tautologiczna 15.08.14, 21:08 Co będzie się dziać, jeśli coś będzie?, a robi się gorąco.. Czy to będzie wojna ekonomiczna, gospodarcza, czy wręcz? Czy zrzucać sobie będą atomy? Macie jakieś koncepcje..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tautologiczna Re: III wojna światowa-tzn. jaka? 15.08.14, 21:13 www.facebook.com/pages/III-Wojna-%C5%9Awiatowa-b%C4%85d%C5%BA-na-bie%C5%BC%C4%85co/268331086660637 Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: III wojna światowa-tzn. jaka? 15.08.14, 21:18 Wojna zielonych ludzików na pograniczach. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: III wojna światowa-tzn. jaka? 15.08.14, 21:46 Halo! Gospodarcza już trwa. Zaczęła się po Krymie. Umknęło Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris tautologiczna 15.08.14, 22:24 Ja mam koncepcję, że zjawiłaś się tu w konkretnym celu - siania paniki. Nick znikąd pojawiający sie tylko w dwóch wątkach o wojnie. Won stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
tautologiczna Re: tautologiczna 15.08.14, 22:26 Masz błędną koncepcję. Ale skoro mówisz, ze nie ma się czego bać, to dlaczego tak się bronisz.. aga.doris napisała: > Ja mam koncepcję, że zjawiłaś się tu w konkretnym celu - siania paniki. Nick zn > ikąd pojawiający sie tylko w dwóch wątkach o wojnie. Won stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: III wojna światowa-tzn. jaka? 15.08.14, 22:25 Nie wiem na co będzie trzecia, ale czwarta na kije i kamienie Odpowiedz Link Zgłoś
tautologiczna Re: III wojna światowa-tzn. jaka? 15.08.14, 22:26 Nie na kije i kamienie, tylko kije i patyki! triismegistos napisała: > Nie wiem na co będzie trzecia, ale czwarta na kije i kamienie Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Żadnej gorącej wojny nie będzie 15.08.14, 23:47 Nikomu to się nie opłaca i nikt by takiej nie wytrzymał ekonomicznie. Na cholerę komu wojna, z której wyjdzie cofnięty od ćwierćwiecze? Obecnie toczy się tylko konflikty asymetryczne i wojny per proxy - i to w zasadzie tak wygląda już od Drugiej Wojny Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love przed 1 i 2 też tak uważano 16.08.14, 13:24 Przed 1 wojną żyło się świetnie. Od kilku lat trwała hossa gospodarcza. Ludzie się bogacili, byli szczęśliwi, nikomu nie zależało na wojnie i nagle coś pierdykło. Przed 2 wojną to już było po Wielkim Kryzysie, ludzie znów mieli pracę, znów się bogacili, znów byli szczęśliwi.... Przed 3 wojną... ale to jeszcze chwilkę... A jednak przed każdą z tych wojen tkwiły jeszcze w systemie także pewne negatywne sprawy, które przeważyły... Odpowiedz Link Zgłoś
dewolutywna Re: przed 1 i 2 też tak uważano 16.08.14, 13:29 Mi ten amerykański desant mów wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś