marychna31 27.07.14, 21:04 Płonąca Warszawa 1944... Płonący Damaszek 2014... Jak dla mnie przepiękna inicjatywa i faktycznie godne uczczenie rocznicy. Mój syn regularnie wspiera PAH a teraz i ja sie do niego przyłaczę A Wy? Podoba Wam się pomysł? PŁONĄCE MIASTO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickbezznaczenia Re: Płonące miasto 27.07.14, 21:08 Zastanawia mnie ten fragment w kontekście sytuacji w Syrii: 'Dziś patrzymy na płonący Damaszek. Na Syrię, w której trwa piekło wojny. Na ludzi pragnących wolności, którym przez piekło politycznych uwikłań długo jeszcze nie będzie dany pokój.' Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Płonące miasto 27.07.14, 21:18 Mnie. krejzimama napisał: > Kogo obchodzi jakiś tam Damaszek. A troll słyszał o panach Sykes i Picot? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Płonące miasto 27.07.14, 21:22 > Kogo obchodzi jakiś tam Damaszek. Mnie. Kiedy w 44 konała Warszawa, niektórzy tez tak mówili. > To dobrze, że arabusy wyrzynają się nawzajem. Dzieci, jak wszystkie inne. Odpowiedz Link Zgłoś