Dodaj do ulubionych

Ben Affleck

05.11.14, 23:57
No właśnie - podoba wam się jako facet? Bo czy jako aktor to nie pytam,bo raczej nie jest to pierwsza liga...Tak mnie naszło na wątek po obejrzeniu "Zaginionej dziewczyny".
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Ben Affleck 06.11.14, 00:42
      Bardzo, ale nie tylko jako mężczyzna czy aktor, również jako scenarzysta i reżyser. Uważam, że nagrody, które otrzymał, to otrzymał zasłużenie.
    • lafiorka2 Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:05
      nie i nie...wciąż mam przed oczami jego jako jakiegoś niewidomego" superhiroł".nie,nie.dzięki.
    • priszczilla Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:11
      Te jego notorycznie zajęte zatoki mnie odstręczają. Poza tym ma jakoś tak mało charakteru na twarzy wypisane, nijaki jest z wyglądu.
    • dziennik-niecodziennik Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:20
      a ja właśnie wolę go jako aktora niż jako faceta. podobnie jak Toma Cruise'a - filmy z nim chętnie, ale jego samego niekoniecznie.
      najbardziej zas podoba mi sie w nim...jego żona smile
      • atoness Re: Ben Affleck 06.11.14, 11:32
        Mam to samo. Patrzę na niego, myślę o niej. Opromienia go dziewczyna.
        • priszczilla Re: Ben Affleck 06.11.14, 11:52
          To prawda. Fajną sobie znalazł żonę.
    • morgen_stern Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:22
      Obiektywnie przystojny, subiektywnie przezroczysty smile
      • nolus Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:07
        No właśnie...Taki standardowy facet - niby przystojny,ale zupełnie nijaki.Nie zwróciłabym na niego uwagi,mijając na ulicy.No i on jest jakiś taki rozmemłany,ciapowaty...Takie sprawia wrażenie w filmach i chyba jest podobny w normalnym życiu - ja generalnie mam odczucie,że w każdym filmie jest po prostu sobą czyli Benem Affleckiem.
    • lilly_about Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:24
      Nie do końca w moim typie, jakąś taką końską ma twarz.
    • kawka74 Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:26
      Jakiś czas temu oglądałam 'Operację Argo' - przełom lat 70 i 80 bardzo mu służy wink
    • cosmetic.wipes Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:34
      Lubię go, ale sprawia wrażenie jakby miał chronicznego polipa migdałków. Albo był lekko odklejony od własnego mózgu wink
    • agnieszka77_11 Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:49
      Może być.
    • koza_w_rajtuzach Re: Ben Affleck 06.11.14, 09:52
      Tak, podoba się.
      Nie jakoś tak bardzo, bardzo, ale na pewno bardziej od choćby Brada Pitta.
    • karolciab125 Re: Ben Affleck 06.11.14, 11:39
      A jakie wrażenia po obejrzeniu filmu ? Warto iść ?
      • nolus Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:03
        Można pójść.Oceny zbiera bardzo dobre,mi się podobał średnio - Fincher miesza gatunki i kiedy finalnie wchodzi w fazę thrillera,to cała filmowa akcja zaczyna się zamieniać w tragifarsę.No i Rosamuald Pike...Za tę kreację aktorską wróżą jej Oscara,dla mnie rys osobowości "zimnej suki" został za mocno wyostrzony.Affleck chyba zagrał dobrze,nie zgrzyta mi jego osoba w tym filmie.A cała historia - nie chcę jednym zdaniem zdradzać całej...Jako studium małżeństwa jest całkiem niezłe.
    • tryggia Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:03
      Jest trochę koński, fakt.
      Ale po obejrzeniu odcinka South Park z zaginionym dzieckiem Dupoludzi (dziurka w brodzie), Ben Afleck (choc tam rysunkowy) stracil resztki charyzmy.
    • mozambique Re: Ben Affleck 06.11.14, 15:14
      za gładki zeby mogłby mi sie podobac
      jak dosatnai troche zmarch i "charakteru" na twarzy to moze bedzie łatwiej

ostatnio w tv przypominali Pearl Harbor - o matko bosko , az oczy bolą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka