nolus 05.11.14, 23:57 No właśnie - podoba wam się jako facet? Bo czy jako aktor to nie pytam,bo raczej nie jest to pierwsza liga...Tak mnie naszło na wątek po obejrzeniu "Zaginionej dziewczyny". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Ben Affleck 06.11.14, 00:42 Bardzo, ale nie tylko jako mężczyzna czy aktor, również jako scenarzysta i reżyser. Uważam, że nagrody, które otrzymał, to otrzymał zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:05 nie i nie...wciąż mam przed oczami jego jako jakiegoś niewidomego" superhiroł".nie,nie.dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:11 Te jego notorycznie zajęte zatoki mnie odstręczają. Poza tym ma jakoś tak mało charakteru na twarzy wypisane, nijaki jest z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:20 a ja właśnie wolę go jako aktora niż jako faceta. podobnie jak Toma Cruise'a - filmy z nim chętnie, ale jego samego niekoniecznie. najbardziej zas podoba mi sie w nim...jego żona Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: Ben Affleck 06.11.14, 11:32 Mam to samo. Patrzę na niego, myślę o niej. Opromienia go dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: Ben Affleck 06.11.14, 11:52 To prawda. Fajną sobie znalazł żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:22 Obiektywnie przystojny, subiektywnie przezroczysty Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:07 No właśnie...Taki standardowy facet - niby przystojny,ale zupełnie nijaki.Nie zwróciłabym na niego uwagi,mijając na ulicy.No i on jest jakiś taki rozmemłany,ciapowaty...Takie sprawia wrażenie w filmach i chyba jest podobny w normalnym życiu - ja generalnie mam odczucie,że w każdym filmie jest po prostu sobą czyli Benem Affleckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:24 Nie do końca w moim typie, jakąś taką końską ma twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:26 Jakiś czas temu oglądałam 'Operację Argo' - przełom lat 70 i 80 bardzo mu służy Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:34 Lubię go, ale sprawia wrażenie jakby miał chronicznego polipa migdałków. Albo był lekko odklejony od własnego mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:52 Tak, podoba się. Nie jakoś tak bardzo, bardzo, ale na pewno bardziej od choćby Brada Pitta. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Ben Affleck 06.11.14, 11:39 A jakie wrażenia po obejrzeniu filmu ? Warto iść ? Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:03 Można pójść.Oceny zbiera bardzo dobre,mi się podobał średnio - Fincher miesza gatunki i kiedy finalnie wchodzi w fazę thrillera,to cała filmowa akcja zaczyna się zamieniać w tragifarsę.No i Rosamuald Pike...Za tę kreację aktorską wróżą jej Oscara,dla mnie rys osobowości "zimnej suki" został za mocno wyostrzony.Affleck chyba zagrał dobrze,nie zgrzyta mi jego osoba w tym filmie.A cała historia - nie chcę jednym zdaniem zdradzać całej...Jako studium małżeństwa jest całkiem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:03 Jest trochę koński, fakt. Ale po obejrzeniu odcinka South Park z zaginionym dzieckiem Dupoludzi (dziurka w brodzie), Ben Afleck (choc tam rysunkowy) stracil resztki charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:14 za gładki zeby mogłby mi sie podobac jak dosatnai troche zmarch i "charakteru" na twarzy to moze bedzie łatwiej ostatnio w tv przypominali Pearl Harbor - o matko bosko , az oczy bolą Odpowiedz Link Zgłoś