konwalka 13.05.14, 13:25 źle ze mną, nie? mozna rzec, że ostateczny upadek i upodlenie przeszłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc A bidet masz? 13.05.14, 13:28 konwalka napisała: > źle ze mną, nie? > mozna rzec, że ostateczny upadek i upodlenie przeszłam Bo z bidetem to ciężko upaść, ale bez to już w zasadzie masz za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:29 Było wcześniej ostrzec, kupiłam wczoraj i już zjedliśmy. Co z nią nie tak? Za tania? Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka_cholera Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:29 Źle, ale mogłoby być gorzej: mogłabyś przywieźć z Polski paprykarz szczeciński... Odpowiedz Link Zgłoś
madamewu Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:31 Gratulacje! Noś ją pod serduszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:32 hmmm, prawie codziennie tam jestem na zakupach znaczy to dopiero musi byc dno... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:34 oj zwyczajnie czasem człowiek musi zobaczyć jak niziny "żyją" doskonale to wiem, bo ja obok lidla mam biedronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 22:36 madamewu napisała: > Gratulacje! Noś ją pod serduszkiem buahahahahahahahaahha, az parsknęłam smiechem nie wiem czy wszyscy obczaja o co chodzi ale jak swojego czasu byłam na tych ciążowych forach to wszyscy nosili fasolki i nie nie byłam w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:33 A ja sorbety; malinowy, mango i porzeczkowy. Są boskie Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 13:49 nie mam bideta ja częściej do aldika przemykam ale tam zawsze rój emigranckich wyłudzaczy zasiłków, wiec celuje w piatkowe wieczory (zazwyczaj sa już nawaleni w sztoki i spią po ośmiu na pokój) Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 14:01 znaczy studenci budownictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 17:33 No nie mów!!! Aldika też masz u siebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Amatorka 13.05.14, 14:14 Ja sobie ostatnio kupiłam 3 bluzki w Lidlu. To jest dopiero dziadowanie level expert Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 14:16 A ile kosztowała i jakiej konkretnej marki? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 14:33 noneme 29 pensow za icz (był dopisek tylko for people from poland) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 17:31 Jest u ciebie lidl??? Odpowiedz Link Zgłoś
ha-ya Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 21:27 Eee, ja rzadko na ematce, ale zastanwiam sie co mnie ominelo. Co nie halo w fasolce z Lidla. Ja kupuje taka w sosie pomidorowym. , bo lepsza od heinza i innych bechelorsow. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 13.05.14, 21:58 ty marginesie społeczny że też masz odwagę jematkom przyznawać się do popełnienia tak nikczemnego faux pas ..... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: kupiłam dzisiaj fasolke w lidlu 14.05.14, 09:49 Ty upadłaś a ja się podnoszę, w wyżyny idę, bidet se zamontowałam, ha! Teraz czas na unikanie hołoty z Lidla i Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś