Dodaj do ulubionych

Czyje forum?

12.03.14, 00:00
Mam pytanie do mądrych emam.
Czy można się jakoś dowiedzieć, kto założył konkretne forum?
Forum hula, a ja chciałabym wiedzieć, kto nad nim czuwa, czyje jest, bo uczestnicy z lekka wystraszeni i pewne tematy są tabu. Jest jakiś sposób?
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:05
      Chodzi o fora prywatne na Gazecie? Po prawej stronie od nazwy forum jest nazwa zalozyciela.
      • salsadura Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:08
        Nie na gazecie. To ogarniam w miarę dobrze.
        • slawekopty Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:14
          To załóż proszę, że nikt nie czyta w twoich myslach wink i napisz o jakie forum ci chodzi.

Slawek
          • salsadura Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:19
            O to
            www.opiekunki24.pl/
            • majenkir Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:21
              Na dole na niebieskim pasku jest <kontakt do nas>. Mozesz im wyslac wiadomosc, czy zareaguja to co innego wink.
              • salsadura Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:23
                Innego sposobu nie ma?
            • slawekopty Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:32
              Opiekunki24.pl ©2013
            • peggy_su Re: Czyje forum? 12.03.14, 00:57
              W regulaminie masz nazwe administratora i adres korespondencyjny oraz mailowy.
              • salsadura Re: Czyje forum? 12.03.14, 01:13
                Mam, ale adres jest na skrytkę a na hasło extreme fishing (administrator) otwierają mi się strony wędkarzy wink.
                • peggy_su Re: Czyje forum? 12.03.14, 01:42
                  W sumie zależy do czego Ci ta informacja potrzebna. Teoretycznie Administrator powinien podać pełne dane firmy. Jeśli np masz u nich założone konto, czyli w jakiś sposób zarządzają Twoimi danymi, to możesz ich ścigać poprzez GIODO. Nie mam pojęcia na ile skutecznie.
                  Jeśli chodzi Ci tylko o to co piszą lub nie ma tamtejszym forum - to wg regulaminu administrator daje sobie prawo np. do usuwania wpisów. Teoretycznie jeśli nie są popularne, a praktycznie pewnie z dowolnego powodu, n są niewygodne dla jakiegoś klienta.
                • mika_p Re: Czyje forum? 12.03.14, 11:00
                  prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx
                  Jakieś extreme fishing wyszukuje, i nawet stosunkowo niedaleko od skrytki Opiekunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka