Dodaj do ulubionych

Kreacje z rozdania Globe'ów

12.01.15, 11:52
Uwaga, omawiamy, krytykujemy, zachwycamy się smile

lula.pl/lula/56,111770,17241759,Zlote_Globy_2015__Najlepsze_stylizacje_gwiazd__TOP.html#BoxSlotIMT

Najbardziej podoba mi się sukienka Katie Holmes, jest przepiękna, cudowny kolor.
A gdybym miała wybrać coś, co w 100% pasuje do mnie, to ukradłabym Lorde ten jej garniturowy zestaw smile to coś dla mnie!
Amy Adams też ładna, tylko kolor mdły.

Natomiast sukienka Kate Hudson jest moim zdaniem okropna, niegustowna. Aaa no tak, Donatella... Julianne Moore uwielbiam, ale ta sukienka też jej nie wyszła, za dużo wszystkiego, srebro, świeci się, na dole pióra... Sukienka Claire Danes tez mi się nie podoba, dziwna jest ta góra.
Obserwuj wątek
    • mary_lu Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 11:59
      Sukienkę Keiry Knightley widziałaś? Jak wrażenia? big_grin

Dużo fajnych kreacji, fajne fryzury, ale jedno rzuciło mi się najbardziej w oczy - rączki jak patyczki, kościste ramiona, zasuszone kadłubki to wygląd obowiązujący u 3/4 gwiazd. Smutny to dla mnie widok.
      • morgen_stern Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:02
        Tę?
        https://i3.mirror.co.uk/incoming/article4962198.ece/alternates/s615b/Keira-Knightley-arrives-at-72nd-Annual-Golden-Globe-Awards.jpg

Bardzo ładna firaneczka z zazdrostkami big_grin
        • ola Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:44
          Wystarczy porównać z ciążową suknią kobiety Benedicta Cumberbatcha żeby zrozumieć, że można lepiej wink

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/01/12/249B83F500000578-2905872-Blossoming_Sophie_wore_a_floral_patterned_dress_that_revealed_a_-m-203_1421054884826.jpg
          • aquella Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 14:26
            fajna zasłona
            • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:47
              Ja bym wolala jasne tlo i te srebrne kwiaty w czerni...
        • asia_i_p Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:38
          A mnie się podoba, tylko to bardziej na garden party niż na galę. Ale ja uwielbiam te okropnie nietwarzowe sukienki z ekranizacji Jane Austen.
    • ola Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:01
      Wniosek numer jeden - wszystkie te gwiazdy wyglądają bardzo niekorzystnie. Albo są przemęczone, albo wygłodzone albo przemalowane. Jakieś takie ciężkie oblicza, większość w ogóle do siebie nie podobna.
      Kreacje - w tym roku nic mnie szczególnie nie zachwyciło.
      Emma Stone - ona jest śliczna i ma klasę, zawsze dobrze wygląda.
      Anna Kendrick - śliczna sukienka na pani, której nie kojarzę.
      Amy Adams - sukienka świetnie uszyta, ale mdła
      Julianne Moore - ślicznie i z pazurem.
      Najgorzej chyba wypadła Keira Knightley. Taki patyk ubrać tak, żeby wyglądała na wagę ciężką - to jest sztuka
      • ola Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:06
        Doczytałam, że ona jest w ciąży. No cóż, to jej w żaden sposób nie usprawiedliwia. Dużo jednak tłumaczy. Widocznie projektant postawił na niej krzyżyk. W ciąży - znaczy mamuśka w wersji ciotka- Klotka spod Exeter... Koszmar.
      • arwena_11 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 23:45
        Anna Kendrick nie mam pojęcia kto to, ale wygląda jak woskowa lalka
    • kropkacom Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:03
      Kate Hudson
    • elle.hivernale Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:18
      Podoba mi się Lupita Nyong'o, Jessica Chastain i JLo
      Lana del Ray jak syrenka na kacu. Keira... hmpf.
    • ola Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:28
      no i jeszcze kwestia góry sukni Rosamund Pike. Ktoś tam chyba czegoś nie domierzył wink
      • lafiorka2 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:07
        ola napisała:

> no i jeszcze kwestia góry sukni Rosamund Pike. Ktoś tam chyba czegoś nie domier
        > zył wink

tej?
        https://i.wp.pl/a/f/film/033/58/33/0413358.jpg
        https://i.wp.pl/a/f/film/033/57/33/0413357.jpg
        • beataj1 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:16
          A laska na czerwonym dywanie powiedziała że zadzwoniła do niej Vera Wang i powiedziała: wiem że urodziłaś 5 tygodni temu. Mam dla ciebie sukienekę która jest odpowiednia dla twojej sytuacji.
          Hmmm podziwiam odwagę smile
          • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:17
            Sytuacji matki karmiacej chyba uncertain.
    • lilly_about Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:32
      Bardzo mi się podoba Anna Kendrick.
    • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:35
      Anna Kendrick. Natomiast Kate Hudson i kate Holmes wielki minus za podkreslenie az tak ostajacych uszu. JLo tez miala piekna suknie, tylko po co gleboki rozpierdak na srodku, zamaist nieco z boku? zeby efekt spektakularnego rozkraczenia byl jak ta lala?!
      • morgen_stern Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:39
        Gdzie jest reszta tych sukni? Dajcie linka.
        • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:42
          www.plotek.pl/plotek/1,78649,17240982,Wspolprowadzacy_nie_mogl_sie_powstrzymac_od_komentarza.html#BoxPlotekMT
          www.plotek.pl/plotek/51,78649,17240951.html?i=1
          • lafiorka2 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:09
            kieca i make up J.Lo fajne smile
            ale taka kieca to tylko na złote globy big_grin
        • ola Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:45
          na daily mail jest sporo

www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2905872/Golden-Globes-2015-s-red-carpet-invaded-Brits-Rosamund-Pike-Sienna-Miller-Keira-Knightley-Emily-Blunt.html
          • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:48
            plejada.onet.pl/newsy/zobacz-kreacje-gwiazd-na-zlotych-globach/91rws
            • agaja5b Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:24
              Z tych zdjęć to najlepiej wygladała K. Osborne, H. Klum. J Fonda nieźle, ale parę szczegółów bym zmieniła, choc krój super.Ładnie ubrane były panie na zdj 24 i 25, za to Reese Winterspoon suknię miała ładną ale jakos tak w niej przyciężkawo wyglada, przynajmniej na tych zdjeciach.
          • lafiorka2 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:12
            Helen Mirren extra jak zawsze
            Kate Beckinsale wow
            podoba mi się też sukienka Livii Firth
        • beataj1 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:51
          Ja zawsze sprawdzam u źródła
          E! Entertainment klik

nawet sobie nagrałam live from the red carpet i przeglądałam rano przy kawce...
          • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:50
            Lupita - przepiekna suknia! W wersji calkowicie bialej obledna jako slubna.
    • beataj1 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:48
      Anna Kendrick,
      Jessica Chastain - nie mój kolor ale wyglądała obłędnie
      Bardzo podobała mi się prosta sukienka Julii Louis Dreyfus
      Salma Hayek - ale ona podoba mi się zawsze.
      Allison Williams - piękna i mocno balowa

Felicity Jones - od jakiegoś czasu podobają mi się zabudowane sukienki. I świtny kolor.
      Cristine Barański (mama Sheldona smile ) Bardzo ładna sukienka.
      Podobała mi się tez Kelly Osbourne - znowu zabudowana sukienka

A co sądzicie o Amal Clooney?
      https://www.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2015011/rs_634x1024-150111164030-634.George-Amal-Clooney-Golden-Globes-Red-Carpet-011115.jpg

Czyżby wracały wieczorowe rękawiczki?
      Wykreuje nowy trend?
      • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:50
        Sheldona z "TBBT"? Bo innego nie kojarze... O Amal sadzimy, ze szkoda iz przyjela nazwisko meza, jej bylo fajniejsze, a i marke miala wyrobiona. Pani Ogorek np. nazwiska na mezowskie nie zmienila i to byl blad wink.
        • beataj1 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:53
          Tak z TBBT ale nie Sheldona a Leonarda.
          Sorki pomyliłam bo tak dobrze pasuje do Sheldona
          Co nie zmienia faktu że uwielbiam ta postac i aktorkę smile
      • morgen_stern Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:50
        Bardzo mi się podobają wieczorowe rękawiczki, ale te wyglądają, jakby właśnie skończyła myć sedes. Nie są czasem zbyt luźne??
        • beataj1 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:55
          Może trochę. Ale kto to wie. Może taki będzie trend...
      • elle.hivernale Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:58
        Od Amal wieje nudą na kilometr w każdej stylizacji.
    • jolie Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:48
      Mój numer 1 - Katie Holmes. Sukienka cudowna, Katie wygląda przepięknie (nie przeszkadzają mi wcale jej uszy, a u Kate Hudson - owszem).
      • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 12:50
        Holmes ma takie na granicy tolerancji, a Katie - brr wink.
    • elle.hivernale Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:02
      Lena Dunham - fatalnie, ale mogę nie być obiektywna, bo jej nie-cier-pię.
    • lafiorka2 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:04
      Emma Stone super..
      Anna Kendrick też fajnie

reszta "tak se"...
    • jolie Re: OT 12.01.15, 13:22
      A zauważyłyście jak podobne twarze mają Kate Beckinsale i Sienna Miller? Dla mnie wyglądają jak siostry.
      • annajustyna Re: OT 12.01.15, 13:30
        Podobny typ urody. Dlaczego nikt nie zachwycil sie Conchita?! Toz to jawny rasizm!!!
    • inguszetia_2006 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:35
      Witam
      Hm... Donatella wymiata, jeśli chodzi o kunszt krawiecki. Wszystko dopasowane idealnie, nic nie spada, tłuszcz się nie wylewa bokami, jednym słowem - sukienka leży jak ulał na Kate Hudson. Kolor też przemyślany. Cała reszta to jakiś ponury żart. Albo coś bokiem wychodzi, albo kolor kaprawy(Amy Adams), albo sukienka uwydatnia "bezbiuście", brak talii (J.Moore), kiepską karnację etc. Bravo dla Donatelii! A ten, kto ubrał Keirę w to "coś" powinien mieć dożywotni zakaz projektowania. Podejrzewam nienawiść do kobiet;-P I w ogóle mam wrażenie, że tylko Donatella "lubiła" swoja klientkę.
      Pzdr.
      Ing
    • stasiowa-marynia Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:38
      Felicity Jones- łał! po prostu piękna sukienka,piękny kolor, jestem zachwycona.jak dla mnie najlepsza kreacja wieczoru
      no i oczywiście jak zwykle Helen Mirren- jak ona to robi,ze tak cudnie wygląda?
      Kate Beckinsale fajnie
      Dakota Johnson mi się bardzo podoba
    • notting_hill Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 13:43
      A mnie się podoba suknia Jessiki Lange, bo podglądam ostatnio panie w słusznym wieku... smile. Za to moja ukochana Alicia Florrick jak w serwecie. Widać jej stylizacje z serialu robi ktoś inny, bo tu ledwo ją poznałam.
      Jane Fonda się robi coraz bardziej podobna do Jockera.
      • aqua48 Kate Hudson! 12.01.15, 15:20
        Zdecydowanie nie do pobicia. Najpiękniejsza kreacja.
        • penelopa40 Re: Kate Hudson! 12.01.15, 15:39
          suknia Kate Hudson ma bardzo piękny krój ale góra jak dla mnie nie do przyjęcia, ta kobieta jest prawie naga w tej sukience...
          najbardziej z 16 zdjęć podobała mi się suknia Amy Adams, potem Katie Holmes, Diane Kruger i Alison Williams, choć nie mam pojęcia kto to te wszystkie panie...
    • rosapulchra-0 Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 15:56
      Ta jest boska IMHO, a sama para cudownie piękna:
      https://bi.gazeta.pl/im/0f/71/10/z17241871Q,Zlote-Globy-2015.jpg

Sukienka Diany Kruger wygląda jakby ją wydziergała na szydełku. A kiecka Claire Danes to dla mnie jest jak obskurny, zaniedbany ogród, sorry, ale bardzo mi się nie podoba.
      I tak, Katie Holmes wygrywa. Zdecydowanie.
    • annajustyna Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 18:16
      A kim jest ta kobita przebrana za Mao Tse Donga? Ta co z Meryl Streep pozowala, a Benedict w tle blaznowal?
    • agaja5b Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:12
      Najładniej moim zdaniem D. Kruger, A. Adams i J. Moore. K Holmes też bardzo dziewczęco i Korzystnie, poza tym ta w żółtej mi sie podoba, kolor fajnie do niej dobrany, choc fason sukni sprawia, ze wyglada trochę jakby sie zasłona okreciła, ale ogólnie ok. A widziałyście H. Mirren? Też pięknie wygladała. Po prostu pieknie.
    • vivyan Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:23
      Najbardziej podobała mi się Salma Hayek, ale podejrzewam, że wyglądałaby pięknie nawet w worku na kartofle. Bardzo podobała mi się Diane Kruger. I Emma Stone. Poza tym podobała mi się Anna Kendrick, ale to raczej dlatego że bardzo ją lubię. I Claire Danes, zupełnie nie wiem dlaczego, kieca dziwna ale jakoś do niej pasuje. smile Gdybym mogła wybierać, to kieckę Salmy wziełabym bez wahania! Inne też ładne, ale ta mi jakoś do mnie pasuje. smile
    • klamkas Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:32
      Z tych, które przykuły moją uwagę (spośród zalinkowanych):

Anna Kendrick - jak bym była 20 lat młodsza to mogłabym mieć taką suknię choćby po to, żeby na nią patrzeć wink.
      Claire Danes - ciekawa, ale jakby... niedorobiona? Źle przemyślana? Bardzo podoba mi się wzór materiału, fason - przedziwny i zmarnowany.
      Amy Adams - piękna, klasyczna i niestety nie dla mnie: za dużą mam d... i za wąską talię.
      Kate Hudson - dziwaczna. Niby powinna być piękna i robiąca wrażenie, ale mam skojarzenie z Jetsonami wink.
      Katie Holmes - piękny krój (mnie kolor nie zachwyca), ale jakby na "średnią" ciążę, albo maskowanie problematycznego brzucha wink.
      • klamkas Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 12.01.15, 22:35
        Poza konkurencją: Jenna Dewan Tatum (nie wiem co za jedna) ale suknię ma idealną smile.
    • odnawialna najbardziej mnie zszokowała 12.01.15, 23:08
      https://www.elle.pl/gfx/00/03/3c/19/image-29mfni4_png/thumb_900x800_10.jpg/__/zlote-globy-2015-robin-wright-fot-east-news.png

w pierwszej chwili pomyślałam, skąd ja znam tego faceta?
      a przecież Robin piekną kobietą jest! całkowita porażka stylisty
    • sea.sea Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 13.01.15, 00:00
      Ja jestem zażenowana kiecką Polki, która nie wiem jak się (ta Polka) nazywała i nie chcę wiedzieć, ale grała główną rolę w Idzie.

Dzibdzia się ubrała w kiecunię która by może wyglądała spoko na Adele, uczesała prowizorycznie, umalowała chyba kosmetykami Miss Sporty w samolotowej toalecie, a na domiar złego założyła połyskująco białe rajstopy i BALETKI oraz na każdym zdjęciu wykrzywiała nózie w debilny krzyżyk. Wyglądała, jakby szła na herbatkę do radiomaryjnej prababci, żal, bo dziewczyna młoda, szczupła i niebrzydka. Poważnie żaden Zień się nie chciał na niej polansować i musiała wyglądać na poważnej gali, jakby się wystroiła w lumpeksie i śmierdziała naftaliną? Wstyd.

Zachwyciła mnie natomiast kiecka narzeczonej Cumberbatcha
      • konsta-is-me Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 13.01.15, 02:04
        Emma Stone i Katw Beckinsale
    • guderianka Re: Kreacje z rozdania Globe'ów 13.01.15, 09:50
      Podoba mi się Claire Danes. Po lekkie modyfikacji mój styl ulubiony.
      Lorde-fajowo, smacznie, gustownie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka