mozambique Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 12:48 nie wiem jak wyglada typowy palacz ale wiem jedno palacz smierdzi palaczka tez smierdzi smierdzi tez ich mieszkanie i samochód chocby nie wiem co robila to codzienne zwyczjowe palenie czuc na odleglosc czego usilnie usiłują nie wiedziec palące ematki Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 12:55 aha a an tym forum palaczka to ta co wieku 30 lat musi sobie strzelic botoks, lifting i nici Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 13:11 Ja palę, ale nie palę w domu, w samochodzie, w pracy. Wypalam od 3-8 papierosów dziennie. Moja dentystka nie wiedziała, że palę. W mojej pracy nie zorientowali się przez jakieś 3 lata, póki przy luźnej gadce sama się nie przyznałam. W poprzedniej sporo osób nie wiedziało przez kilka m-cy. Nie mam żółtych zębów, rąk i nie śmierdzę (włosy myję codziennie, codziennie zmieniam ubranie), chyba że od razu po wypaleniu papierosa, albo po wypaleniu kilku sztuk w pomieszczeniu zamkniętym. I na pewno nie jestem wyjątkiem - po prostu nie pali się przy dzieciach, w miejscach publicznych i wiele osób jest zmuszonych ograniczać swój nałóg. Nawet nie wiem jak mogłabym znależć czas i miejsce na wypalenie paczki papierosów albo dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 12:51 Wszystkie cechy juz zostaly opisane; ze wszystkich najbardziej dokuczliwy jest smrod. Ja sie w ogole zastanawiam, dokladnie co tak cuchnie, bo jednak sam papieros, czy nawet dym ma inny zapach, tez przykry, ale nie az tak. Natomiast palacz cuchnie tak obrzydliwie, ze nawet ciezarowka papierosow chyba mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 12:56 Krótko: smród, smród i jeszcze raz smród. Nawet jak w danym momencie nie pali roztacza wokół siebie smród podobny do smrodu niemytego od tygodnia ciała. Kobiety palące na ogół wyglądają o 10 lat starzej, mają ziemisto - żółtawą cerę, żółte zęby i śmierdzą - to opinia mojego mężą. Odpowiedz Link Zgłoś
derena33 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 13:07 Czasem jak mi sie zaczyna wydawac, ze poglady, czy tez zdanie osob tu piszacych to jakas statystyczna prawidlowosc, przeczytam taki watek i eureka! wiem ze wszystkie przeczytane tu madrosci, maja sie nijak do rzeczywistosci w ktorej zyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 14:20 Widzę, że z palaczami, jest jak ja z tymi co się nie myją, co też było przerabiane na forum - zaprzeczacie faktom. Śmierdzicie, wasza cera jest nieładna i szkodzicie swojemu zdrowiu. Na dodatek puszczacie z dymem niezłą kasę. No ale to już wasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 19:27 Oprócz specyficznego zapachu palacza dosyć niefajne jest połączenie u kobiet zapachu papierochów i perfum, a fee. W sumie moja bliska koleżanka powiedziała mi kiedyś, że dopiero po rzuceniu palenia (a lata całe paliła dużo) widzie różnicę w swoim zapachu, bo czuje też jak pachną specyficznie palacze. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 19:30 Nie palę od początku stycznia, uczciwie, czyli prawie 4 miesiące. Paliłam ponad 20 lat. Nie odczuwam dramatycznej różnicy w jakości węchu, cudzy dym mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie - jak mijam kogoś palącego na ulicy, to staram się sztachnąć. Nie palę i wcale nie jestem przez to szczęśliwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 19:58 Ale to zależy , ILE paliłaś, moja koleżanka , która to tak odczuła, była długo na etapie 2 paczek prawie dziennie. Może dlatego potem, po czasie poczuła taką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Wizerunek palacza 23.04.15, 11:09 Triss, czemu zdecydowałas sie teraz rzucić ostatecznie? Nie latwiej było po ciążach? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 20:09 wizerunek palacza? przede wszystkim smierdzacy i beztrosko rozsiewajacy smród i substancje rakotwórcze brudas- pety rzuca gdziekolwiek chory, wczesnie umrze, kaszlący, bez kondycji, zle odzywiajacy sie, niedbajacy o zdrowie a widok numer 1- pancia pchajaca wozek z fajka w ... usteczkach... brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 20:33 Phi, widziałam laskę, która jednocześnie karmiła piersią i paliła papierosa. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 21:55 Gorzej gdyby karmiła butelką. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Wizerunek palacza 22.04.15, 20:43 Nie wiem czy moj wizerunek sie zmienil w ciagu 3 tygodni bo tyle nie pale. Wiem za to jedno, że nikt nie zauważyl że rzucilam palenie . Moj dom nigdy nie smierdzial fajami bo nigdy nie bylo w mim palone, nie liczac budowlańcow jak go budowali. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Wizerunek palacza 23.04.15, 07:37 Naprawdę widujecie u palaczy żółte palce ??? Zażólcenie na palcach może mieć ktoś, kto pali wyłącznie papierosy bez filtra i to co najmniej paczkę dziennie - a kto teraz pali papierosy bez filtra ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: Wizerunek palacza 23.04.15, 10:58 Nie wiem, czy paliłaś kiedykolwiek, czy nie. Ale ja zażółcone palce miałem, gdy paliłem. Paliłem około paczki dziennie, papierosy z filtrem. Zniknęło po paru tygodniach od zaprzestania palenia. Odpowiedz Link Zgłoś