lady_safira 15.08.04, 11:33 czy miałyście ochotę postawić dziecku horoskop urodzeniowy u profesjonalnego astrologa?? alo czy któras z was to zrobiła?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mradford Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 16:34 dla mnie wiara w horoskopy to wiara w gusla.Co innego gdy "radzimy" sie osob ktore rzeczywiscie maja talent do przepowiadania przyslosci,sny,itp.Np moja mama i babcia,wysnia zawsze wszystko i wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 16:45 skoro gusła to przepowiadanie i wyjasnianie snów to tez gusła a ciekawe kim według ciebie byli trzej królowie jadacy do Jezusa?? no 100 punktów za poprawna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 16:49 nie chodzi mi o wyjasnianie snow,bo takie sobie wolne skojarzenia tego co w ciagu dnia zakodowala kora mozgowa to jak sie dobrze pogrzebiesz to zanalizujesz sama.Chodzi mi o"czyste" ,realne,czarno na bialym sny prorocze,w ktorych kolejnosc wydarzen,osoby i znaczenia sa 100% jak w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:13 a odpowiedz na moje pytanie?? za trudne??jaka szkoda sny prorosze kazdy powinien interpretowac sam Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:26 pewnie chlopaki czytali w gwiazdach ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:27 no no kontynuuj......... dobrze ci idzie Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:36 jakbym dobrze przetrzasnela Pismo Swiete to pewnie bym odpowiedziala.Ale nie chce mi sie wiec na tym poprzestane. Czegokolwiek by jednak nasze kochane madrale nie robily-fakt pozostaje faktem- bylo to ponad 2 tysiace lat temu a od tej pory wiedza i nauka sie troche posunely... Odpowiedz Link Zgłoś
impala29 Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:43 tak i niebo sie pewnie zestarzało i planety zagineły w odchłani kosmosu hahaha ale madrala Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:52 a co ma piernik do wiatraka?Ja mowie o naukowej interpretacji a nie starzeniu sie nieba.Pewne "zawody"z racji postepu,sa ze tak powiem nieaktualne.To tak, jakby w obecnych czasach zamiast do lekarza isc do szamana. Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 19:35 mradford napisała: > a co ma piernik do wiatraka?Ja mowie o naukowej interpretacji a nie starzeniu > sie nieba. naukowej interpretacji czego? i jak ona jest w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamania Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 16:35 ja bym pewnie chciala, ale nie taki z przepowiednimi tylko bardziej charakterologiczny, bo wierze ze uklad gwaizd ma wplyw na nasz charakter i nasze zycie za to nie bardzo mam ochote zagladac w przyszlosc niepotrzebnie, interesuje mnie to co jest teraz a co ty bylas czy chcesz sie wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 16:42 robie rozeznanie rynku dlas teki usług astrologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: horoskop dla dziecka 15.08.04, 17:26 Na mnie ten rynek moze nie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś