Dodaj do ulubionych

mam dziś imieniny

05.02.14, 19:58
Rankiem już - już podbiegam do autobusu, muszę przejść przez jezdnię, auta zasuwają, macham rozpaczliwie, kierowca autobusu czeka. Ruszam i wtem! wyrósł przede mną krawężnik, lecę, rozbijam kolana, robię dziurę w rajtkach i legginsach, zdzieram skórę z dłoni. Wracam do domu, opatruję kolana, myję ręce, przebieram się, jadę. Wracam - lodówka nie mrozi, wszystko wypłynęło z zamrażarki na drewnianą podłogę i capi sobie! Ludzie, obłęd.
Boję się iść do garderoby, żeby się nie okazało, że kot nasrał.
Oh, lucky day!
Obserwuj wątek
    • jak-nie-ja-to-kto Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 19:59
      To zapowiedź miłego wieczoru smile
    • rosapulchra-0 Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 20:03
      Wszystkiego najlepszego! smile
      Pamiętam, że jedna forumka też miała jakieś problemy w dniu swoich imienin czy urodzin i zamiast się cieszyć, to tort nieudany, kłopoty w pracy, a do tego długa podróż autobusem do domu. Nie jesteś osamotniona zatem wink
      A tak zupełnie na serio - lepiej żeby kot narobił w garderobie niż np. na kołdrze (jełopowata pani zamknęła kocura na pół dnia sciana), prawda? suspicious
      • latarnia_umarlych Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 20:07
        mój narobił pod kołdrą (na prześcieradle) kiedyś. Taki z niego zgrywus. Ściągasz kołdrę, a tu czary-mary, g**no! wink
        • ichi51e Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 20:08
          Ha ha ha big_grinDD wszystkiego najlepszego. Shit happens :p
        • rosapulchra-0 Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 23:26
          Może mu zimno w dupkę było? big_grinbig_grinbig_grin
    • margotka28 Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 20:08
      ściema: w 30 stopniowym upale wysiadł mi zamrażalnik - nic nie wypłynęło i nic nie cuchnęło. Nie ma opcji żeby w ciągu kilku godzin zrobił się taki armagedon.
      • latarnia_umarlych Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 20:12
        Niestety jest. Mam kiepską lodówkę, którą dawno powinniśmy wymienić.
        • aqua48 Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 20:56
          latarnia_umarlych napisał(a):

> Niestety jest. Mam kiepską lodówkę, którą dawno powinniśmy wymienić.

Też tak kiedyś miałam. Życzę z całego serca wymiany lodówki i odmiany losu, z pewnością to tak miało być - w imieniny się wyszumiało i wykipiało, żeby cały rok był dobry i szczęśliwy. Stłuczenia smaruj maścią arnikową lub nagietkową, szybciej się goją.
          Mam na drugie tak samo jak Ty smile smile
          • latarnia_umarlych Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 22:03
            Dzięki za miłe życzenia
            • echtom Re: mam dziś imieniny 05.02.14, 23:05
              Się dołączam do życzeń. I co, miły był wieczór? wink
    • rosapulchra-0 Właśnie dotarło do mnie, że posiadamy 05.02.14, 23:28
      to samo imię big_grin
      Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
      • niutaki Re: Właśnie dotarło do mnie, że posiadamy 06.02.14, 00:18
        big_grinbig_grinbig_grin ale opis czadowy, mam nadzieje ze chociaz wieczor uplynal milo?
    • latarnia_umarlych Re: mam dziś imieniny 06.02.14, 00:21
      Dzięki, dziewczyny, trochę mnie podniosłyście na duchu. Siedzę sama w domu, bo wszyscy wyjechali, w kominku dogasa, kot śpi.
      Ja też się zwlekam, jutro rano przyjedzie mój chłop, pora ogolić nogi tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka