Dodaj do ulubionych

Mycie wlosow

13.11.14, 21:34
Czy ktos probowal nie-mycia wlosow? Tzn splukuje sie regularnie ciepla woda masuje glowe a one sa zdrowe piekne swiecace i naturalnie natluszczone...? Po jakims czasie. Podobno. Czy to w ogole jest mozliwe?
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:39
      Mycie bez szamponu znane jest od dawna, dziewczyny myja roztworem sody, splukują roztworem octu i wlosy maja piekne.
      Kiedys probowalam i faktycznie moje wiotkie włosy były w dobrej kondycji. Teraz myje balsamem myjacym Sylveco i długo go nie zmienię.
      • karme-lowa Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:44
        przeciwcialo napisała:

> Teraz
        > myje balsamem myjacym Sylveco i długo go nie zmienię.
        Dlaczego? Przyznam, że mnie zaintrygowałaś.
        • przeciwcialo Re: Mycie wlosow 13.11.14, 22:04
          Cudny jest po prostu. Dla mnie idealny.
      • lola211 Re: Mycie wlosow 13.11.14, 22:00
        Zuzylam jedna butelke i o ile na poczatku bylam zachwycona to pozniej mialam wrazenie niedomytych włosów, zaczelam tez miec problem ze skora glowy.A szkoda, bo wydawalo mi sie,ze trafilam na idealny produkt.
    • beata985 Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:57
      nie mam odwagi....heheh
      ale jak bym miała możliwość niewychodzenia z domu przez miesiąc to może mogłabym spróbować....
      • aankaa Re: Mycie wlosow 13.11.14, 21:59
        wypróbuj na wakacjach
        • beata985 Re: Mycie wlosow 13.11.14, 22:03
          musiałyby to być wakacje w głuszy, jednak latem więcej wystawiam się na widok ludzki...
          chyba, że do mamuni pojadę i odmówię wychodzenia na zakupy..tongue_out
          • konsta-is-me Re: Mycie wlosow 13.11.14, 23:07
            Sama woda (doslownie) ppodobno mozna ale raczej krotkie wlosy i rzecz jasna nie mozna uzywac zadnych kosmetykow stylizujacych.
            Zadnych.
            Znam faceta ktory tak robi.
            Wlosy wygladaja ok.
            Ale wlosy krotkie.
            Nie wierze ze z dlugimi sie da.
            Mycia soda/odzywkami tp nie komentuje, bo to zupelnie co innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka