lisciasty_pl 18.01.14, 21:14 Jak karmię niemowlaka nosem to potem mam malinki, i to konkretne. Wygląda jakbym chlał 3 dni. Ludziska się śmieją. Macie pomysł co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gato.domestico Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 21:24 jak karmię niemowlaka nosem to potem mam malinki moze nie karm nosem Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 23:55 gato.domestico napisała: > moze nie karm nosem Cycki mam za małe, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 21:31 czy chciałbyś zeby ci ktos dawał do ssania nochal? to obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 23:52 mearuless napisała: > czy chciałbyś zeby ci ktos dawał do ssania nochal? to obrzydliwe. Rozumiem, że obudzona w środku nocy, przed podaniem cyca niemowlakowi zasuwałaś do łazienki i myłaś, miast podawać organ upaprany zaschłym, zjełczałym mlekiem i roztoczami? Ja karmię świadomie, nos jest czysty jak łza. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 22:03 lisciasty_pl napisał: > Ja karmię świadomie, nos jest czysty jak łza. Ej koleś, ty masz coś z beretem co? Zabłysnąłeś jak chrząstka w salcesonie! Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 22:12 lisciasty_pl napisał: > Rozumiem, że obudzona w środku nocy, przed podaniem cyca > niemowlakowi zasuwałaś do łazienki i myłaś, miast podawać > organ upaprany zaschłym, zjełczałym mlekiem i roztoczami? Cyca myje się po każdym podaniu. Ale Twoja żona jest zbyt leniwa by zanieść 4 wielkie litery do łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Niemowlak i problem z malinkami 20.01.14, 09:21 mam nadzieje ze jestes trolem. czy ty wiesz jakie bakterie namnazaja sie z nosie? mozesz o sobie myc do woli. przeciez zadaniem nosa i włosków w srodku jest zatrzymywanie zanieczyszczeń z otoczenia. to smietnik. poczytaj sobie w necie ... biedne dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Niemowlak i problem z malinkami 20.01.14, 10:26 Masz katar wiec karmisz dzieciak?Bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 21:56 Przystaw di piersi. Kto wie, jak ma taki silny odruch ssaniato może ci się laktacja uruchom A nos możesz spróbować przypudrować Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 23:57 run_away83 napisała: > Przystaw di piersi. Kto wie, jak ma taki silny odruch ssaniato może > ci się laktacja uruchom Maluch jest za cwany, szybko się orientuje że to niedorobiony cyc... > A nos możesz spróbować przypudrować Ok, zmacam temat :] Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 23:17 ale ze co? jakim nosem karmisz? he? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Niemowlak i problem z malinkami 18.01.14, 23:21 Niech Ci żona zapudruje. Gryzak córce kup Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 22:14 zuwka napisała: > kocham absurdy Absurd to twoje drugie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 01:16 Spróbuj zatem karmić dużym palcem od stopy. Nawet jak Ci zrobi malinkę, to sobie potem ukryjesz w skarpetce. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 01:32 No co, pobudził Liściasty moją wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 01:40 Nawet nie chcę myśleć, co jeszcze przyjdzie Ci do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 01:31 A i latem będzie wygodnie, bo będziesz mógł karmić w sandałach Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 03:06 ejjj ja to mialam napisac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 03:12 Trzeba było pisać, a nie tańczyć walce Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 02:01 Macie pomysł co z tym zrobić? Karm palcem, malinki będą mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 02:04 i żeby nie było nieporozumienia - najpierw napisałam a potem przeczytałam rady poprzedniczek w tym wegatki Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Wegatka, może pójdziemy już spać, co? 19.01.14, 03:15 Czy czekasz jeszcze na jakiegoś klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Wegatka, może pójdziemy już spać, co? 19.01.14, 03:24 Na klientów już nie ma co liczyć, wszystkich zajechałam. Aaaa, przyszedł jeszcze jeden, futrzasty taki i rozpostarł się na mojej kołdrze. Utulę go zatem No to Ci pa Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Wegatka, może pójdziemy już spać, co? 19.01.14, 03:30 Liczyłam, że do mnie przyjdziesz, ale jak nie to nie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Wegatka, może pójdziemy już spać, co? 19.01.14, 03:34 Inną razą może Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 02:14 Ale to zawsze lepiej, że rady doświadczonych matek się pokrywają - to uwiarygadnia ich skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 08:07 Malinka to malinka, ale zeza musisz już mieć potężnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Niemowlak i problem z malinkami 19.01.14, 22:10 lisciasty_pl napisał: > Jak karmię niemowlaka nosem to potem mam malinki, i to konkretne. Jesteś taki mądry...Czaszka cie nie uwiera ? Odpowiedz Link Zgłoś