paloma_blauwinder Re: Prezent dla młodej mamy. 22.04.16, 20:33 A ja myślałam, że paczka pieluch, którą dostałam na urodziny (moje, nie dziecka) to już był szczyt chamstwa. A tu proszę - mogły być jeszcze rozpakowane i każda sztuka obmacana przez osobę niewiadomego zdrowia. Dzięki ematce człowiek się uczy doceniać to, co ma Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Prezent dla młodej mamy. 22.04.16, 22:29 > A ja myślałam, że paczka pieluch, którą dostałam na urodziny (moje, nie dziecka > ) to już był szczyt chamstwa. O... mój Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Prezent dla młodej mamy. 23.04.16, 08:04 Mnie też się wydaje, że dawanie dorosłej osobie pieluch na urodziny jest niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Prezent dla młodej mamy. 22.04.16, 20:51 Nie mając kompletnie żadnego w tym doświadczenia, zrobiłam kiedyś znajomej taki z podobnej ilości pampków, pieluszek tetrowych, bodziaków i róże ze skarpetek, także tego... TORT Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Prezent dla młodej mamy. 22.04.16, 22:46 ja uważam, ze pieluchy to zawsze dobry prezent chociaz jak tutaj czytam, to nie wszyscy sa zadowoleni (tort tortem - wolała bym normalne w paczce) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Prezent dla młodej mamy. 22.04.16, 22:53 Idealny. Dla małolatów, które zaliczyły wpadkę i potrzebują konkretnego, materialnego wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Prezent dla młodej mamy. 23.04.16, 22:38 ...u mnie w towarzystwie daje się pieluchy i zabawki a u jaśnie państwa najwidoczniej srebrne łyżeczki, grawerowane złote serduszka... Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Prezent dla młodej mamy. 23.04.16, 22:50 Ale to prezent dla dziecka a nie dla mamy dla mamy to jakiś karnet na zabieg do kosmetyczki.dla dziecka jeśli już to papmersy ale w oryginalnym opakowaniu.ja wolałam pampersy bo ciuszków miałam cała szafe a pampersy idą szybko więc człowiek trochę zaoszczędzi na tych z prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Prezent dla młodej mamy. 24.04.16, 09:26 Ta. A na parapetówkę jak znalazł będzie pakiet środków sprzątajacych - ściereczki, butla żelu do mycia WC, płyn do mycia naczyń, płyn do okien, jakiś mop. Praktyczne do bólu i każdy na pewno zużyje. Po co się wysilić i poszukać czegoś, co sprawi przyjemność, jak można wejść do najbliższego marketu i w 3 minuty mieć prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Prezent dla młodej mamy. 24.04.16, 09:34 Ja bym sie w sumie nawet ucieszyla. Zawsze jest tak ze te srodki czystosci koncza sie gdy potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Prezent dla młodej mamy. 24.04.16, 10:44 No to może faktycznie pójść dalej tym tropem i młodym rodzicom po prostu robić bieżące zakupy? Paczka pieluch, proszek do prania, jakaś kaszka, ze dwa słoiczki z owocowym deserkiem i już jest wypas prezent w 5 minut. Można nawet zamówić im zakupy z dostawą, to nie trzeba się będzie w ogóle fatygować z wizytą A przykładowo na Gwiazdkę babci kupić mąkę, olej, kaszę, makaron oraz wkładki na nietrzymanie moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Prezent dla młodej mamy. 24.04.16, 12:04 Zupełnie nie moja bajka, ale przyjęłabym z uśmiechem i wykorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek1214 Re: Prezent dla młodej mamy. 26.05.16, 19:49 Kobiety zostają młodymi matkami przez nieostrożność. Tylko nieliczne chcą mieć dzieci w młodym wieku ale każda martwi się że po porodzie nie będzie już tak atrakcyjna jak wcześniej. Mojej koleżance kupiłem komplet biżuterii www.jubilea.pl/komplety-cat-6 żeby mogła założyć coś nowego dzięki czemu poczuje się dużo atrakcyjniej Odpowiedz Link Zgłoś