Dodaj do ulubionych

Chodakowska w dwa miesiące

01.02.14, 16:21
Hmm..motywacyjne,na stronie fb Ewawrzuciła zdjęcie wysłane przez jedną z fanek-zdjęcie przed i po
i taki tekst "Witam, mozesz dodac na swoja strone. Chcialabym pozostac anonimowa wiadomo Metamorfoze zaczelam troszke ponad 2 miesiace temu. Jestem po 2 ciazach, druga ciaza byla blizniacza. Jeszcze sporo pracy przede mna, ale mysle efekty dotychczasowe sa ok. Gdybym sie nie ruszyla, nadal wygladala bym jak na pierwszym zdjeciu Jesli uwazasz,ze efekt jest wystarczajacy by motywowac to milo. Moja droga dopiero sie zaczela..."

https://images61.fotosik.pl/610/aedc20f8e12a6ad6med.jpg

Materiały do treningów znajdziesz na moim kanale YT i na wwwbebio.pl/shop/ Skalpel 2 , Szok Trening i Skalpel Wyzwanie zaprowadza Cie na sam szczyt wymarzonych efektow

Dla mnie-różnica niezła,jak na 2 miesiące. Myslicie,że to możliwe ?
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 16:24
      Czytałam,ze to przypadkowe zdjęcia z netu.
      • kitka05 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 16:32
        Nie, nie wierzę.
        • myelegans Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 16:45
          Dieta plus godzinne kardio-silowe cwiczenia 4-5 razy w tygodniu i jak najbardziej. Nie wiem czy w 2 miesiace, ale mozliwe jak ktos ma determinacje i potrafi robic te same cwiczenia na okraglo.
          • gryzelda71 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 16:53
            Sylwetkę jak przed ciążą miała po 10 dniach od porody. Nic nie robiąc.
            A zdjęcia śmieszne te podniosone ręce znacznie zmieniają sylwetkę.
            • aqua48 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 16:58
              Mnie pomogły dwa tygodnie Chodakowskiej (ale codziennie) plus dziesięć dni biegania, też codziennie smile Zrzuciłam uparte 2 kg siedzące na boczkach, wysmukliłam talie i zyskałam zauważalną lepszą kondycję. Teraz na wiosnę znowu trzeba będzie wrócić do roboty po zimie.
              • imogen0 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:06
                Śmieszą mnie takie zrywy,cały rok ktoś siedzi,zero ruchu,a potem napierdziela przez tydzień,dwa codzienny morderczy trening.Aby znowu spocząć na laurach?
                Nie lepiej cały rok,systematycznie?
                • mamaemmy Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:12
                  No raczej nie mogła w ciąży z blizniakami ćwiczyć dziewczyna big_grin big_grin big_grin Zwłaszcza Chodakowską .
                  • imogen0 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:13
                    Pisałam do aqua48
                    • aqua48 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:42
                      imogen0 napisała:

> Pisałam do aqua48

A kto Ci powiedział, że nie ćwiczę cały rok? Ćwiczę regularnie, ale nie codziennie, i raczej nic odchudzającego. A jak komuś zależy na zrzuceniu 1-2 kg, to Chodakowska daje szybki rezultat, ale trzeba być konsekwentnym. Ja nie jestem, i lubię od czasu do czasu pofolgować sobie z ciachami smile
                • vilez Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:27
                  A czemu Cię śmieszą? Jakaś agresja bije z Twojego postu. Czy jest obowiązek ćwiczyć cały rok czy co?
                  • imogen0 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:40
                    Nie,dlaczego agresja,wiele osób cały rok nie uprawia sportu a potem wiosna to heja na fitness.
                    Ale to moje zdanie-lepiej cały rok,systematycznie(nie piszę o kobitkach w ciąży) bo takie zrywy to nic zdrowego dla organizmu(podobnie jak z dietą)
                    • vilez Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:42
                      A niby dlaczego nic zdrowego?
                      • imogen0 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:58
                        No już aqua48 wyjaśniła,że ćwiczy w miarę regularnie
                        bo myslałam,że cały rok nic i nagle 2 tygodnie ostro,codziennie...
                        z tego co wiem to zaleca się robić po treningu(szczególnie bieganiu) dzień przerwy,ale może się mylę?
                        • marychna31 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 18:48
                          o matko komuś lepiej systematycznie ćwiczyć cały rok, a komuś lepiej nie ćwiczyć tylko mieć dwutygodniowy zryw. A jeszcze komuś innemu lepiej jest nie przećwiczyć nawet jednego dnia w życiu. Ludzie są różni, mają różne potrzeby, różne rzeczy ich uszczęśliwiają. Co sie tak ekscytujesz wyborami innych ludzi?
                          • imogen0 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 19:11
                            A w którym miejscu się tak wg ciebie ekscytuje?
                            Napisałam moje zdanie,co mnie śmieszy i finito!
                            Ludzie są różni jednych śmieszy to innych tamto...
                            pozdrawiam
    • mary_lu Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:17
      Ale co to za spektakularny efekt... Przecież na pierwszym zdjęciu jest zaraz po porodzie (widoczna linea nigra), większość kobiet po dwóch miesiącach ma zauważalnie lepszą figurę, choćby brzuch się zmniejsza.

U tej dziewczyny, jak na niedawne urodzenie bliźniaków, żadnej tragedii nie było. Może oprócz bieliźnianej wink Miała normalną figurę po ciąży, a potem normalny powrót do kształtów przedciązowych.
      • annajustyna Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:56
        Tragedia bielizniana byla i jest, ale nie ze wzgledu na normalne chodzenia na co dzien, tylko kto takie niechlujne foty robi na pokaz? wink. Pewnie, ze mozna uzyskac taka roznice w dwa miesiace. Nie widze w tym nic dziwnego.
    • agnewo Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:22
      jak najbardziej mozliwe. pod warunkiem, ze sie cwiczy systematycznie i odzywia racjonalnie.
      • bei Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:40
        No pewnie, ze moliwe.
        Moja koleżanka ma takie ciało, ze gdy chudla to nawet nie cwiczyla, kilogramy spadly a jej skora jak z gumy zebrala się w zgrabną figurę , ech.....młodość, z wiekiem zatraca się trochę ta elastyczność i bez ćwiczen probuje wiotczeć.
    • murwa.kac Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:45
      mozliwe.
      ja po miesiacu juz mialam ogromna.
      • raczek47 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 17:49
        możliwe i bez Chodakowskiej, ja kiedyś w dwa m-e zrzuciłam 10 kg- codziennie 45 min.ćwiczeń i połowę mniej żarcia.Przede wszystkim miałam motywację, bo teraz to jest:mogłabym, ale właściwie nie ma potrzeby.No i nie chudnę.
        • murwa.kac Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 18:04
          ja sie cwiczy codziennie - nie ma bata - schudniesz.
          niewazne czy chodakowska czy ktokolwiek inny.

ja cwiczylam przez pierwsze 2 miesiace codziennie. bez diety (za bardzo kocham jesc, zeby na diete jakakolwiek przechodzic tongue_out ) - schudlam BARDZO. wagi nie mam, ale na oko z 10 kg.
          teraz cwicze 3 razy w tyg i linie trzymam.
          • asases Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 18:30
            Eee tam, żaden mi wyczyn. Moja kumpela przez dwa miesiące schudła 25 kg. Ćwiczyła 2 godziny dziennie i bardzo ograniczyła jedzenie. Wszystko.
            • kitka05 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 18:41
              ases napisała:

> Eee tam, żaden mi wyczyn. Moja kumpela przez dwa miesiące schudła 25 kg.

Takie szybkie odchudzanie jest bardzo niezdrowe.
    • elske Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 18:38
      Moja kolezanka po 4 miesiacach Chodakowskiej wyglada supre. Rok po porodzie miala jeszcze 8 kg nadwagi ( caly czas w ruchu , wrocila po pracy 6 tyg po porodzie ) . Po 2 mies Chodakowskiej juz bylo widac roznice. Po 5 mies wyrobila sobie ladnie miesnie brzucha , tylek , uda. Teraz od miesiaca chodzi na silownie i cwiczy z trenerem. Ogolnie zrzucila 13 kg.
    • blanus2202 Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 19:07
      A ja tam wierze...
      Sama pewien.czas temu schudlam w przeciagu 5tyg tak, ze przy kazdej partii ciala bylo widac roznice. Dieta polegala na calkowitym wyeliminowaniu slodyczy, fast-foodow I bialego pieczywa(reszta bez zmian) + 1,5-2 h silowni 3x w tygodniu.
      Szkoda, ze zapal minal I zrobilo sie jojosad
    • stacie_o Re: Chodakowska w dwa miesiące 01.02.14, 19:23
      Jak widać nawet Chodakowska nie pomoże na fatalnie dobraną i paskudną bieliznę. Poza tym zdjęcie przed robione jest tuż po porodzie, widoczna linea negra, wtedy trudni być fit, a miesiąc po nawet bez Chodaka powinno być lepiej....także ten tego nie przekonuje mnie ta metamorfoza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka