ichi51e 30.01.14, 20:32 Obejrzalam Tomasza Lisa w Timasz Lis na zywo. Uwazacie ze jest przystojny? Podoba wam sie? Nie wiem w sumue czy pisac co ja mysle bo nie chce sugerowac nic - jestem ciekawa co ogolnie sie o nim mysli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x.i.007 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:36 Dla mnie to personalizacja słowa "bufon". Serio - jak słyszę: bufon to przed oczami staje mi Tomasz Lis Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:37 A wiesz, że tego samego słowa chciałam użyć? Pasuje idealnie: bufon. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:42 Ja osobiscie nie moge o nim nic pozytywnego powiedziec. W jakiejs ksiazce bylo "jakby go krowa wylizala" no mam dokladnie to skojarzenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:07 Tak,słowo bufon jest tu idealne. Natomiast to że wolał Hanke od Kingi -cóż ,nie dziwi mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:39 Tak samo jak Kwasniewski... dla mnie to zaden cymes, ale sa tacy, co sie zachwycali... Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:44 Podpisuję się pod powyższymi, dodam jeszcze, że przed oczami zawsze stoją mi doniesienia prasowe na temat tego, jak zdradził Kinię z jej najlepszą przyjaciółką. Aczkolwiek Kini Siedzę and Myślę też nie lubię, ta zdrada to musiało być dla niej bardzo upokarzające przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:55 ichi51e napisała: > Obejrzalam Tomasza Lisa w Timasz Lis na zywo. Uwazacie ze jest przystojny? Podo > ba wam sie? Nie wiem w sumue czy pisac co ja mysle bo nie chce sugerowac nic - > jestem ciekawa co ogolnie sie o nim mysli... mysle. zes yebnieta letko. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Tomasz Lis 30.01.14, 20:57 Ale co? Pytac nie wolno? Czy samo pytanie o potencjalna przystojnosc Lisa jest tak abstrakcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:06 ichi51e napisała: > Ale co? Ale caloksztalt. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:09 ichi chyba ma dziś wenę twórczą, mnoży się na potęgę Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Tomasz Lis 30.01.14, 21:20 Odreagowuje - dzieciak padl po szczepieniu a tz w delegacji. Byly nachoski z kefirem to i wena jest :p Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:37 ichi51e napisała: > Ale co? Pytac nie wolno? Pytać wolno tylko, ze przy tym należy mysleć, a od tego przynajmniej w tym wątku jesteś bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:01 Nie lubię Tomasza Lisa i nie cenię, od czasu kiedy slyszalam go na konferencji poświęconej HIV/AIDS, byl tam super gościem celebrytą, mial wystapienie, podczas którego nie powiedział nic merytorycznie istotnego (przeciwieństwo Żakowskiego, ktorego słyszalam w identycznej roli rok wcześniej - tez go nie lubię, z innych wzgledow, ale wtedy akurat wykazal sie i wiedzą, i rozumem, i empatią), za to wywnetrzal sie na temat internetowych atakow na jakie byl narazony w zwiazku ze swoim życiem osobistym. Ale nie dlatego pisze w tym watku, tylko dlatego, ze oburzyło mnie jego zachowanie w ostatnim programie. Zaprosil pana, ktory uratował innego, zamierzającego popełnic samobojstwo. Do tego co ratowal, zwracal się per "pan", do uratowanego i o uratowanym mowił po imieniu. Uratowany nie odezwal się ani slowem, co wydalo mi sie calkiem adekwatna reakcją na protekcjonalizm, z jakim byl traktowany przez Lisa. Jako męzczyzna też mi sie Lis nie podoba, nie lubię przylizanych wloskow i zasznurowanych usteczek, którym towarzyszy niby przenikliwe spojrzenie. W sumie w Lisie najbardziej podoba mi sie żona, naprawdę jest bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:29 Blondyn= dyskwalifikacja/ niebyt Poza tym jest wyjątkowo nadęty. Gdyby mógł się unosić wyglądałby jak Zeppelin. Odpowiedz Link Zgłoś
youngagain Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:33 Hahaha az wybuchlam śmiechem na basenowym leżaku. Odpowiedz Link Zgłoś
gofer73 Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:30 W naturze zupełnie niepozorny. Widuję czasem. Ledwo go poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Tomasz Lis 30.01.14, 22:41 gofer73 napisała: > W naturze zupełnie niepozorny. > > Widuję czasem. Ledwo go poznać. Pewnie przez brak makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Tomasz Lis 31.01.14, 15:32 Chyba przesadzacie W naturze gosc bardzo ok. Kiedys go widzialam w restauracji, bylo z nim kiku facetow, błękit oczu widac bylo tylko u jednego, własnie u lisa. Wyróznial sie na plus. Parę dni temu zobaczylam kraske i - trzeba bylo dlugo kojarzyc, czy to on czy nie on, mimo iz kraske widze pare razy w tygodniu w wiadomosciach a lisa tylko w poniedzialki. No, wtedy dgy go widzialam praciwal w tvn, mozliwe, ze byl prowadzacym fakty, ktore wtedy moze jeszcze ogladalam. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Tomasz Lis 31.01.14, 15:45 W naturze także niegrzeczny impertynent. I bufon - doskonale to do niego pasje. Moim zdaniem przystojny. Trochę tylko przemodelowałabym fryzurkę na bardziej niegrzeczną Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Tomasz Lis 31.01.14, 15:46 Kiedyś go lubiłam,za czasów Kingi.Potem przestałam ale właściwie bez konkretnych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
adamoso Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:20 Nierozumiem .. Jak moze garbaty i kulawy pisać zdrowa recenzje o wyglądzie innego człowieka. Szczególnie ze jest utalentowanym i znakomicie sobie radzi na tym świecie. W niektórych głowach a szczególnie w nosie siedzą muchy. Weźcie troche w ręce własne lustro prawdy .. Szczerze i z calego serca Wam zycze właściwej samooceny Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:37 Ależ dziwne watki kiedys zakładałam… 🤣🤣🤣 coz moze tytułem wytłumaczenia napisze ze zakładałam to w czasach kiedy haslem bylo Lis na prezydenta i wlasnie promowano go jako przystojnego inteligentnego światowego - wlasnie w tej kolejnosci mialam wtedy wrazenie. A mnie Lis sie fizycznie nigdy nie podobal i mialam dysonans poznawczy :p Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:45 "coz moze tytułem wytłumaczenia napisze ze zakładałam to w czasach kiedy haslem bylo Lis na prezydenta" "Lis na prezydenta" to było 10 lat wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Tomasz Lis 19.07.21, 11:45 Dla mnie jest przede wszystkim mega irytujący. Nigdy nie mogłam zrozumieć popularności jego programów. A ostatnimi laty już totalnie przynudza, nie da się go dosłownie słuchać - wygłasza same banały tudzież głupoty i to mega rozwlekłym stylem. Odpowiedz Link Zgłoś