Dodaj do ulubionych

Futrzana torba

23.11.14, 19:15
Jak ematka ocenia futrzaną torbę? Z wątku "pasuje do wszystkiego" wynika, że na ulicach za dużo nudnych, nijakich torebek, więc jak oceniacie ekstrawagancję w stylu torebka z futra lisa?
Wylicytowałam dziś na allegro i jestem zachwycona. smile Boję się tylko tandetnego efektu.
Obserwuj wątek
    • babsee Re: Futrzana torba 23.11.14, 19:24
      Mialam kiedys futrzany kuferek z Reserved i byl mega superaśny. Bardzo zaluje, ze juz go nie mam. Ogladalam kilka razy na all ale nic nie wpadlo mi w w oko. Pokażesz? smile

ps./to samo tyczy sie koszyków- kiedys do wyoboru do koloru a teraz nie ma nic, poza gigantycznymi koszami w których na Boga nie wiem co mialabym targac.Nie wiem czemu zawsze wszytsko jets na jedno kopyto....
      • enatealie Re: Futrzana torba 23.11.14, 19:29
        img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/48/06/45/52/4806455233
        Fason typowej torby na ramię, długo się naszukałam, bo teraz wszędzie widuję kufry i kuferki.
        • zottarella Re: Futrzana torba 23.11.14, 19:45
          Hmm, powiem tak: to Tobie ma się podobać, mnie delikatnie mówiąc nie zachwyca wink
        • mid.week Re: Futrzana torba 23.11.14, 21:04
          Bardzo fajna smile
    • dziennik-niecodziennik Re: Futrzana torba 23.11.14, 20:04
      ja mam futrzaną, taką prostą w fasonie. noszę zimą do futrzanej czapy big_grin
    • przystanek_tramwajowy Re: Futrzana torba 23.11.14, 20:14
      Sorry, ale wygląda to tak, jakbyś sobie włosy w wiadomym miejscu ogoliła i przykleiła do torby. Fuj! Nie noś tej torby z przodu, bo ktoś pomyśli, że nie masz majtek. big_grin
    • nickbezznaczenia Re: Futrzana torba 23.11.14, 21:01
      I tylko lisa szkoda...
      • przystanek_tramwajowy Re: Futrzana torba 23.11.14, 21:02
        nickbezznaczenia napisał(a):

> I tylko lisa szkoda...

Nie martw się, na pewno był sztuczny. big_grin

---
        Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
        • nickbezznaczenia Re: Futrzana torba 23.11.14, 21:08
          Jeżeli sztuczny, to torba ewentualnie na polowanie się przyda.
        • enatealie Re: Futrzana torba 23.11.14, 22:11
          Z opisu aukcji wynika, że naturalny, ale to okaże się, gdy torba do mnie przyjdzie.
          Czy lisa szkoda? Niemniej niż zwierzątek, z których emama nosi skórzaną torebkę. A tutaj eco-skórami się przecież w większości pogardza...
          • lady-z-gaga Re: Futrzana torba 23.11.14, 22:33
            O przepraszam, chociaż to ja założyłam tamten wątek o torbach, to nie znaczy, że eko-skórami pogardzam smile różne są sztuczne skóry, wiele razy na tym forum czytałam wypowiedzi ematek, że poznają prawdziwą skórę np po zapachu wink a to znaczy, że niektore sztucznosci do złudzenia przypominają naturalną skórę i wyglądają przyzwoicie. Moim zdaniem (ale to moje zdanie, podkreslam) im prostszy fason ma torba z ekoskory, tym lepiej dla niej.
            A Twoj futrzak jest śmieszny, przy fajnych dodatkach typu czapka, szalik moze byc ciekawie smile
            • lady-z-gaga p.s. 23.11.14, 22:43
              "śmieszna" miało znaczyć: zabawna, z przymrużeniem oka smile
            • enatealie Re: Futrzana torba 23.11.14, 22:44
              Dodatki... Mam futrzaną czapkę, prostą w fasonie, z czarnego lisa. Może potraktuję ją i torebkę jako komplet. smile
              Nurtuje mnie- jaki płaszcz/kurtka do takiego futrzaka? Torebka sama w sobie mnie urzekła, ale boję się efektu śmieszności na ulicy.
              • nickbezznaczenia Re: Futrzana torba 24.11.14, 06:48
                Czyli sama masz wątpliwości i słusznie.
    • moofka Re: Futrzana torba 23.11.14, 22:29
      mialam w liceum podobna
      teraz niekoniecznie smile
    • bellatri.x.lestrange Re: Futrzana torba 23.11.14, 23:40
      Mam podobną, tylko jasnoszarą. Nosze ja w ciężkie mrozy do wielkiej futrzanej czapki uszatki (pilotki) i kożucha ramoneski. Pilnuję żeby była z tyłu, świetnie grzeje tyłek smile smile
      Moim zdaniem tandetnie może wyglądać w połączeniu z kozakami na wysokim obcasie.
    • thea19 Re: Futrzana torba 24.11.14, 00:05
      kiedys mialam torbe z futra. super byla, taki kuferek. raz tylko mi ja tylko strasznie jakis pies obszczekal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka