Witam .
Piszę tu bo od czasu do czasu podczytuję to forum i wiem ze jest tu sporo rozsadnych ludzi

I pewnie ktos udzieli mi porady czy mam sie przejmowac tak jak teraz bo spac nie mogę czy olac zwyczajnie .
Od jakis 2 lat gram sobie w gre (wiem jak to zabrzmiało ale nieistotne

taka forma odstresowania.Mam dosc niewdzieczna prace dziecko juz prawie 7 letnie

i czasem potrzebuje zresetowania .Gra jest zespołowa i głownie opiera sie na stosunkach interpersonalnych .Mam tam sporo znajomych jestem osobą lubiaca ludzi i chetnie z nimi rozmawiam .Najczesciej jest tak ze zamiast grac rozmawiam, bo gdy tylko sie zaloguje zjawia sie 20 osób i chce własnei pogadac. Ktos tam sie chwali ze sie obronił inny pisze ze ciezki dzien miał ktos tam sie pokłocił z ukachaną itd.. czesto jest tak ze nie nadazam z odpowiedziami .
Ale do brzegu ...
Jakies 2 lata temu poznałm tam miedzy innymi dziewczynke 14/15 letnia (graja tam ludzie od 10 do 80 lat) Dziewczynka iteligentna, wrazliwa z duzym talentem plastycznym.Polubiłam ja .Zaczeła mi sie zwierzać . Czesto było tak ze nie odpisywałam bo akurat nie mogłam , ale zazwyczaj chwaliłam jej prace (pokazywała mi

motywowałam
rzomawiałam o jej codziennosci pocieszałam itd .Dziewczynka pochodzi z małej miejscowosci na podkarpaciu w trakcie tych rozmów wyszło ze matka ma depresje jest stale bezrobotna .Ojciec łapie sie jakis sezonowych prac za granica, ze biedna jest , ze wstyd je bo nie moze sobie w sklepiku kupic jakis słodyczy etc..Wiem czym jest jest bieda i wtsyd z nia zwiazany .Wysłałam jej paczke w niej swoje ubarnia słodycze 50 zł.
Jakos na poczatku pazdziernika zeszłego roku ta dziewczynka zaczeła mi pisac ze smutno jej ma obnizony nastrój itd ...Przyznam ze zbagatelizowłam to .Kurcze pazdziernik zmino, ciemno słonca brak co za tym idzie wit d przysadka mniej serotoniny produkuje dodtakowo wiek tez taki ze miewa sie hustawki nastrojów.Powiedziałam jej ze powinna diete zmienic ruszac sie itd . pozniej pisała mi ze je mam daje jej leki ssri (psychotropy) podała mi nazwe tego leku przeczytałam ulotke i sie przeraziłam ... powiedziłam ze ma natychmiast przestac to brac i udac sie do psychologa .Napisała ze jej mam jej nie zapisze (k...a wtsyd ze dziecko do psychologa pojdzie lepiej faszerować swoimi psychotropami )Wiem zenada .Ale kurcze ja tez jestem tylko człowiekiem mam swoje problemy zycie nie mogłam byc w tej grze non stop .no nic przechodzac do meritum ta dziewczynka w połowie pazdziernika próbowała popełnic samobójstwo :C
Najdła sie tabletek przciw bólowych (ponoc) . Na szczescie nic sie jej nei stało zroblili jej gastroskopie i niestetey wyladowała na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym . Była tam 2 tyg . Ale ....\
w połowie grudnia dzowni do mnie o godzinie 22 policjantka i pyta mnie o znajomosc z ta dziewczynką . Zszokowana jestem strasznie .Opowiadam jej całą ta historie mówi mi ze bede musiała zeznawac na policji jako swiadek Dostaje wezwanie na policje spisuja protkół. Pocieszja ze nei będę mieć z tego powodu zadnych problemów idt ...po tej historii zupełnie nie mma ochoty juz w to grac maiła to byc forma odstresownia a wiekszosc ludzi traktowała mnie jak sciek dokładdnie jak worek na smieci ... ładniej ujmujac jak powierniczke sowich problemw zmeczyło mnei to strasznie ..gildia sie rozadła od czasu do czasu logowałm sie tam zeby zwierzki nakarmic :p wstasneło mna to zadrzenie.. ale myslałm ze to koniec całej sprawy . w pt zalogowałm sie tam i sptakłam ta dziewczynke najpierw napisała mi na koperte ze ma nadzieje ze nei będe miała z jej powodu zadnych problemów . Akurat była online i okazało sie ze pare dni temu rozmawiała z sedzina i pytała głownie o mnie .M.in. "dlaczego grac przstałam ..." noz ku...aco za absurd paranoja jakas . Napiszcie mi proszę czy powinnam sie tym przejmowac czy zwyczajnie zignorowac bo cholera szlag mnie trafia ze prze idiotyczn a gre ma tego rodzaju jazdy . Przepraszam za lit (pora jest dosc wczesna ) a ja spac nie moge i sie denerwuje ..