Dodaj do ulubionych

tropical island - jechać ?

22.12.14, 13:10
zastanawiam się, czy to dobry pomysł - chciałabym pojechać do Tropical Island na dzień - dwa w najbliższych 2 tygodniach - jak próbuję wyszukiwać terminy na stronie internetowej to już nie ma wolnych noclegów na hali; i myślę co robić - jechać tam mimo to? czytałam, że bywają tam dzikie tłumy... czy rzeczywiście w najbliższych terminach można się spodziewać tłumów ?
jeśli się zdecyduję to kiedy najlepiej pojechać? ponoć można też spędzić noc na plaży - korzystała któraś z tej opcji ??
wszelkie rady mile widziane;
Obserwuj wątek
    • kura17 Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 13:15
      a w jakim celu (glownie) chcesz jechac?
      chodzi o doswiadczenie "tropical", czy pomoczenie sie z dzieciakami w basenach?

w tropical island nie bylam, ale my jezdzimy z dzieciakami pomoczyc sie w "center parks".
      nie ma tam raczej tropikalnej scenerii (odrobina), ale jest zabawa w basenach smile

moze tam cos znajdziesz, maja oferty na tydzien lub na weekend.
      my lubimy i regularnie tam dzieciaki zabieramy

www.centerparcs.de/de-de
      • b.bujak Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 13:35
        właśnie chodzi o to "tropical";
        jakieś tam aquaparki mam jako plan B (myślę głównie o Libercu)
        jeśli chodzi o "center parks" nie mogę znaleźć mapki - które są najbliżej Dolnego Śląska ?
        • kura17 Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 13:58
          b.bujak napisała:

> właśnie chodzi o to "tropical";
          > jakieś tam aquaparki mam jako plan B (myślę głównie o Libercu)
          > jeśli chodzi o "center parks" nie mogę znaleźć mapki - które są najbliżej Dolne
          > go Śląska ?

ten jest chyba najblizej, ale i tak dosc daleko sad

www.centerparcs.de/de-de/deutschland/fp_BS_Ferienpark-bispinger-heide?pl=nav
          nie wiem, czy jest mapka, ale jak klikniesz na gorze na " Ferienparks", to Ci sie pokaze lista smile
          • b.bujak Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 14:05
            dzięki, Kura - ale to wszystko daleko bardzo... może innym razem smile
    • jamesonwhiskey Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 13:19
      najbliższych terminach można się spodziewać tłumów ?

wszyscy maja wolne , okres swiateczny , czy tam beda jakies tlumy?

• b.bujak Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 13:27
        jamesonwhiskey napisał:

> najbliższych terminach można się spodziewać tłumów ?
        >
        >
        > wszyscy maja wolne , okres swiateczny , czy tam beda jakies tlumy?

źle zadałam pytanie wobec powyższych oczywistości smile chodziło raczej o to, czy obiekt wchłonie tę ilość chętnych bez większego uszczerbku na jakość zabawy/ wypoczynku
        • una_mujer Re: tropical island - jechać ? 22.12.14, 13:35
          Nie wchłonie.
          Jeżeli nie ma wolnych miejsc noclegowych na hali, to znaczy, że tłum zapowiada się straszliwy. A ta hala owszem, jest duża, ale nie aż tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka