Dodaj do ulubionych

Znalazłam !!!

11.12.14, 17:52
Kilka miesięcy temu pisałam tu, że uszyłam dla wnuczki kompleciki pościeli dla lalek. Wyprasowałam i schowałam, żeby były pod ręką. I przepadły. Cały dom przekopany, nawet szuflady w pokoju syna . Nie było. Dziś same mi wlazły w ręce - były włożone między serwety i obrusy wielkanocne !!! Jakim cudem - nie wiem, kto je tam włożył - nikt się nie przyznaje. Ja zresztą też. Tak więc jest nadzieja dla innych, że co diabeł ogonem przykrył, to przypadek odkryje smile
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Znalazłam !!! 11.12.14, 18:39
      co diabeł ogonem przykrył, to przypadek odkryje

nie przypadek a przywiązanie diabłu ogona (noga od stołu, krzesła, cokolwiek) i dopiero zabranie sie za szukanie !
    • kanna Re: Znalazłam !!! 11.12.14, 19:02
      Chyba dość logicznie schowałaś - wyprasowane, między wyprasowane obrusy smile
      • segregatorwpaski Re: Znalazłam !!! 11.12.14, 21:20
        Ja jakiś miesiąc temu znalazłam termometr, taki na okno.
        Mama kupiła mi go...8 lat temu big_grin
        Kupiła, przywiozła, bo 'jak tak można bez termometru zewnętrznego, przecież nie wiadomo jak się ubrać' smile
        Stwierdziłam wtedy, że jak umyję okno - przykleję do czystego, schowałam DOBRZE, by się nie zapodział.
        Schowałam bardzo dobrze big_grin
        Po umyciu okna zaczęłam poszukiwania.
        Jak pisałam - 8 lat mi to zajęło big_grin
        W tym czasie były i wiadomo -gruntowne porządki, i remont, i zmiana umeblowania prawie w każdym pomieszczeniu.
        W zeszłym miesiącu potrzebowałam coś ze skrzynki narzędziowej, a mam taką z wyjmowanymi wkładami, parę 'warstw'. No i leżał sobie spokojnie pod tą ostatnią, osiem lat właśnie big_grin
        Pewnie się cały czas ze mnie nabijał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka