paniszelka 13.10.14, 14:36 Wczoraj przymierzalam jeden-czerwony,ladny,malutki,nie ocieplony a elegancki,cena 80zł.No ale do czego to nosic?Jak zimno bedzie,to do plaszcza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 14:37 Noszę, futrzane, do zimowego płaszcza i kożucha. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 16:01 Sorry za prywatę ale Przypomnialam sobie niektpre z twoich stylowek opisywanych na forum, dodałam do tego toczek i musiałam sie zasmiac )) Do autorki- ja nie noszę, ale znam kilka kobiet, ktore noszą. Jedna jest niezwykle stylowa i wyglada po prostu pieknie (zima do eleganckiego płaszcza), drugiej natomiast pasuje jak pięść do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 16:10 nie, młode dziewuchy nie noszą to ja też nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wisniowy_sad Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 16:49 Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale toczki mam trzy - czerwony jesienny, biały z prawdziwymi muszlami (płaskie), zielony "gąbczasty" z kamieniami. Noszę na wielkie uroczystości, do sukienek i elegantszych bluzek. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 17:08 Mam jeździecki, ale nie o taki Ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 16:57 mam toczek z wolaka na większe wyjścia jako nakrycia głowy preferuję kapelusze (ostatni nabytek stylizowany na lata 20-te a w zimie futrzane duże czapki (mozna powiedzieć - duże toczki) Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 17:03 zapodajcie zdjecie bo nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 17:08 bym ponosiła, ale jakoś nie wpada mi w oczy żadne. A toczki nosie do ozdoby Odpowiedz Link Zgłoś
paniszelka Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 17:11 Jezdziecki tez mam bo kocham konie ale te eleganckie sa boskie,tylko do czego to nosic,to nie wiem.Na wyjscia nie chodzę,na codzien nie bardzo.Sa piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Czy ktoras nosi TOCZKI? 13.10.14, 17:16 A może zacznij się nosić ciut inaczej na co dzień i będzie fajnie? Na pewno płaszcze i żakiety. Odpowiedz Link Zgłoś