Dodaj do ulubionych

Film o M. Prokopowicz

20.08.14, 20:51
Rezyseruje jej mąż, czy t nie on ją zostawił gdy miała przerzuty? reklamuja wieeeelki film mówiący o miłości.... film.onet.pl/wiadomosci/chemia-powstaje-film-o-zyciu-magdaleny-prokopowicz-zalozycielki-fundacji-rak-n-roll/nf68s
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Film o M. Prokopowicz 20.08.14, 21:00
      Każdy chce zarobić. A ten Pan jest obecnie z Halinką Młynkową?
      • jola-kotka Re: Film o M. Prokopowicz 20.08.14, 21:17
        Już nie.
    • aguar Re: Film o M. Prokopowicz 20.08.14, 21:01
      Też się zdziwiłam. Nawet jakby chciał nakręcić po prostu film o niej to ok. Ale akurat o miłości biorąc pod uwagę, co oni oboje mówili w wywiadach o ich związku to trochę nie leży...
    • super-mikunia Re: Film o M. Prokopowicz 20.08.14, 21:12
      Mam nadzieję, że film będzie wart bohaterki. Mąż chyba często ją filmował i fotografował - widziałam kilka dokumentów, nie wiem czy są jego autorstwa po całości, ale chyba jeden tak, a na pewno dużo jest ujęć i zdjęć jego autorstwa. Nie doszukiwałabym się tu chęci sławy (przecież to on był tym "sławnym" ze zjomościami i jakimś dorobkiem od początku w tym zwiazku), a jedynie upamiętnienia jej i ewnetulanie jeszcze dzięki temu może coś uda się robć dla fundacji, o której trochę ciszej po kilku spektakularnych akcjach jeszcze za życia jej założycielki. A że związek odstawał od forumowych realiów cóż wink
    • klamkas Re: Film o M. Prokopowicz 20.08.14, 21:27
      Ale co cię bulwersuje?

Ludzie się rozstają. To nie znaczy, że nigdy się nie kochali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka