fin-dus Re: Ładna stopa? 12.07.14, 10:32 Mam platfusa. Szeroka stopa, ale ładne paznokcie u stóp. Chyba... Latem z reguły stopa w ciapki, bo jak się uprę na jedne sandały, to noszę ze 2 tygodnie, a stopa się opala. Przy zmianie na inne buty wiadomo jak to wygląda W chwili obecnej nie maluję paznokci, bo mam wielki brzuchol. Ogólnie teraz stopy mam słabo zadbane. Dobrze, że chociaż czyste. W miarę, hehe. Ale dobry wątek, przypomniał mi, że od tygodnia niczym ich nie smarowałam i pewnie mam suche jak pieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Ładna stopa? 12.07.14, 10:48 mi się niekoniecznie podoba choć pedi i pielęgnację wykonuję ale mój partner stopy moje często bierze do ust ( że się tak wyrażę) - widocznie jestem miła i sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Ładna stopa? 12.07.14, 11:47 brrr jedna z najbardziej obleśnych części ciała. nienawidze stóp Odpowiedz Link Zgłoś
baczyn_ska8 Re: Ładna stopa? 12.07.14, 12:09 Ani ja, ani moje stopy nie lubimy lata. Pewnie, sandałki, japonki, balerinki to takie lżejsze obuwie, ale nie, zdecydowanie wolę zimę i pełniejsze buty. A co do samych stóp/paznokci - dbać dbam, paznokcie maluję, nie wyobrażam sobie mieć zrogowaciałą, zażółconą skórę na piętach (a widuje takie osoby). Jak już mam i noszę obuwie, w którym pięty i paznokcie widac - to dbam o to w szczególności. Nie tylko dla siebie, ale i dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Ładna stopa? 01.02.15, 11:00 Każda ematka ma wszystko oszałamiająco zadbane i klasycznie piękne. Wątków z grupy "żółte pięty w tramwaju, bleeee" nie czytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Ładna stopa? 01.02.15, 12:36 Ale po co po raz enty wyciągać stare wątki? Odpowiedz Link Zgłoś