Dodaj do ulubionych

Muzyka do auta

14.05.14, 20:17
Zapodajcie swoje ulubione utwory których słuchacie prowadząc smile Właśnie chce sobie stworzyć jakąś wypaśną playliste, na razie mam 85 kawałków. A jeszcze pewnie masa oczywistych oczywistości i muzycznych lądów nieodkrytych czeka. Plis help!
Obserwuj wątek
    • cherry.coke Re: Muzyka do auta 14.05.14, 20:21
      Nie lubie country, ale muzyka z serialu Nashville jest spoko do jazdy
    • mika_p Re: Muzyka do auta 14.05.14, 20:24
      Po pierwsze - było. Wrzuć w wyszukiwarkę "muzyka do auta" i od razu coś znajdziesz.

Po drugie - każdemu pasuje coś innego.
      W zeszłym roku szukałam pogodnych, rytmicznych kawałków typu "każdy to zna", a mam w niej np. Abbę i Boney M, ale po tygodniu mi się odwidziało i zaczełam kompilować inny zestaw, duszoszczypatielnyj. I trzeci, trochę ostrzejszy od pierwszego, ale wciaż rytmiczny i żywy.
    • neffi79 Re: Muzyka do auta 14.05.14, 22:50
      Płyty m.in
      The Prodigy
      Madonna
      Jean Michelle Jarre
      Mike Oldfield
      ze składanek mam w zasadzie jedną - jest to mix z lat 80
    • klamkas Re: Muzyka do auta 14.05.14, 23:07
      W aucie mam składankę Jacksona i Turnaua (jedyne dwie płyty jakie mam), poza tym słucham RMF Classic. Uspokaja mnie w korkach smile.
    • mruwa9 Re: Muzyka do auta 14.05.14, 23:21
      a to zalezy, co kto lubi. U mnie kroluje folk, szanty, przemieszane z muzyka klasyczna , Turnauem, Andrusem, Wolna Grupa Bukowina, do tego The Pogues, The Beatles, The Stranglers i mnostwo innych roznosci.
    • feel_good_inc Jak jestem wypoczęty to RMF Classic 15.05.14, 08:31
      Dużo muzyki, mało pie****nia, kawałki klasyczne i filmowe, więc jazda zmienia się w film drogi tongue_out
      Czasem trójka, jeżeli trafi się Manio albo inny fajny prowadzący i/lub dobra muzyka.
      A jak jestem zmęczony to Radio Maryja. Nic nie pompuje adrenaliny tak jak Rozmowy Niedokończone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka