cosmetic.wipes Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:20 Przy - 15 kaptur. Powyżej tej temperatury wystarczają mi włosy Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:22 drugi sezon czaposzalik i to ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 14:02 O! Takie cuś to bym nawet i wdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 15:40 a uszy nie marzną przy -20? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 16:38 cos takiego bym chciala ale grubiutkie mieciutkie i zeby nie bylo gladkie Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:23 Zazwyczaj kask rowerowy Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:24 Będę oryginalna - opaskę lub czapkę Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:26 czapkę! i kaptur! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:36 a kapturów nie cierpię, wybieram kurtki bez, albo z odpinanym kaptury to wynalazek szatana Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 13:09 agni71 napisała: > a kapturów nie cierpię, wybieram kurtki bez, albo z odpinanym > ja też większość mam bez... ale te, w którym mam kaptur - zakładam zawsze!! > kaptury to wynalazek szatana mówisz? ja tam uważam, za wynalazek boski jednak nic nie wieje, przyjemne ciepełko...ale, ja wymagajaca ciepełka zrobiłam się na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 30.10.14, 11:00 jak nie wieje, jak wieje od przodu? Poza tym, jak chcę spojrzeć w bok, to odwracam głowę i w kapturze widzę .... wnętrze kaptura Na rowerze niefajne Dla mnie tylko opaska lub czapka, ma być ciepło w czoło i uszy Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 30.10.14, 11:01 a i jeszcze włosy się elektryzują od kaptura i jakoś tak mierzwią... Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:26 noszę już teraz, bo strasznie pizga tam gdzie tyram... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:30 Kaptur, ale jak jest bardzo zimno noszę czapkę i cierpię. Matka opowiadała, że w wózku zawsze czapki ściągałam z chytrym wyrazem twarzy i od zawsze ich nie lubiłam. Prawdziwe dziecko ematki Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:30 Nic. W przypadku mrozu- Kaptur. Czapki nawet nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:32 kaptur z futra kroliczego. Drogie ekomatki, nie zjedzcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:34 Chyba nic dziecko najpierw odmowilo czapki i kaptura a teraz sugeruje ze czapke zdjac nalezy bo sie glupio wyglada. Bez czapki ladniej - jak mamusia! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:35 A gdyby ktos sie zastanawial jak to wyglada to prosi zeby ukucnac/wziac n rece po czym zdejmuje mi czapke przeczesuje palcami wlosy i usmiecha sie z satysfakcja Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:55 Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 12:59 z reguly nic, rzadko kaptur, a juz naprawde wyjatkowo czapke corki, taka gruba, szara z serii obwislych Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 13:01 Wlasne wlosy. A jak pizga strasznie o kaptur. Czapek nie cierpie, szalikow tez nie. Zadko mam rekawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 13:13 czapkę. rano i wieczorem już teraz. jak jest bardzo zimno czapkę i kaptur. inaczej marznę i do tego szkodzi mi na zatoki. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 13:10 niutaki napisała: > szara z serii obwislych mój mąż mówi na nie 'kondomik' Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 13:44 Futrzane nauszniki lub wełniane czapki (mam kilka do wyboru), czapka koniecznie z pomponem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 14:09 Kaptur. Nie posiadam również kurtki zimowej, ani płaszcza. Po prostu nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 14:31 Mam taka jak 4pancerni,ale z lisa zakladam tylko jak jest minusowa temperatura,albo gdy nie chce mi sie ukladac wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 14:34 Nauszniki, w razie dużego mrozu kaptur. Czapki mnie gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
spalona_gora Re: Jak to co?! 29.10.14, 15:00 Święta ma na głowie! Kilka Wigilii, teściową, szwagierkę, cudze dzieci, żarcie, prezenty, sprzątanie i chłopa, który jak co roku urwał się z choinki Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Jak to co?! 29.10.14, 15:14 Nie cierpię czapek, ale jescze bardziej nie cierpię zimy, bo mi stale zimno. Wiec czapki nosze, od zera mniej więcej. Rano myje włosy i wychodzę pol godziny pozniej, wiec troche mi zimnawo w głowę. Czapki nosze takie dość sportowe, w rożnych kolorach, do długich szali. Niekiedy pożyczam czapki od córki A moja ukochana to taka pilotko-czolgistka firmy Barts, czarna, obszyta rudym futrem, ktora jest przeciepła i nie uklepuje włosów Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 15:46 włosy kaptur od puchowej kurtki beret z antenkom w takiej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 21:53 Ale jak beret z antenkom mieści Ci się na kapturze? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 16:19 czapkę. gdy jest chłodno- cieńszą, gdy mróz trzaskający- wełnianą i cieplutką. już teraz rano nosze taka bawełniana, cieniutką. a na wyjścia mam tez kapelusz, pasuje mi do płaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 18:33 Czapkę, a jak bardzo zimno to dodatkowo kaptur. Mam różne czapki, sportowe i mniej sportowe, a ostatnio zachciało mi się czapki z woalką, chodzi za mną ale jeszcze nie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 18:36 Włosy, od lat to samo cięcie, raz dłuższe, raz krótsze. W paskudną pogodę kaptur, nie cierpię czapek. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 18:40 Kaptur li i jedynie. Czapke ewentualnie bym rozwazyla przy zimowej wyprawie na Sybir. Kaptur w mojej kurtce zimowej daje rade przy - 15 i silnym wietrze Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p dwójkę dzieci, kota, męża i dom 29.10.14, 19:25 ale przynajmniej praca odpada, bo jestem na macierzyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: co ematka ma na głowie w zimie? 29.10.14, 19:28 jestem raczej zmarźlakiem, poza tym mam problem z zatokami, więc wcześnie zaczynam nosić rozmaite okrycia głowy: mam toczki i przeróżne czapki, wiele szali i kominów. przy obecnej modzie jest wybór szeroki i można naprawdę świetnie wyglądać - kwestia umiejętnego dobory do kurtki, płaszcza lub futerka aha, nie znoszę nauszników i opasek - tego nigdy w życiu nie założę ! Odpowiedz Link Zgłoś