yeerba 04.02.14, 19:34 było super! Nie mam wyrzutów sumienia i jeszcze z satysfakcją przyznałam się mężowi! /rano po przebudzeniu / Macie takie sny? Ja je uwielbiam, choć niestety nie zdarzają się za często. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:38 yeerba napisał(a): > z satysfakcją przyznałam się mężowi! Po co? Ja bym nie mowila. I tak samo nie chcialabym, zeby maz mi mowil o swoich snach nie ze mna w roli glownej Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:45 mi się tylko śniło,że to mąż mnie zdradził. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:50 Ja niestety mam takie sny-chociaż bardziej romantyczne,niż seksualne i niestety nie mój mąż jest bohaterem,raz w nocy zaspana mu opowiedziałam ze śmiechem KTO i co mi się śniło...i miał focha przez cały dzień Sny mam nadal-niczym awatar mam drugie życie jak zamykam oczy -ale już mu ich nie opowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
edimedi1 Re: zdradziłam męża 03.03.14, 20:13 Dzisiejszej nocy też śniło się mi że zdradziłam męża że znajomym. Najlepsze było to że przyłapała mnie siostra. No i się obudziłam . Ale mój sen to kontynuacją imprezki ostatkowej. Byliśmy całą gromadzą na imprezkę urodzinowe szwagra i spodobała się jego koledze. Długo tańczyliśmy i na koniec zaproponował mi spotkanie. No ale oczywiście dałam mu do zrozumienia że nic z tego nie będzie a tu w nocy taki sen że jednak się obudziłam :$. Dziwnie się z tym czuję Odpowiedz Link Zgłoś
yeerba Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:53 majenkir napisała: > Po co? Ja bym nie mowila. I tak samo nie chcialabym, zeby maz mi mowil o swoich > snach nie ze mna w roli glownej No proszzz... bez przesady. Mój mąż nie wpada we frustrację z powodu moich snów. Nie opowiadam szczegółów, jedynie komunikuję fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 09:17 Nie chodzi o frustrację ale serio - po co? Co to daje? Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:17 Można się razem pośmiać? Serio, mówisz swojemu mężowi tylko to, co musisz i co "coś daje"? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:21 Nie, opowiadam mu na przykład śmieszne czy głupie sny. Nie opowiadam mu snow erotycznych bo z czego tu się smiać? Tak samo jak nie mówię do niego " o rany ale fajny gość, ciekawe co ma w spodniach i chętnie bym się z nim przespała" Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: zdradziłam męża 05.02.14, 12:07 Z tego, że sex z wampirem z Buffy jest raczej mało osiągalny Odpowiedz Link Zgłoś
patriszja77 z mężem koleżanki co się do ciebie dowala? 04.02.14, 19:50 pewnie nie wiedziałaś, jak się od niego odpędzić i dałaś mu to co masz między dużym palcem lewej stopy i dużym palcem prawej stopy Odpowiedz Link Zgłoś
yeerba Re: z mężem koleżanki co się do ciebie dowala? 04.02.14, 22:13 patriszja77 napisała: > pewnie nie wiedziałaś, jak się od niego odpędzić i dałaś mu to co masz między d > użym palcem lewej stopy i dużym palcem prawej stopy Nie - nie znam gościa I to było w tym wszystkim najfajniejsze! Piękne miał ciało. A kiedyś mi się śniło, że zdradzam mojego chłopa a on jakoś obok (tylko nie pamiętam czy był i patrzył, czy był ale nie widział i nie wiedział). Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: zdradziłam męża 04.02.14, 19:56 Miewam takie sny, I owszem, opowiadam o nich mężowi. O co miałby mieć focha? ? Raz go zdradziłam ze Spikem (jak to odmienić, do diabła??), o tym: Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:13 Apropo tego postu to wlasnie sobie przypomnialam, ze mi sie dzis snilo, ze zdradzilam meza z Janem Wieczorkowskim bez jaj i na dodatek bylo to u mojej babci na wsi. Zupelnie wypadlo mi to z glowy i zapomnialam mu wspomniec. No ale dlaczego akurat z Jankiem nie mam zielonego pojecia przecietny mocno facet nie to bym kiedykolwiek do niego wzdychala Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:09 Czuję się rozczarowana Żadnych szczegółów? No jak tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:14 Znaczy wspomniec mezowi oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:15 butterfly_33 napisała: > Znaczy wspomniec mezowi oczywiscie Też Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: zdradziłam męża 04.02.14, 20:16 Mi sie kiedys snilo ze tz sie nade mna zneca obudzilam sie zlana potem i zla jak osa... A on tu sobie spi niewinnie...bezczelny...juz lapalam za poduche zeby zdzielic Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: zdradziłam męża 04.02.14, 21:35 Ja zdradzam dość często zawsze to jest celebryta nigdy sąsiad czy kolega Mężowi wspominam o tym rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
yeerba Re: zdradziłam męża 04.02.14, 22:16 mogen0 napisała: > Ja zdradzam dość często Często nie, ale zdarza się i owszem > zawsze to jest celebryta a to nie, celebryci u mnie to rzadkość. Kiedyś dawno z Brucem Willisem, dryfowaliśmy na platformie między blokami i teges... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: zdradziłam męża 05.02.14, 02:13 Tez miewam takie sny...moj maz tez...po takich snach zastanawiam sie jakby naprawde bylo z kims innym, ale nie probuję. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: zdradziłam męża 05.02.14, 07:41 A mi się śniło, że zbierałam w lesie grzyby i zaatakowała mnie pantera śnieżna... Piękna była, ale okropnie warczała i bardzo się jej bałam, więc rzuciłam jej na pożarcie swoją futrzaną czapkę ... A zdrada śniła mi się z miesiąc temu - z przystojnym (i sporo młodszym) kolegą znanym służbowo Odpowiedz Link Zgłoś
pepitka_cb Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:14 Ja czasami mam takie sny, ale w życiu nie powiedziałabym o nich mężowi. Ja też wolałabym nie wiedzieć. Swego czasu miałam sny z facetami znanymi, ale kompletnie nie w moim typie (np. Egurola, Zamachowski, Piróg, Marian Opania(sic!) ). Budziłam się zlana potem Ostatnio na szczęście trafiają się mi się lepsze egzemplarze, np. trener pływania moich dzieci... Mam tylko nadzieję, że nie mówię przez sen Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:26 no z Pirogiem to raczej mało realne by było Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 10:51 Ci moi celebryci to też tacy nie w moim typie I z polskiej sceny raczej, Podświadomość jaka czy co? Chociaż raz,nie powiem,Di Caprio był! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaizuzia1 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 11:59 Uwielbiam takie sny Mówię o nich mężowi i mamy powód do droczenia się. Zawsze może to być początek fajnych doznań w realu Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: zdradziłam męża 05.02.14, 12:05 Mi sie dzis snilo, ze bylam tancerka ertoycz Maz sie smieje, ze te sny i ten i z tym Jankiem Wieczorkowskim to chyba mam po antybiotyku angine mam. Odpowiedz Link Zgłoś