shumi-mi-las 05.02.14, 19:22 Poprosze o definicje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shumi-mi-las Re: trolling 05.02.14, 19:27 Ahaaaa co drugi watek tutaj mozna pod to podciagnac. Coz dzis dyzuruje ta mniej rozgarnieta... Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: trolling 05.02.14, 19:44 Trolling jest wtedy gdy ktoś ośmiela się opowiedzieć historię w którą ktoś inny nie wierzy bo wykracza ona poza jego ramy wyobraźni i wiedzy o świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: trolling 05.02.14, 19:49 Jest również wtedy, gdy modka szczerze nie znosi jakiejś forumki i za każdym razem ucina jej wypowiedzi. A gdy ktoś obraża nielubianą forumkę, to zostawia te obraźliwe wypowiedzi - to już nie jest trolling. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: trolling 05.02.14, 19:52 No, masz rację, to już nie jest trolling. To jest paranoja, ale to się leczy. I nie o modce piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: trolling 05.02.14, 20:16 Dla mnie hejt to odmiana trollingu, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: trolling 05.02.14, 20:31 No proszę Chore, dzisiaj poleciały dwie moje wypowiedzi, jedna za obciąganie sąsiadowi, druga za to, że napisałam szczera prawdę że jedna foremka jest durna jak but. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: trolling 05.02.14, 20:06 Mnie od zawsze zastanawia, czemu ludzie trollują? Czy to jakaś forma samozaspokajania Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: trolling 05.02.14, 20:16 ichi51e napisała: > Tak. Albo chec zazycia odrobiny rozrywki. To chyba lepiej włączyć se komedię. Nie wiem co jest śmiesznego w tworzeniu jakiejś wyimaginowanej rzeczywistości by następnie "podniecać się" wpisami internetowych bytów, których nawet się nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: trolling 05.02.14, 20:17 A mnie bawi niezmiennie doszukiwanie się trollingu tam, gdzie go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: trolling 05.02.14, 20:44 Miało być "ciągle mnie tną" a nie "ciasne mnie tną", bo niby skąd ja mam wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś