kamea_chateau 21.01.14, 09:42 pomożcie bardzo proszę kamea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 09:46 Mnie seria z menard tsukika bardzo ladnie nawilza bez obciazania. Ale mrozy ida na pewno ci nawilzanie potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 09:49 LRP: wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=41099 Dla mnie przy kaloryferach jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:07 Jest bardzo dobry, ma kwas hialuronowy i moze byc tez w wersji z filtrami. Mimo, ze mam tlusta cere, zawsze wybieram wlasnie te wersje "riche" a nie "legere" bo jest wg mnie lepsza. Legere nadaje sie moze na bardzo cieple lato. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 09:54 Cetaphil. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:05 Serum i krem z kwasem hialuronowym. Najlepiej apteczne. A jaka masz cere wyjsciowo? Bo jesli np tlusta przesuszona to sa tez swietne (bardzo fajne na noc) kremy lagodzaco-nawilzajace po zabiegach dermatologicznych - maja je wszystkie chyba firmy "apteczne" typu avene, lrp, bioderma, uriage. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:11 Serum nawadniające z kwasem hialuronowym Dermedic. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:32 Ostatnio kupuję maseczki z olejkiem arganowym. Do bardzo suchej skory. Odpowiedz Link Zgłoś
anten_ka Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:35 Najlepsza tak na szybko maseczka z...kremu Nivea. Nawilża, natluszcza i dla mnie jedyna, która mnie nie uczula Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Do bardzo suchej cery 21.01.14, 10:41 Ja używam naturalnego olejku różanego z mydlarni. Jest idealny, nawilża, leciuteńko natłuszcza i nadaje się pod makijaż, a jednocześnie redukuje wszelkie krostki. A cerę mam taką, że po prostu się łuszczę, zwłaszcza jeśli w kosmetyku jest olej parafinowy (parafinum liquidum), który walą do wszelkich preparatów dla suchej skóry, a który powoduje u wielu osób piorunujące wysuszanie. Jest on też składnikiem kremu Nivea.. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:41 olej kokosowy Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:44 naomi19 napisała: > olej kokosowy Ja nie polecam, u mnie kokosowy powoduje to samo co parafinum liquidum - ściąganie i suchość.. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 10:42 kamea_chateau napisała: > pomożcie bardzo proszę jaką chcesz wydać kwotę? ja w zasadzie nie mam typowo suchej skóry ale sporadycznie w zimie mi się to zdarza, w zeszłym roku miałam podstawowy krem mocno nawilżający VICHY AQUALIA (kupowałam w aptece, nie jest to drogi krem) teraz kupiłam sobie Guerlain Super Aqua, krem rewelacja, nawilża bardzo długotrwale i intensywnie. Szczególnie ładnie sprawdza się gdy masz suchą skórę od ogrzewanego powietrza. Jest jeszcze serum z tej serii jak masz wyjątkowo suchą skóre Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 11:54 Pij olej lniany budwigowy, bardzo poprawia skórę od środka. Poza tym próbuj różnych specyfików. Często jest tak, że sucha skóra wymaga odpowiedniego natłuszczenia a nie nawilżenia. Być może przyda się specyfik z mocznikiem. Jeszcze pytanie czym myjesz twarz, bo to też ważne. Ja mam skórę atopową ale ostatnie mrozy znoszę idealnie, piję olej, świeżo wyciskane soki z warzyw a twarz smaruję serum alterra z rossmana. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 12:04 Butelka wody mineralnej pita małymi łyczkami przez cały dzień, a na buzię jakaś maseczka, nawilżająco-dotleniająca z kwasem hialuronowym - ja akurat stosuję takie, żeby nie tzreba było zmywać, tylko smaruję i idę spać, dużo tego jest w Rossmanie, stosuję zamiennie Eveline, Eris i Soraya. i stosuję krem na dzień Soraya z serii nawilżająco-dotleniającej. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa.of.persia Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 12:16 avene toleriane ecstreme cethapil Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 12:37 Cethapil potwierdzam, u mnie jeszcze woda termalna w sprayu używana zamiast toniku. Kiedyś Iwostin (skończyli produkować niestety), teraz Uriage. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 12:43 Zajmujesz się badaniem rynku? Bo co wątek, to pytanie o jakiś towar. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 13:55 nanobase, doskonały, do kupienia w aptece. Ze względu na konsystencję nadaje się tylko na noc. Ale szybko czuć efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: KObiety pilnie cos slinie nawilżającego do tw 21.01.14, 14:22 Jeśli samo nawilżenie, cetaphi MD. Jeśli nawilżenie plus natłuszczenie, cetaphil DA. Odpowiedz Link Zgłoś