jehanette Re: jakie e matka 29.01.15, 09:43 > i po co ematce pokrowiec na pralkę? widziałam takie cos w ofercie lidla. może mają puste pralki. ja nie potrzebuję pokrowca, pralki nie widać spod leżących na niej ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: Klapki "kubota" n/t 29.01.15, 20:14 Mój nauczyciel niemieckiego w LO śmigał w "Kubotach" uroczo przy tym szurając Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: jakie e matka 29.01.15, 13:15 wielkafuria napisała: > > i po co ematce pokrowiec na pralkę? widziałam takie cos w ofercie lidla. żeby mię się pralka nie zniszczyła,albo żebym nie mazgnęła jej lakierem do paznokci jakimś czerwonym czy niebieskim.Bo na pralce mi się najlepiej paznokcie maluje Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: jakie e matka 29.01.15, 13:32 ja też mam takie góralskie z fiuterkiem, są najlepsze na świecie i kojarzą mi się z Mamą, dzieciństwem i latami 80. taka zupa pomidorowa na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: jakie e matka 29.01.15, 13:36 Skorzane, bez palcow takie klapki, kupowane jak ktos jest w gorach, lubie takie prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: jakie e matka 29.01.15, 13:40 Noszę japonki, takie na korku jak Birkenstock. Nie wiem czy ten typ buta ma jakąś nazwę? A jeśli chodzi o pokrowiec na pralkę to też chętnie się dowiem po co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: jakie e matka 29.01.15, 14:09 Szmaciane balerinki kupowane zazwyczaj w Biedronce. Jak się zużyją, to wywalam. Teraz mam wersję zimową, ocieploną. Mam wiecznie zimne stopy i zimą nie wyobrażam sobie chodzenia boso. Muszę mieć grube skarpety i jeszcze kapcie. W dodatku geniusze, od których kupiliśmy mieszkanie, walnęli kafle w przedpokoju, salonie i kuchni. Nie chciałam tego skuwać, jak się wprowadzaliśmy (bo pieniądze i czas), a teraz z kolei nie chce mi się robić generalnego remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: jakie e matka 29.01.15, 19:54 Ciepłe, z futrzakiem na zimę, latem japonki, przy gościach zakładam baleriny Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: jakie e matka 29.01.15, 20:07 Ostatnio zakupiłam sobie takie jak z ludowej chustki: img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/49/56/30/04/4956300490 ale chodzą za mna jeszcze takie a'la Dzwoneczek: img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/47/77/86/72/4777867246 Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: jakie e matka 29.01.15, 20:28 moj kot by oszalal jakbym załozyła takie z kulka puchatą Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: jakie e matka 30.01.15, 17:33 kurcze, jeszcze rok temu w auchanie byly takie ala emu, w setce kolorow. Ale miałam jeszcze swoje rózowe i nie chciałam na zapas kupować. a teraz jak tamte mi sie rozwaliły to jak na zlosc nie ma. a one jako zimowe kapcie swietnie sie sprawdzały. Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: jakie e matka 29.01.15, 20:15 Nie używam kapci, chodzę w skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: jakie e matka 29.01.15, 20:31 Zazwyczaj smigam na bosaka, jak jest brudna podloga to nakladam takie a la crocs'y albo piankowe japonki... Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: jakie e matka 29.01.15, 20:43 Klapki typu birkenstock, z biedronki. Plus skarpetki, jak to Polka Jak jest b. zimno to botki emu - u nas wszyscy tak chodzą, bo dom jest zimny Pokrowca na pralkę nie mam, ale kładę na niej jakaś serwete, żeby kosmetyki mi nie stukały jak je odkładam. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: jakie e matka 30.01.15, 17:41 Cieple pelne bambosze bo w naszym domu na parterze jest bardzo zimno. Przypuszczam ze po prostu brak jakiejkolwiek porzadniejszej izolacji pod podloga. Nawet moj maz niedawno przeprosil sie z kapciami, jak mu kilka razy stopy przemarzly . A on nalezy do osob, dla ktorych +17C w domu to bardzo cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś