kkalipso 27.11.14, 14:36 Czy ja się się starzeję do jasnej .... Są dla mnie obleśne no nie mogę i już. Rajstopy a'la pończochy i kozaki za kolano. Co dla was jest obleśne czego byście nie założyły nawet gdyby lat i kilogramów ubyło Gdzie jest dla was granica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Rajstopy 27.11.14, 14:47 Gdzie jest dla was granica? > W okolicy kostek. Więcej nóg nie pokazuję. A więc spokojnie moge nosic rajstopki jakie chce zwłaszcza teraz, jak noszę wyższe buty. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 14:49 co to znaczy rajstopy ala ponczochy? cienkie czy z czyms w okolicy uda? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 14:57 aaa, niezle w czasach licealnych nosilam takie rozne z bajerami, aledowysokich martensow teraz raczej nie, wybieram cos mniej wyzywajacego alejakktos mawiek i warunki, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 14:59 takie trudno bylo dostac, ale nosilysmy czarne nadkolanowki do bardzo krotkich spodniczek Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 15:00 ale nie do kozakow jesli oto chodzi nie nie jakcos bylo o dlugosci ponczochy to albo do grzecznych baletek albo do krotkich martensow Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Rajstopy 27.11.14, 15:20 Ja pamiętam się uparłam i znalazłam takie idealne jak skarpety nie za grube nie za cienkie. Chyba nawet je mam nadal... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Rajstopy 27.11.14, 15:02 Do martensów to zdarzyło mi się założyć tylko długie skarpety za kolano do spódnicy na wieczór do klubu. I raz do sukienki - te rajstopy są okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rajstopy 27.11.14, 15:25 tez widze wylacznie dla licealistek - cos jak ohydny wyzywajacy makijaz na takim jeszcze dziecku wyglada uroczo (a la mucha w cukiernicy). wyzej to juz jakos z dzidzia piernik mi sie kojarzy albo latarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Rajstopy 27.11.14, 15:03 te są fajne ale tylko do martensów no i umówmy się nogi muszą być szczupłe. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Rajstopy 27.11.14, 15:09 etam obleśne to są lajkry z zabudowanymi stopami i majtasami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Rajstopy 27.11.14, 15:17 Ale przynajmniej tego nie widać a i sylwetkę u starszych pań ładnie modelować mogą. W takich bym się czuła jak kobieta lekkich obyczajów. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Rajstopy 27.11.14, 15:27 rajty tfu cieliste lajkrowane to niczego nie modelują. A ładne smukłe nogi same się obronią. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 15:29 no bez przesady cieliste rajstopy to jest klasyka niezaspione w bardzo wielu sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Rajstopy 27.11.14, 15:35 No jak nie?! Oczywiście są dosyć drogie ale brzuszek i tyłek modelują ładnie. Co do nóg to się zgadzam bo trudno żeby rajstopy wymodelowały np. krzywe nogi. Za to niedawno czytałam że piosenkarki na scenę zakładają modelujące rajstopy na to kabaretki wtedy nei ma opcji że cellulit będzie widoczny czy tam coś się trzęsło jak galareta. Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Rajstopy 27.11.14, 15:34 Mnie się podobają czarne rajstopy w różne wzory, ale akurat taki wzór nie. Wczoraj nawet kupowałam rajstopy w sklepie, gdzie był spory wybór i takich a la pończochy jest naprawdę masa. Kozaki za kolano mogą być, ale do leginsów, nie do sukienki czy spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 15:37 obstawiam ze za jakis czas jakis spamer tez wyciagnie ten watek niewinnie z linkiem do sklepu z rasjtopami Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: Rajstopy 27.11.14, 16:11 Ja mam te www.gatta.pl/pl/girl-up-rajstopy-wzorzyste-w-01.html i noszę z kozakami przed kolano, lub z czółenkami, do krótkich spódnic sukienek. Podoba mi się taki styl i osobiście nie widzę w nim nic obleśnego Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rajstopy 27.11.14, 16:17 no imo zle to wyglada, bo dzieli noge na 2 poziomy i zaduzosie dzieje najpierw jest kozak potem jest ponczoch potem udo potem spodnica psuje proporcje i.pinger.pl/pgr402/6a06a3c6000457894ea28a1e/ Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Rajstopy 27.11.14, 20:57 A gdzie tak chodzisz ubrana i o jakiej porze rano/wieczorem? Nie słyszysz głupich komentarzy? Tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Rajstopy 27.11.14, 21:04 Takich rajstop nie założyłabym, podobnie jak rajstopy w romby po całości mnie odrzucają. Nie założyłabym tez króciutkiej mini i długich kozaków oraz bluzki z dekoltem do pasa. Nigdy nie lubiłam dosłowności w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Rajstopy 27.11.14, 23:45 A niech noszą To moda dla bardzo młodych, później z wiekiem pójdą w elegancję , zmądrzeją i zaczną zwracać uwagę na wypada, nie wypada.... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Rajstopy 27.11.14, 21:05 Cholera, te rajty też mnie obrzydzają. Sama nosze raczej pończochy, rajtki tylko do bardzo krótkich spódniczek, ale jak widze takie coś to błe. Kozaki za kolano są spoko, ale nie do każdej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś