Dodaj do ulubionych

Odnośnie Allegro- pytanie

24.11.14, 16:15

Tak czytam wasze watki o Allegro i mam wrażenie ze można tam wszystko sprzedać, prawda to?

Pytam bo ostatnio robiłam remont w garderobie i mam sporo markowych ciuchów (np od lokalnych- hiszpańskich- projektantów) i butów, ktore np używałam raz, dwa albo i wcale. Mam tez takie, ktore sa używane (wystawione za naprawde drobna kwotę)
Wystawialam kilka razy na tutejszym Allegro i ebay za naprawde symboliczne stawki ( typu nieużywane buty elei kishimoto za 20e, a kosztowały ok 200 itp) i oprócz głupawych maili i telefonów nie udało mi sie ich sprzedać.
Były jakies babki ktore juz juz miały kupować, ale w koncu sie nie pojawiały.

W zwiazku z tym zastanawiam sie czy jest sens wystawić je na polskim Allegro? Czy ciuchy i buty sie sprzedają?
Bede w Polsce akurat na początku stycznia, w którymś z wątków czytałam ze można wystawić aukcje z konkretnym terminem (np dzien przed wylotem do Pl), wtedy wiedzialabym co wziac i wysłać juz z ojczyzny (bo paczka do Pl to wydatek ok 30e minimum, wiec opłaca sie tylko wysyłka z polski).

Ma to sens? Warto tachac ze sobą te manele do polski? Jak zapewnić sobie sprzedaż zanim wyjadę? Nie chciałabym ryzykować ze bede musiała je brac z powrotem...
Obserwuj wątek
    • bbkk Re: Odnośnie Allegro- pytanie 24.11.14, 16:49
      To wystaw tak aukcje żeby się skończyły na dzień przed Twoim wylotem do Polski. Wtedy bedziesz wiedziała co wziąć. A w aukcjach na kup teraz możesz ewentualnie napisać że wysyłka tego i tego dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka