Dodaj do ulubionych

Potrzebuję pomocy

10.12.14, 01:24
Dziewczyny potrzebuję dojścia do prof. Ząbka neurochirurga . Wiem że ma własną klinikę przy szpitalu bródnowskim ale za cholerę nie można się tam dodzwonić, maila napisałam ale też bez odpowiedzi.Profesor ordynuje w szpitalu bródnowskim, rozmawiałam z jego sekretarką i ta pokierowała mnie właśnie do Gammy ale ...no właśnie nie ma możliwości uzyskania połączenia.
W CMC prof.nie konsultuje "głowy" a czas oczekiwania na wizytę prywatną wynosi 8 mieś.
Jeśli któraś z Was może pomóc to bardzo proszę. Chodzi o mojego tatę, zdiagnozowano u niego oponiaka a tylko prof. Ząbek leczy go bezinwazyjnie. Tata ma 81 lat i operacja nie wchodzi w grę.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Potrzebuję pomocy 10.12.14, 02:38
      A nie możesz tam po prostu pojechać?
      Gdyby to było kilka lat temu, to użyłabym swoich kontaktów, ale teraz po prostu je wszystkie potraciłam.. sad
      • czar_bajry Re: Potrzebuję pomocy 10.12.14, 10:18
        Brata wyślę, ja akurat jestem cały czas w rozjazdach już mi bokiem wychodzą.
    • wielkafuria Re: Potrzebuję pomocy 10.12.14, 10:40
      a to musi byc ten konkretny neurochirurg? Mam innego super specjaliste, sprawdzonego. Mogę polecić.
      • czar_bajry Re: Potrzebuję pomocy 11.12.14, 23:43
        Furia daj namiary proszę.
    • kvilosz Re: Potrzebuję pomocy 12.02.15, 22:36
      Dzień dobry też szukamy jakiś kontakt z Panem profesorem
    • joaneczkaa Re: Potrzebuję pomocy 04.12.15, 20:39
      kolezanka bezdie maila ten zabieg w pradze bo czas oczekiwania 2tyg i koszt 12tys ale jak lekarze dadza zgode NFZ refunduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka