Dodaj do ulubionych

Tomasz Lis

30.01.14, 20:32
Obejrzalam Tomasza Lisa w Timasz Lis na zywo. Uwazacie ze jest przystojny? Podoba wam sie? Nie wiem w sumue czy pisac co ja mysle bo nie chce sugerowac nic - jestem ciekawa co ogolnie sie o nim mysli...
Obserwuj wątek
    • x.i.007 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:36
      Dla mnie to personalizacja słowa "bufon". Serio - jak słyszę: bufon to przed oczami staje mi Tomasz Lis
      • marzeka1 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:37
        A wiesz, że tego samego słowa chciałam użyć? big_grin Pasuje idealnie: bufon.
        • ada16 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:38
          i ma okropne zęby.
          • ichi51e Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:42
            Ja osobiscie nie moge o nim nic pozytywnego powiedziec.
            W jakiejs ksiazce bylo "jakby go krowa wylizala" no mam dokladnie to skojarzenie!!
        • mamaemmy Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:07
          Tak,słowo bufon jest tu idealne. Natomiast to że wolał Hanke od Kingi -cóż ,nie dziwi mnie..
    • neffi79 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:38
      nie toleruję tego pana
    • cherry.coke Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:39
      Tak samo jak Kwasniewski... dla mnie to zaden cymes, ale sa tacy, co sie zachwycali...
    • paul_ina Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:44
      Podpisuję się pod powyższymi, dodam jeszcze, że przed oczami zawsze stoją mi doniesienia prasowe na temat tego, jak zdradził Kinię z jej najlepszą przyjaciółką.
      Aczkolwiek Kini Siedzę and Myślę też nie lubię, ta zdrada to musiało być dla niej bardzo upokarzające przeżycie.
    • baltycki Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:55
      ichi51e napisała:

> Obejrzalam Tomasza Lisa w Timasz Lis na zywo. Uwazacie ze jest przystojny? Podo
      > ba wam sie? Nie wiem w sumue czy pisac co ja mysle bo nie chce sugerowac nic -
      > jestem ciekawa co ogolnie sie o nim mysli...

mysle. zes yebnieta letko.
      • ichi51e Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:57
        Ale co? Pytac nie wolno? Czy samo pytanie o potencjalna przystojnosc Lisa jest tak abstrakcyjne? big_grin
        • baltycki Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:06
          ichi51e napisała:

> Ale co?
          Ale caloksztalt.
          • motyllica Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:09
            ichi chyba ma dziś wenę twórczą, mnoży się na potęgę
            • ichi51e Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:20
              Odreagowuje - dzieciak padl po szczepieniu a tz w delegacji. Byly nachoski z kefirem to i wena jest :p
        • sundace46 Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:37
          ichi51e napisała:

> Ale co? Pytac nie wolno?

Pytać wolno tylko, ze przy tym należy mysleć, a od tego przynajmniej w tym wątku jesteś bardzo daleko.
    • nangaparbat3 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:01
      Nie lubię Tomasza Lisa i nie cenię, od czasu kiedy slyszalam go na konferencji poświęconej HIV/AIDS, byl tam super gościem celebrytą, mial wystapienie, podczas którego nie powiedział nic merytorycznie istotnego (przeciwieństwo Żakowskiego, ktorego słyszalam w identycznej roli rok wcześniej - tez go nie lubię, z innych wzgledow, ale wtedy akurat wykazal sie i wiedzą, i rozumem, i empatią), za to wywnetrzal sie na temat internetowych atakow na jakie byl narazony w zwiazku ze swoim życiem osobistym.
      Ale nie dlatego pisze w tym watku, tylko dlatego, ze oburzyło mnie jego zachowanie w ostatnim programie. Zaprosil pana, ktory uratował innego, zamierzającego popełnic samobojstwo. Do tego co ratowal, zwracal się per "pan", do uratowanego i o uratowanym mowił po imieniu. Uratowany nie odezwal się ani slowem, co wydalo mi sie calkiem adekwatna reakcją na protekcjonalizm, z jakim byl traktowany przez Lisa.
      Jako męzczyzna też mi sie Lis nie podoba, nie lubię przylizanych wloskow i zasznurowanych usteczek, którym towarzyszy niby przenikliwe spojrzenie. W sumie w Lisie najbardziej podoba mi sie żona, naprawdę jest bardzo ladna.
    • heca7 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:29
      Blondyn= dyskwalifikacja/ niebyt big_grin
      Poza tym jest wyjątkowo nadęty. Gdyby mógł się unosić wyglądałby jak Zeppelin.
      • youngagain Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:33
        Hahaha az wybuchlam śmiechem na basenowym leżaku.
    • gofer73 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:30
      W naturze zupełnie niepozorny.

Widuję czasem. Ledwo go poznać.
      • wegatka Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:41
        gofer73 napisała:

> W naturze zupełnie niepozorny.
        >
        > Widuję czasem. Ledwo go poznać.

Pewnie przez brak makijażu wink
        • volta2 Re: Tomasz Lis 31.01.14, 15:32
          Chyba przesadzacie

W naturze gosc bardzo ok.
          Kiedys go widzialam w restauracji, bylo z nim kiku facetow, błękit oczu widac bylo tylko u jednego, własnie u lisa. Wyróznial sie na plus.

Parę dni temu zobaczylam kraske i - trzeba bylo dlugo kojarzyc, czy to on czy nie on, mimo iz kraske widze pare razy w tygodniu w wiadomosciach a lisa tylko w poniedzialki. No, wtedy dgy go widzialam praciwal w tvn, mozliwe, ze byl prowadzacym fakty, ktore wtedy moze jeszcze ogladalam.

• feniks_z_popiolu Re: Tomasz Lis 31.01.14, 15:45
        W naturze także niegrzeczny impertynentsad. I bufon - doskonale to do niego pasje.
        Moim zdaniem przystojny. Trochę tylko przemodelowałabym fryzurkę na bardziej niegrzeczną
    • thorgalla Re: Tomasz Lis 31.01.14, 15:46
      Kiedyś go lubiłam,za czasów Kingi.Potem przestałam ale właściwie bez konkretnych powodów.
    • adamoso Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:20
      Nierozumiem .. Jak moze garbaty i kulawy pisać zdrowa recenzje o wyglądzie innego człowieka. Szczególnie ze jest utalentowanym i znakomicie sobie radzi na tym świecie. W niektórych głowach a szczególnie w nosie siedzą muchy. Weźcie troche w ręce własne lustro prawdy .. Szczerze i z calego serca Wam zycze właściwej samooceny
    • ichi51e Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:37
      Ależ dziwne watki kiedys zakładałam… 🤣🤣🤣 coz moze tytułem wytłumaczenia napisze ze zakładałam to w czasach kiedy haslem bylo Lis na prezydenta i wlasnie promowano go jako przystojnego inteligentnego światowego - wlasnie w tej kolejnosci mialam wtedy wrazenie.
      A mnie Lis sie fizycznie nigdy nie podobal i mialam dysonans poznawczy :p
      • tiszantul Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:45
        "coz moze tytułem wytłumaczenia napisze ze zakładałam to w czasach kiedy haslem bylo Lis na prezydenta"

"Lis na prezydenta" to było 10 lat wcześniej
    • spanish_fly Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:45
      Dla mnie jest przede wszystkim mega irytujący. Nigdy nie mogłam zrozumieć popularności jego programów. A ostatnimi laty już totalnie przynudza, nie da się go dosłownie słuchać - wygłasza same banały tudzież głupoty i to mega rozwlekłym stylem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka