Dodaj do ulubionych

zdradziłam męża

04.02.14, 19:34
było super! Nie mam wyrzutów sumienia i jeszcze z satysfakcją przyznałam się mężowi!
/rano po przebudzeniu tongue_out /

Macie takie sny?
Ja je uwielbiam, choć niestety nie zdarzają się za często.
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:38
      yeerba napisał(a):
      > z satysfakcją przyznałam się mężowi!

Po co? Ja bym nie mowila. I tak samo nie chcialabym, zeby maz mi mowil o swoich snach nie ze mna w roli glownej
      • raczek47 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:45
        mi się tylko śniło,że to mąż mnie zdradził.
        • mamaemmy Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:50
          Ja niestety mam takie sny-chociaż bardziej romantyczne,niż seksualne i niestety nie mój mąż jest bohaterem,raz w nocy zaspana mu opowiedziałam ze śmiechem KTO i co mi się śniło...i miał focha przez cały dzień big_grin
          Sny mam nadal-niczym awatar mam drugie życie jak zamykam oczy big_grin-ale już mu ich nie opowiadam smile
          • edimedi1 Re: zdradziłam męża 03.03.14, 20:13
            Dzisiejszej nocy też śniło się mi że zdradziłam męża że znajomym. Najlepsze było to że przyłapała mnie siostra. No i się obudziłam wink . Ale mój sen to kontynuacją imprezki ostatkowej. Byliśmy całą gromadzą na imprezkę urodzinowe szwagra i spodobała się jego koledze. Długo tańczyliśmy i na koniec zaproponował mi spotkanie. No ale oczywiście dałam mu do zrozumienia że nic z tego nie będzie smile a tu w nocy taki sen że jednak się obudziłam :$. Dziwnie się z tym czuję uncertain
      • yeerba Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:53
        majenkir napisała:
        > Po co? Ja bym nie mowila. I tak samo nie chcialabym, zeby maz mi mowil o swoich
        > snach nie ze mna w roli glownej

No proszzz... bez przesady. Mój mąż nie wpada we frustrację z powodu moich snów.
        Nie opowiadam szczegółów, jedynie komunikuję fakt.

• maggi9 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 09:17
          Nie chodzi o frustrację ale serio - po co? Co to daje?
          • landora Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:17
            Można się razem pośmiać?

Serio, mówisz swojemu mężowi tylko to, co musisz i co "coś daje"?
            • maggi9 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:21
              Nie, opowiadam mu na przykład śmieszne czy głupie sny. Nie opowiadam mu snow erotycznych bo z czego tu się smiać? Tak samo jak nie mówię do niego " o rany ale fajny gość, ciekawe co ma w spodniach i chętnie bym się z nim przespała"
              • landora Re: zdradziłam męża 05.02.14, 12:07
                Z tego, że sex z wampirem z Buffy jest raczej mało osiągalny big_grin
    • patriszja77 z mężem koleżanki co się do ciebie dowala? 04.02.14, 19:50
      pewnie nie wiedziałaś, jak się od niego odpędzić i dałaś mu to co masz między dużym palcem lewej stopy i dużym palcem prawej stopy suspicious
      • yeerba Re: z mężem koleżanki co się do ciebie dowala? 04.02.14, 22:13
        patriszja77 napisała:

> pewnie nie wiedziałaś, jak się od niego odpędzić i dałaś mu to co masz między d
        > użym palcem lewej stopy i dużym palcem prawej stopy suspicious

Nie - nie znam gościa smile
        I to było w tym wszystkim najfajniejsze! Piękne miał ciało.

A kiedyś mi się śniło, że zdradzam mojego chłopa a on jakoś obok (tylko nie pamiętam czy był i patrzył, czy był ale nie widział i nie wiedział).
    • landora Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:56
      Miewam takie sny, I owszem, opowiadam o nich mężowi. O co miałby mieć focha? ?

Raz go zdradziłam ze Spikem (jak to odmienić, do diabła??), o tym:
      https://www.riutort.se/bilder/spike09.jpg
      • butterfly_33 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:13
        Apropo tego postu to wlasnie sobie przypomnialam, ze mi sie dzis snilo, ze zdradzilam meza z Janem Wieczorkowskimbig_grinbig_grin bez jaj i na dodatek bylo to u mojej babci na wsi.

Zupelnie wypadlo mi to z glowy i zapomnialam mu wspomniec. No ale dlaczego akurat z Jankiemtongue_outtongue_out nie mam zielonego pojecia przecietny mocno facet nie to bym kiedykolwiek do niego wzdychalabig_grin
    • rosapulchra-0 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:09
      Czuję się rozczarowana uncertain Żadnych szczegółów? No jak tak można?
      • butterfly_33 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:14
        Znaczy wspomniec mezowi oczywisciebig_grin
        • rosapulchra-0 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:15
          butterfly_33 napisała:

> Znaczy wspomniec mezowi oczywisciebig_grin

Też wink
    • ichi51e Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:16
      Mi sie kiedys snilo ze tz sie nade mna zneca uncertain obudzilam sie zlana potem i zla jak osa... A on tu sobie spi niewinnie...bezczelny...juz lapalam za poduche zeby zdzielicbig_grin
    • imogen0 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 21:35
      Ja zdradzam dość często
      zawsze to jest celebryta
      nigdy sąsiad czy kolegasmile
      Mężowi wspominam o tym rzadkosmile
      • yeerba Re: zdradziłam męża 04.02.14, 22:16
        mogen0 napisała:
        > Ja zdradzam dość często

Często nie, ale zdarza się i owszem smile

> zawsze to jest celebryta

a to nie, celebryci u mnie to rzadkość.
        Kiedyś dawno z Brucem Willisem, dryfowaliśmy na platformie między blokami i teges...

• to_ja_tola Re: zdradziłam męża 05.02.14, 02:13
      Tez miewam takie sny...moj maz tez...po takich snach zastanawiam sie jakby naprawde bylo z kims innym, ale nie probuję.
    • default Re: zdradziłam męża 05.02.14, 07:41
      A mi się śniło, że zbierałam w lesie grzyby i zaatakowała mnie pantera śnieżna... Piękna była, ale okropnie warczała i bardzo się jej bałam, więc rzuciłam jej na pożarcie swoją futrzaną czapkę ...
      A zdrada śniła mi się z miesiąc temu - z przystojnym (i sporo młodszym) kolegą znanym służbowo wink
    • pepitka_cb Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:14
      Ja czasami mam takie sny, ale w życiu nie powiedziałabym o nich mężowi. Ja też wolałabym nie wiedzieć.
      Swego czasu miałam sny z facetami znanymi, ale kompletnie nie w moim typie (np. Egurola, Zamachowski, Piróg, Marian Opania(sic!) ). Budziłam się zlana potem big_grin
      Ostatnio na szczęście trafiają się mi się lepsze egzemplarze, np. trener pływania moich dzieci...
      Mam tylko nadzieję, że nie mówię przez sen wink
      • ofelia1982 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:26
        no z Pirogiem to raczej mało realne by byłosmile
      • imogen0 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:51
        Ci moi celebryci to też tacy nie w moim typie smileI z polskiej sceny raczej,
        Podświadomość jaka czy co?smile
        Chociaż raz,nie powiem,Di Caprio był!smile
    • kasiaizuzia1 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 11:59
      Uwielbiam takie snysmile Mówię o nich mężowi i mamy powód do droczenia się. Zawsze może to być początek fajnych doznań w realusmile
      • butterfly_33 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 12:05
        Mi sie dzis snilo, ze bylam tancerka ertoyczbig_grinbig_grinbig_grin

Maz sie smieje, ze te sny i ten i z tym Jankiem Wieczorkowskim to chyba mam po antybiotykubig_grinbig_grin angine mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka