mnb0 01.09.14, 10:43 Od 1 stycznia 2015 roku planuje rozpoczac wielka akcje ODCHUDZANIE! Kto sie przylacza? Wpisujcie sie na liste i rowno od poniedzialku 1 stycznia RAZEM zaczniemy sie odchudzac! Zegnajcie kilogramy! Witaj talio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 10:45 To jeszcze 4 msc obżarstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Wyjątkowo głupia data 01.09.14, 10:56 mnb0 napisała: > Od 1 stycznia 2015 roku planuje rozpoczac wielka akcje ODCHUDZANIE! Nie dość, że wszyscy na kacu, to jeszcze wszędzie pełno żarcia po Sylwestrze. Zacznij dzisiaj, to na Sylwestra błyśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 10:59 Nie wiem czy dam radę, wolałabym zacząć od jakiejś okrągłej daty, np. 2048 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:15 Ja odchudzam sie juz.5kg mniej.Wystarczylo zmienic srodek lokomocji na wlasne nogi i zainstalowac App liczacy kroki.Codziennie 10tys.krokow co odpowiada jakims 7-8km.By wyrobic 10tys musze byc duzo poza domem.Brak dostepu do lodowki robi swoje.Nie slodz3 i nie sole. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:37 Ja się zastanawiam, czy mam ochotę - trzy lata temu odchudziłam się ekstremalnie (17 kg w 4 m-ce), po czym częściowo (i stopniowo) powróciłam do nieżałowania sobie tego czy owego , wróciły mi jakieś 3-4 kg i potem waga się ustabilizowała na tym poziomie, z którego w zasadzie jestem zadowolona (172/69) - chociaż pewnie niejedna emama nazwałaby mnie grubasem Odpowiedz Link Zgłoś
marianna72 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:53 mi sie chyba tez nie chce waze podobnie jak default 173/68 i chyba mi jest tak ok .Bo jak zaczynam wazyc mniej robi mi sie cos dziwnego z twarza i wygladam na chora wiec sobie daruje wole kilka kilo wiecej i miec normalna twarz Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 12:42 marianna72 napisała: > jak zaczynam wazyc mniej robi mi sie cos dziwnego z twarza Właśnie - mam to samo, ponadto jestem już w takim wieku, że wiotczejącej nieubłaganie skórze (nie tylko na twarzy) taka podkładka z nieznacznej ilości tłuszczyku szalenie pomaga na wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:46 Zacznij dzis, na Sylwestra bedziesz miala talie. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 12:03 A dlaczego nie teraz? Przez te 4 miesiące zdążysz jeszcze sporo utyć Odpowiedz Link Zgłoś
fikus_na Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 13:11 Odchudzam się prawie od miesiąca. Zacznij dziś i dołącz do mnie Myślę, że to fajny pomysł, żeby odchudzać się razem, ale czekanie cztery miesiące, to dziwne jest. A ile chcesz schudnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 13:38 ja zaczynam dzisiaj, cel -10 Odpowiedz Link Zgłoś
edor67 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 13:45 Ja odchudzam się od lutego- 7kg mniej. Ale przez wakacje pozwalałam sobie od czasu do czasu na słodycze (od lutego do czerwca nic). Od dzisiaj znów zero słodyczy i za chwilę ruszam pobiegać+ brzuszki+ rower (rower na zmianę z biegami). Czekać do stycznia to trochę za długo Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 15:41 Ja odchudzam się od połowy maja, 10 kilo mniej. Czuję się świetnie, polecam wszystkim A Ty zacznij dziś to 1 stycznia będziesz miała talię . Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 15:28 Jakbyś zaczęła dziś to miałabyś tę talię już na Sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 16:01 A ja też chcę od stycznia. Tylko nie zapomnij, ok?? Przez lato przytyłam pięć kilo - przez piwo. Ale na razie odchudzać mi się nie chce, od stycznia będzie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 17:00 Ja zaczęłam właściwie z dnia na dzień, 2 tygodnie temu na spontanie poszłam do dietetyczki i aktualnie jestem na diecie 1500 kalorii (pi razy oko, bo nie mam wagi kuchennej). Do zrzucenia mam ok. 10 kg - z 68 na 58. Na razie uczę się jeść regularnie, weekend był koszmarny, bo byłam na weselu w górach i niestety wpadło więcej, niż chciałam, więc teraz mam wyrzuty sumienia. Na aktywność przyjdzie czas, na razie muszę przestać sapać przy wchodzeniu po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 17:01 Zle podchodzisz. Nie od 1 stycznia ale od dzis zacznij. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.petronela Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 17:11 Ja zaczęłam dziś - ograniczenie węglowodanów, dużo białka chudego, zero słodyczy i piwa. Cel - minus 8 kg. Bo już przestałam się sobie podobać oraz w spodniach dopinać... Odpowiedz Link Zgłoś