
iglo_na_sloncu co? 17.01.14, 11:36 Gratulujecie rozbijania związków? Internetowe wydania kobiet. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowa.narzeczona Re: co? 18.01.14, 22:53 glo_na_sloncu napisał: > Gratulujecie rozbijania związków? nie, gratulujemy formalnego uwolnionienia sie z rozbitego = niszczacego zwiazku. gratulujemy decyzji o podejciu operacji, ktora ktora przywraca choremu zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
camperbamper Re: co? 19.01.14, 09:42 moja babcia u schylku swojego zycia powiedziala ze zaluje jednego - ze sie nie rozwiodla z dziadkiem...ale sama przyznala ze to byly inne czasy (po wojnie) Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: co? 20.01.14, 11:47 A ja znowu napisze żebyś przestał trolować. I tak mnie usuną jak poprzednio, bo moderatorki bardziej tolerują obraźliwe wypowiedzi niż wypomnienie komuś trolowania. Hmmm, może Iglo wpadł w oko którejś moderatorce Takie zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 17.01.14, 14:58 Gratulacje i szczęścia we układaniu sobie życia Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 17.01.14, 15:07 Ja tez skladam gratulacje i zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Zebys osiagnela co tam sobie wymarzylas. Podziwiam cie tez za odwage, bo wiele ematek ma bardzo zle malzenstwa ale trzymaja sie swoich niewiernych/pijacych/chamskich itp. misiow he strachu przed samotnoscia i ostracyzmem spolecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho dzieki serdeczne 17.01.14, 15:59 za zyczenia! normalnie jakbym teraz mogla to postawilabym wszystkim kolejke, pod zagryzke z salcesona, na pohybel exom ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
basia_400 Re: dzieki serdeczne 17.01.14, 17:32 I wszystkiego dobrego kobieto Ci życzę! Pewnych osobników, panów-mężów należy porządnie kopać w du.pe. Odpowiedz Link Zgłoś
majaaleksandra Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 18.01.14, 12:48 Ja też gratuluję,podziwiam i witam w klubie. Lepiej być samej nawet z małolatami niż z byle kim "bo papierek i tchórzliwe du.pościski" Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 18.01.14, 12:50 więcej miejsca w łóżku i szafie Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 19.01.14, 09:24 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 19.01.14, 09:39 Wszystkiego naj na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 19.01.14, 10:50 Przytulam , wspolczuję stresów. Ponoć porównywalne ze śmiercią bliskich osob. I życzę, by wszystko co najlepsze dopiero zdarzyło się. Szybkiego dobrego ! Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Oj tam Bei, to nie tak - rozwód to już po prostu 19.01.14, 15:33 wyzwolenie i ogromna ulga. Najgorszy jest moment, kiedy człowiek się orientuje, że wdepnął w goowno, a dzieje się to dużo, dużo wcześniej przed rozwodem. A Kruchemu Ciastu wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 19.01.14, 15:18 gratki Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 09:27 Szybko poszło. A jak kwestie finansowe? Płaciłaś raty za samochód, udało się to rozwiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 10:57 rat nie placilam, troche od tego "ucieklam" ale moze byc ze na krotka mete generalnie ta sprawa jeszcze roznie moze sie potoczyc, na razie obserwuje spokojnie szybko poszlo, pan maz ne raczyl byc obecny na zadnej z dwoch rozpraw Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 11:13 Aha. Obecny chyba zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 14:37 pytasz o chlopa? zadowolony ze ja zadowolona..... choc jeszcze walki nie koniec to choc glowny cel zrealizowny......zostac rozwodka Odpowiedz Link Zgłoś
vidy Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 10:15 Niech ci sie dobrze dzieje. Zycze spokoju i odkrywania swiata na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 11:16 a nam to lotto jeszcze bardziej niz Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 22:26 współczuję ci, że nie dotrzymałaś przysięgi małżeńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho z cyklu absurdy 21.01.14, 09:53 moja kolezanka z kolei powiedziala ze najwieksza porazka w zyciu kobiety jest rozwod wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: z cyklu absurdy 21.01.14, 13:41 Porażką jest nieudane małżenstwo a nie rozwód Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: z cyklu absurdy 21.01.14, 13:43 niektorzy mysla inaczej i trwaja aby dotrzymac przysiegi Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 20.01.14, 22:56 Byłam dziś w kauflandzie. Kupiłam srajtaśmę w promocji za 6,99 PLN, zupki dla małego za 4,89 PLn i tampony. KObieta w kasie pomyliła się na swoją niekorzyść 1,29PL. Pytanie brzmi: Co jeszcze kupiłam w Kauflandzie i o jakiej kaloryczności ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: a ja sie rozwiodlam i wszystko mi lotto! :-D 21.01.14, 12:32 dawaj, dawaj - zorganizujemy impreze! Odpowiedz Link Zgłoś