ja204 15.10.14, 07:49 Czy któras z Was idzie na imprezę z dzieckiem/dziećmi? Pytam bo dostałam wejściówki ale z planu jaki ma być to wnioskuje że dla małych dzieci 3-6 raczej. Dla starszych chyba nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oladidi Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 08:05 Jak starsze lubia to warto pojsc Ja sie nie zalapalam z dzieciakami na wejsciowki. Jakbys chciala odsprzedac to ja chetnie. Chociaz na jeden dzien Odpowiedz Link Zgłoś
ja204 Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 08:47 zastanawiam się, jakby co to dam znać. Muszę jeszcze sie dowiedziec co to ma być, bo ja mam troche większe dziecko i bez sensu żeby stał i nic z tego nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 13:58 ja byalm w zeszlym orku z maluchem impreza raczej dla dzieci przedszkolnych - zabawy plastyczne, rózne labirynty, konkursy sprawnosciowe , wspolne tance , mini ścianak wspinaczkowa itp aha i nie licz na zaden slodki poczęstunek serio Odpowiedz Link Zgłoś
ja204 Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 14:34 mozambique, nie byłas nie kłam, bo kinder nigdy nie robił, to jest 40 lecie. a ja wiem ze źródła ze będa rozdwać jajka kinder, ale oprócz tego nie wiem czy bedzie moje dziecko zainteresowane dmuchanymi materacami, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 15:35 a niby co bylo w zeszlym roku ten objazd po róznych miastach - impreza z Kinder-n.., wesjciówki po zapisaniu sie na stronie internetowej - to niby co było ? 39 urodziny >? Odpowiedz Link Zgłoś
ja204 Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 19:50 Mozambique to nie ta sama impreza. Tutaj 40-ste urodziny, co innego. Inne atrakcje, wieksza impreza. Okrągła rocznica. Mozliwe ze gdzies tam cos tam kinder robilo ale nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 18:52 Robił w zeszłym roku ( albo na wiosnę tego roku )np w Arenie na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 20:19 > nie byłas nie kłam > a ja wiem ze źródła ze będa rozdwać jajka kinder Ojej walcz walcz, bo pan menadźer potem oceni jak ci poszła ta marna szeptana fucha Ech, jak nisko można upaść dla paru groszy. Ile płacą od wątku/postu? Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 18:50 A warto iść z roczniakiem? połakomiłam się na bilety, bo idzie koleżanka z jeszcze młodszym dzieckiem, a teraz się zastanawiam czy jest sens.. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 18:55 > aha i nie licz na zaden slodki poczęstunek z olejem palmowym żadna przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 15:54 W razie co daj znac prosze Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 15:08 Czy tak właśnie wygląda słynny marketing szeptany? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: impreza - urodziny kinder 15.10.14, 15:37 no chyab bo laska sie rzuciła jakby kto sjej dziecko porwał impreza reklamowa jak impreza reklamowa - nic mniej nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś