Dodaj do ulubionych

Zaczynamy sie odchudzac!

01.09.14, 10:43
Od 1 stycznia 2015 roku planuje rozpoczac wielka akcje ODCHUDZANIE!
Kto sie przylacza? Wpisujcie sie na liste i rowno od poniedzialku 1 stycznia RAZEM zaczniemy sie odchudzac! Zegnajcie kilogramy! Witaj talio!
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 10:45
      To jeszcze 4 msc obżarstwa ?wink
    • feel_good_inc Wyjątkowo głupia data 01.09.14, 10:56
      mnb0 napisała:
      > Od 1 stycznia 2015 roku planuje rozpoczac wielka akcje ODCHUDZANIE!

Nie dość, że wszyscy na kacu, to jeszcze wszędzie pełno żarcia po Sylwestrze.
      Zacznij dzisiaj, to na Sylwestra błyśniesz.
    • x.i.007 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 10:59
      Nie wiem czy dam radę, wolałabym zacząć od jakiejś okrągłej daty, np. 2048
    • edelstein Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:15
      Ja odchudzam sie juz.5kg mniej.Wystarczylo zmienic srodek lokomocji na wlasne nogi i zainstalowac App liczacy kroki.Codziennie 10tys.krokow co odpowiada jakims 7-8km.By wyrobic 10tys musze byc duzo poza domem.Brak dostepu do lodowki robi swoje.Nie slodz3 i nie sole.
    • default Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:37
      Ja się zastanawiam, czy mam ochotę - trzy lata temu odchudziłam się ekstremalnie (17 kg w 4 m-ce), po czym częściowo (i stopniowo) powróciłam do nieżałowania sobie tego czy owego wink, wróciły mi jakieś 3-4 kg i potem waga się ustabilizowała na tym poziomie, z którego w zasadzie jestem zadowolona (172/69) - chociaż pewnie niejedna emama nazwałaby mnie grubasem smile
      • marianna72 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:53
        mi sie chyba tez nie chce waze podobnie jak default 173/68 i chyba mi jest tak ok .Bo jak zaczynam wazyc mniej robi mi sie cos dziwnego z twarza i wygladam na chora wiec sobie daruje wole kilka kilo wiecej i miec normalna twarz
        • default Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 12:42
          marianna72 napisała:

> jak zaczynam wazyc mniej robi mi sie cos dziwnego z twarza

Właśnie - mam to samo, ponadto jestem już w takim wieku, że wiotczejącej nieubłaganie skórze (nie tylko na twarzy) taka podkładka z nieznacznej ilości tłuszczyku szalenie pomaga na wygląd smile
    • dzoaann Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 11:46
      Zacznij dzis, na Sylwestra bedziesz miala talie.
    • peggy_su Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 12:03
      A dlaczego nie teraz? big_grin Przez te 4 miesiące zdążysz jeszcze sporo utyć tongue_out
    • fikus_na Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 13:11
      Odchudzam się prawie od miesiąca.
      Zacznij dziś i dołącz do mnie smile
      Myślę, że to fajny pomysł, żeby odchudzać się razem, ale czekanie cztery miesiące, to dziwne jest.
      A ile chcesz schudnąć?
    • totorotot Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 13:38
      ja zaczynam dzisiaj, cel -10
    • edor67 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 13:45
      Ja odchudzam się od lutego- 7kg mniej. Ale przez wakacje pozwalałam sobie od czasu do czasu na słodycze (od lutego do czerwca nic). Od dzisiaj znów zero słodyczy i za chwilę ruszam pobiegać+ brzuszki+ rower (rower na zmianę z biegami). Czekać do stycznia to trochę za długo
      • roks30 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 15:41
        Ja odchudzam się od połowy maja, 10 kilo mniej. Czuję się świetnie, polecam wszystkim A Ty zacznij dziś to 1 stycznia będziesz miała talię wink.
    • anika772 Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 15:28
      Jakbyś zaczęła dziś to miałabyś tę talię już na Sylwestra.
      • zlotonaiwnych Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 16:01
        A ja też chcę od stycznia. Tylko nie zapomnij, ok?? Przez lato przytyłam pięć kilo - przez piwo. Ale na razie odchudzać mi się nie chce, od stycznia będzie w sam raz.
    • redheadfreaq Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 17:00
      Ja zaczęłam właściwie z dnia na dzień, 2 tygodnie temu na spontanie poszłam do dietetyczki i aktualnie jestem na diecie 1500 kalorii (pi razy oko, bo nie mam wagi kuchennej). Do zrzucenia mam ok. 10 kg - z 68 na 58. Na razie uczę się jeść regularnie, weekend był koszmarny, bo byłam na weselu w górach i niestety wpadło więcej, niż chciałam, więc teraz mam wyrzuty sumienia.

Na aktywność przyjdzie czas, na razie muszę przestać sapać przy wchodzeniu po schodach.
    • melancho_lia Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 17:01
      Zle podchodzisz. Nie od 1 stycznia ale od dzis zacznij.
      • mrs.petronela Re: Zaczynamy sie odchudzac! 01.09.14, 17:11
        Ja zaczęłam dziś - ograniczenie węglowodanów, dużo białka chudego, zero słodyczy i piwa. Cel - minus 8 kg. Bo już przestałam się sobie podobać oraz w spodniach dopinać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka