zawsze-w-drodze 15.02.15, 21:23 To co - biegniecie rano do kiosku? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17413121,Material_o_Kamilu_Durczoku__Pierwszy_wywiad_z__kobieta_.html#Prze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauren6 Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:25 Znając życie jak już trafię do kiosku nakład będzie wykupiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:29 Będzie wszystko w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:34 Ale rusza was to? Wierzycie w bezinteresowność pisma? A w intencje pani, która, molestowana, najpierw siedziała cicho, potem zmieniła stację, potem znalazła narzeczonego, a na końcu przypomniała sobie rachunek krzywd? Po paru latach? Jakoś słabo to oceniam. Zarówno Pana, jak i Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:36 Oczywiście że nie ale jaja będą xD Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:40 Ja myślę, że może Pan obiecał Pani za wiadomo co świetlaną karierę, tymczasem nic z tego nie wyszło, więc skończyło się jak w dowcipie. Po całej nocy pełnej "uniesień"przychodzi "panienka" do kantoru i wymienia sporą ilość rosyjskich rubli. Facet wydaje jej jakieś 15 zł. - Panie, co mi Pan tu daje? Ja dałam Panu tyle pieniędzy. - Ale tyle wychodzi, proszę spojrzeć na tabelkę.. - Ratunku! Zostałam zgwałcona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:49 Z tym, że to jednak nie pani, która przeszła z Faktów do Wiadomości, tylko pani, która nieco wcześniej przeszła z redakcji sportowej do nie istniejącego już pasma śniadaniowego w Jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:56 Ale która? Podajcie jakieś dane. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:46 A skąd wiesz? Kojarzę babkę, niestety nazwisko mi umknęło, w brzmieniu takie hiszpańskie. Rano w Tok fm był wywiad z Durczokiem. Biedaczek w rozsypce, jedynym jego wsparciem jest była zona. Przyznam, że to satysfakcjonujące widzieć tego rodzaju cwaniaka w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:56 zawsze-w-drodze napisała: > A w intencje pani, która, > molestowana, najpierw siedziała cicho, potem zmieniła stację, potem znalazła n > arzeczonego, a na końcu przypomniała sobie rachunek krzywd? Po paru latach? Wiele ofiar molestowania odważa sie o tym opowiedzieć po długim czasie. Zwłaszcza jeśli osoba molestująca to osoba na stanowisku, znana i szanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Nie sa wazne w tym momencie intencje 17.02.15, 03:18 wazne, czy informacja jest rzetelna. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Nie sa wazne w tym momencie intencje 17.02.15, 08:55 Nie ma żadnych dowodów na to, że informacja jest rzetelna. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:37 Och, kolejny rzetelny reportaż śledczy tego znakomitego, opiniotwórczego pisma? przecież to szmatławiec. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:40 E, poczekam na streszczenie na ematce ale żeby mnie to jakoś specjalnie ruszało, to nie. Bez streszczenia tez przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:47 O Samsonie zboku też na początku tylko szmatławce pisały. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Dla Ciebie szmatławcem jest wszystko co szkodzi PO 15.02.15, 22:03 Bo jeszcze nie daj boże PiS wróci do władzy, więc niech lepiej Polacy żyją w błogiej nieświadomości i dalej na Platformę głosują, bo przyjdzie Macierewicz i stwierdzi że na pokładzie Tupolewa została zdetonowana bomba atomowa. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dla Ciebie szmatławcem jest wszystko co szkod 15.02.15, 22:20 Odstosunkuj się ode mnie, świrze, nie jestem wyborcą PO. Paranoję się leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Dla Ciebie szmatławcem jest wszystko co szkod 15.02.15, 22:25 Morgen, ignoruj. Szkoda nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Dla Ciebie szmatławcem jest wszystko co szkod 15.02.15, 22:34 Ale pewnie "taśmy" już Ci nieźle przeszkadzały, bo przecież "nielegalnie" nagrane. Mnie nie obchodzi kto je nagrał, mógłby to być nawet agent FSB. Skoro zostały nagrane i była możliwość ich upublicznienia, to było to dziennikarską powinnością. Skoro Sienkiewicz podał się do dymisji, to znaczy że czuł się winny i wolał ustąpić, usuwając się w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:50 Nie, szkoda mi kasy, ale będę śledzić w necie, jak się sprawa rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 21:54 znając życie-w srodku będzie wielkie GIEEEEEEE nie nie kupię...: Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi wklejone przez moderatora 15.02.15, 21:54 Sexafera - jutro będzie ciekawie wioskowy_glupek 15.02.15, 21:29 www.pudelek.pl/artykul/76311/sledztwo_wprost_ciemna_strona_kamila_durczoka/ no WPROST pobije rekord na pewno xD Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: wklejone przez moderatora 15.02.15, 22:00 Na razie to tylko oskarżenia bez pokrycia Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wklejone przez moderatora 15.02.15, 22:05 Ja mam mieszane odczucia, w końcu do tego rodzaju branży nie przychodzą pracować raczej "szare myszki" tylko wyszczekane, mocne w gębie i pewne siebie kobiety (taki zawód), może gdyby to były szwaczki w jakimś zakładzie na Podlasiu to prędzej. Ale co? Wyszczekane dziennikary dały się macać po cycach? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: wklejone przez moderatora 15.02.15, 22:12 Pewnie to jakaś przygasająca już gwiazda chciała zabłysnąć na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: wklejone przez moderatora 15.02.15, 23:12 Znasz definicje molestowania? Musi dojsc do dotyku? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wklejone przez moderatora 16.02.15, 09:46 Niekoniecznie, ale dalej - wyszczekane pewne siebie dziennikary (taki profil zawodu, że szare wystraszone myszki się nie załapią) i dały się molestować - niech będzie - tylko słownie? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: wklejone przez moderatora 16.02.15, 09:48 Ale o których mówisz? Bo jeśli to prawda z Claudią Carlos, to zupełnie nie kojarzy mi się ona z wyszczekaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: wklejone przez moderatora 16.02.15, 19:46 Odrazu pomyślałam o Klaudii Carlos albo Omenie (z tym że ja do tej pory nie rozróżniałam tych dwóch "dziennikarek", myliłam je ze sobą). Więc jak tu Furia wrzuciła ośmieszający Omenę wątek, to byłam nawet oburzona bo myślałam, że Omena jest ofiarą tego molestowania i dlatego zdenerwowana chlapnęła byle co, jeszcze w takim stylu żeby nikt nie skojarzył jej z ofiarą. Z tym że ja w pierwszej chwili myślałam że molestującym jest Tomasz Lis. Zresztą jeśli chodzi o Lisa... gdyby go ktoś przetrzepał to podejrzewam że też mogłyby wyjść nie gorsze rewelacje... albo i lepsze... I taki off top - współczuję kobiecie którą dotknęło to molestowanie... kimkolwiek by ona była. Ale trochę dziwnie się czuję żyjąc w czasach gdy kobiety pokroju Rusin, Mołek, Pieńkowskiej, Olejnik, Carlos czy Omeny są nazywane... dziennikarkami. Kiedyś to, żeby być dziennikarką to trzeba było zrobić reportaż o wojnie w Czeczeni lub Iraku albo o uchodźcach albo np. o obrzezaniu kobiet... Dziś byle papuga która czyta z kartki jest... "dziennikarką". Zastanawiam się jak w tej sytuacji czują się np. korespondentki wojenne z El Pais. I jak czułyby się np. księgowe, gdyby panie tańczące w klubach go go też zacząć nazywać księgowymi bo np. liczą kasę od klientów. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: wklejone przez moderatora 17.02.15, 08:58 Akurat Olejnik pierwsze kroki w dziennikarstwie stawiała w radiowej Trójce i to jeszcze w czasach, gdy ty z gazety na podłogę skakałaś, więc trochę walnęłaś kulą w płot. O innych paniach też nie za bardzo ci wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:03 Nigdy, "Wprostem" się z lekka brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:04 A Polityką, gdzie piszą najgorsze mendy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:23 Jakie mendy? Nazwiska proszę, pseudonimy. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:25 Haha, wlasnie, ta jematkowa moralnosc Media ogolnie sa obrzydliwe, stronnicze i przekupne. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:26 A co w Polityce zaczął już pisać prokurator Kryże? A może ten od setek czy tysięcy aborcji- Chazan? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:30 Paradowska, Żakowski, Passent, Wojewódzki, Mleczko itp. to chamiska pierwszej ligi, często też o niepewnej przeszłości. Do tego przez Politykę przewinęło się parę osób, które przewinęły się przez PZPR i były po stronie antyżydowskich ekscesów w '68. Nie mam teraz w domu odpowiedniej literatury, więc nie przytoczę dokładnie, ale na pewno Bijak i Olszański swoje za uszami mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:37 Zgodzę się tylko z Wojewódzkim, zawsze omijam kartkę z jego wypocinami z najgorszym obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:39 A reszta już taka fajna? Stara alkoholiczka i np. byli agenci? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:42 Alkoholizm nie świadczy o byciu złym dziennikarzem, najwybitniejsi ludzie (nie tylko w tej branży) często bywali alkoholikami. Żakowski agentem? Podaj źródło. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:45 Chodziło o TW Daniela. A Jania to akurat mistrzyni w opowiadaniu głupot i ciężko ją traktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:47 Ale konkrety poproszę, dane, nazwa źródła, linki. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:04 No gazeta jesli chodzi o Passenta to wikipedia wystarczy, lub rozmowa z kims starszym niz 50 lat. Przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:14 Tak, Passent tak, ale Żakowski? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:44 : "Stara alkoholiczka " Sama nie wiem co gorsze- czy stara czy alkoholiczka? A Żakowski? Rozumiem, że od pisowskiego pieszczoszka Kryże, który skazywał opozycjonistów na więzienia w stanie wojennym, dużo gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:47 Żakowski nie ma złej karty z lat 80-tych, natomiast dzisiaj jego praca dziennikarska to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:29 I dlatego nazywasz do chamidłem? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:47 A ja od niej zaczynam . Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:34 Ja się brzydzę molestowaniem i mobbingiem - nie tylko w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:26 Nie kupie, ale ciesze sie, ze d.pek dostal wreszcie po lapach. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:17 na_pustyni napisała: > Nie kupie, ale ciesze sie, ze d.pek dostal wreszcie po lapach. Nie ma dowodów na to, że to on. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:43 Do więzienia nikt go na razie nie wsadza. Po łapach dostał, będzie je trzymał przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:33 www.pudelek.pl/artykul/76311/sledztwo_wprost_ciemna_strona_kamila_durczoka/ on tam trzyma jakies materiały ze zdjeciem omeny ale jaja wspolczuje jego zonie jesli sie okaze ze chodzi o niego. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 22:59 www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=714900245289573&id=289398331173102 Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 15.02.15, 23:37 Jest już ponoć ewydanie. Podobno nie ma nic o molestowaniu za to są inne bardzo grube kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Czy będzie proces? 15.02.15, 23:57 Podobno prokuratura się już sprawą interesuje. Nie wiadomo tylko czy molestowaniem czy tym co opisano w jutrzejszym Wprost. Nie czytałam ale, z tego co słyszałam to też pachnie gnojówką na km. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 00:51 Ach, to taki zarobiony człowiek jest: www.wirtualnemedia.pl/artykul/kamil-durczok-rezygnuje-z-roli-jurora-w-konkursie-blog-roku# Odpowiedz Link Zgłoś
latorka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:12 Przeczytalam artykuł. Zupełnie nie o molestowaniu, ciekawy, ciekawy.... Ciekawe co z tym TVN zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:18 A o czym? Bo na stronie internetowej Latkowski cos o bialym proszku wspomina... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:22 Prawda jest taka że wszystko to jest obrzydliwe. Masa insynuacji, próba znajomych zniszczenia człowieka i pomówienia. I to przez człowieka który oskarżony był o wymuszenia rozbojnicze. Chodzą słuchy że to zemsta za wywiad z Kopacz. Na razie Durczok przyznał w Tok FM że rozstał się z żoną i stanowczo zazaprzeczył molestowaniu. Przyznał też że był w mieszkaniu z artykułu WPROST. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:54 To i on sie rozstal z zona? ta zona, co go tak w czasie choroby wspierala? Nie ma juz trwalych zwiazkow na swiecie, chyba ze malzenstwo Knapikow, co mlodo i razem zginelo . Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:00 To i on sie rozstal z zona?" Rozstał się, ale teraz żona go wspiera. Klasyk Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:05 podobno są oficjanie małzenstwem, ale rozstali sie duzo wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:08 Pewnie nie mieli juz o czym rozmawiac . A tragicznie zmarle malzenstwo to oczyiscie Kmiecikowie, nie Knapikowie. Swoja droga jak pieknie ich Durczok wspominal, tym swoim cieplym glosem... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:16 O, zutaj streszczenie rozmowy z Wielowieyska: www.fakt.pl/gwiazdy/kamil-durczok-o-publikacji-wprost-kamil-durczok-wprost,artykuly,524495.html Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:20 Nie > ma juz trwalych zwiazkow na swiecie, chyba ze malzenstwo Knapikow, co mlodo i r > azem zginelo . Czy Ty czasem czytasz co napisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:34 A Ty czytasz cale drzewko, czy tylko wyrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 15:51 Tobie i osiem drzewek nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:38 podobno ma byc za tydzien drugi artykul o nim mama sluchala z nim dzisiaj wywiadu podobno po glosie slychac ze ma pozamiatane było tez pytanie o molestowanie- powiedzial cos w stylu- nikomu nie zrobilem krzywdy umyslnie,ale faktem jestem ze jestem ostry, ale to taka praca pod duzym cisnieniem i odstawili go od faktów i nie wiadomo czy wroci mowil, ze swiat mu sie zawalil Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:43 Bidulek. Nie mógł inaczej przecież... Trzeba to zrozumieć, że musiał być świnią w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:48 No ma pozamiatane bo cokolwiek teraz wyjdzie gość jest skompromitowany. Odchodząc od molestowania takie wchodzenie komuś do łóżka jak ten dzisiejszy artykuł jest obrzydliwe. Mam dziwne wrażenie że żadnego molestowania nie było i Wprost nie ma na to dowodów. Rzucił jednak świadomie gó... żeby się dobrze przylepiło przed dzisiejszym artykułem. Uważam że teza o zemście za wywiad na śląsku jest dobrym tropem. Biały proszek jest chyba najmniej z tego wszystkiego szokujący bo fenomenem jest w tej bandzie ktoś kto nie wciąga. Zoofilia to gruby kaliber ale w sumie prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:55 Tak, tak... Myślę, że wiele osób już dawno nie miało wątpliwości co do "usposobienia" tego pana. I to tłumaczenie, że taka praca, stres... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:55 To z ta zoofilia to prawda? Bo myslalam, ze tylko jaja na ematce . Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:58 A ematka to materac Durczoka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:03 O to to! Teraz się zaczną urban legend, że ematka slyszała itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:07 No ale można bez legend, prawda? Chyba sam powiedział, ze nie był prostym człowiekiem w pracy (bez żadnej innej refleksji), a cała Polska mogła się o tym przekonać sama. Zachowania o które go się teraz oskarża (molestowanie) pasują jak ulał. Chciałabyś mieć takiego szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:25 Bycie porywczym swiadczy o molestowaniu lub zoofilii?mozesz mi jakies powiazanie logiczne wskazac? A ze czlowiekiem nie przebierajacym w slowach byl od zawsze swiadczy tekst o upier...nym stole.Nie taki szef by mi nie przeszkadzal,jestem identyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:45 O stosunku do podwładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:54 No i?Znasz tylko idealnych ludzi?bo ja znam przynajmniej paru szefow cholerykow.Jak komus ich art prowadzenia firmy przeszkadza,moze prace zmienic.Tvn to tez nie kolchoz,przymusu nie ma.Nawet nie chodzi mi o Durczoka,tylko o fakt,ze wytyka sie grzeszki,ktore wiekszosc spoleczenstwa moze uznac jako swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:57 Na ogół szefowie są cholerykami, cholerykami są bardzo energiczni ludzie, a tacy często osiągają sukces i prą do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:57 Tak znam. Chciałbyś pracować pod Durczokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:04 Jesli człowiek ktory pojawia sie codziennie w opiniotwórczych mediach, ma jakiś autorytet wsród publiki wciąga koks, dyma dmuchane lalki, ma niezdrowy stosunek do seksu to nie ja mam prawo o tym wiedzieć. Dlaczego? Ponieważ 1) dana osoba jest reprezentacja całej stacji ktorej ufam, pozwalam ogladac swoim dzieeciom, 2) pan nie prowadzi programu erotycznego a program informacyjny. Skoo prezenterzy takich programów nie moga np występować w reklamie pasztetu bo tracą wtedy wiarygodność to tym bardziej nie powinni jarac sie ru...iem konia. I jej to robią to ja jako widz powinnam o tym wiedzieć zeby moc ocenić czy chce dana stacje i pana dalej ogladac. To osoba publiczna ktora cos sobą reprezentuje, to nie Marilyn manson a pan ktory nam codziennie opowiada o najważniejszych zdarzeniach na świecie na Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:07 ej, o co chodzi z ta zoofilią? Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:08 Luzik to tylko takie prywatne upodobanie. Rozumiem ze pedofilia tez? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:11 obrus_w_paski napisała: > Jesli człowiek ktory pojawia sie codziennie w opiniotwórczych mediach, ma jakiś > autorytet wsród publiki wciąga koks, dyma dmuchane lalki, ma niezdrowy stosune > k do seksu to nie ja mam prawo o tym wiedzieć. Dlaczego? > Ponieważ > 1) dana osoba jest reprezentacja całej stacji ktorej ufam, pozwalam ogladac swo > im dzieeciom, Proponuje obowiązkową lustrację upodobań seksualnych przedszkolanek, nauczycieli, profesorów akademickich I stworzenie listy jedynych słusznych upodobań - po ciemku i z rączkami na kołderce Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:13 Wciąganie koksu jest nielegalne i tu się zgadzam, zaś uprawianie seksu ze dmuchanymi lalkami? Żadne przestępstwo, nikomu nie powinno się zaglądać pod kołdrę dopóki nie robi krzywdy osobom trzecim i nie popełnia przestępstwa oraz jego zawód nie jest związany z zachowaniem celibatu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:15 No to wciaga Koks,no i? Pic tez nie moze,bo skutek podobny? No i co z tego,ze korzysta z dmuchanych lalek?wibratora nigdy nie mialas?ten sam kaliber. On sie nie pcha ze swoimi upodobaniami na ekran,to ktos zadbal o to,bys sie dowiedziala co lubi Durczok w lozku.Jaki wplyw ma np.BDSM na prace kasjerki?zaden.Upodobania Durczoka tez wplyw nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:18 Ano taka roznica, ze alkohol mozna kupic legalnie, a dragi trzeba zdobyc nielegalnie. O reszcie sie nie wpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:31 Nic nie trzeba zdobywac,miejsca gdzie mozna kipic narkotyki sa swietnie wszystkim zainteresowanym znane.Np i nie wszedzie dragi sa nielegalne.W takiej Holandii mozna trawke calkiem na legalu kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:44 No ok, juz nie rajcujcie sie tak, zastosowalam skrot myslowy I faktycznie zle sie wyrazilam. Chodzilo mi o to, ze jesli juz wyszlo takie cos na powierzchnie to widzowie danej stacji maja prawo wiedziec o co chodzi. Wiadomo, ze nikt do lozka nie bedzie nikomu zagladal, ale jesli pojawila sie insynuacja na temat osoby publicznej, to trzeba to pociagnac do konca, bo dla stacji zamiecenie tego pod dywan nie przysluzy. Ktos pisal o przedszkolankach. Dopoki ty nie wiesz, ze twoja przedszkolanka lubi robic loda chomikom albo wozny pieprzy kury to jest luz. Jesli natomiast z roznych stron pojawiaja sie niepokojace sygnakly o nietyowych upodobaniach przedszkolanki zwiazanych z chomikami albo woznego z kurami, to tez nie chcialabys wiedziec? Jesli okazaloby sie , ze jest wielce prawdopodobne, ze ukochana polonistka twojego syna tak naprawde jest uzalezniona od zoofilijnej (? Nota bene brzmi jak familijnej) pornografii to nie chcialabys, zeby ktos to wyjasnil? Wiem, ze ematka to nie jest jeden jedyny byt, ale zadziwia mnie to; z jednej strony mega koltunstw; geje nie powinni brac slubu, muzulmanie to zlo, ktora sie chajtnela z “brudasem” sprzedala dziecko, ale pieprzyc sie z koniem, to juz luzik, elita tak ma, nie zagladajmy nikomu pod koldre. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:32 obrus_w_paski napisała: > Jesli natomiast z ro > znych stron pojawiaja sie niepokojace sygnakly o nietyowych upodobaniach przeds > zkolanki zwiazanych z chomikami albo woznego z kurami, to tez nie chcialabys wi > edziec? Takie 'niepokojące sygnały' zgłasza się policji a nie gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:02 No i przecież policja została poinformowana, w pana korporacji powstała nawet specjalna komisja, a ze pan jest osoba publiczna to prasa sie dowiedziała o akcjach. Czego nie rozumiesz? Nie pisze ze sprawia nie powinna była pojawić sie W mediach, pisze ze skoro juz sie pojawiła (!!!) to ja jako osoba oglądająca fakty mam prawo wiedzieć czy pan ktory przygotowuje materiał na temat ataku Rosjan na Ukrainie w wolnym czasie oglada pedofilskie porno czy moze te z końmi. W obydwóch przypadkach przestaje go ogladac, ponieważ przestaje sie z nim identyfikować. W obydwóch przypadkach sa to materiały nielegalne (no przyjemniej pedofilskie), choćby nie wiem jak koń był zadowolony. Ja tam konie lubię i nie cce ogladac autorytetow którzy lubią patrzeć jak ktos konia rżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:19 obrus_w_paski napisała: > No i przecież policja została poinformowana, w pana korporacji powstała nawet s > pecjalna komisja, a ze pan jest osoba publiczna to prasa sie dowiedziała o akcj > ach. Czego nie rozumiesz? Została poinformowana? Przez kogo i o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:23 obrus_w_paski napisała: > ą to ja jako widz powinnam o tym wiedzieć zeby moc ocenić czy chce dana stacje > i pana dalej ogladac. Uważaj, bo może się okazać, że będziesz musiała sprzedać telewizor :p To co piszesz, to chyba jakiś ponury żart. Preferencje i życie osobiste to prywatna sprawa każdego. Nie bardzo rozumiem, co mają preferencje seksualne do wiarygodności. Twoje teksty pachną Orwellem. Ciekawa jestem, czy tak chętnie spowiadasz się swojemu szefowi ze swojego życia intymnego. Przecież on też może stwierdzić, że jeśli uprawiasz seks oralny, to stawiasz w złym świetle wizerunek firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:26 Zachowanie o jakie się go oskarża pasują jak ulał. He he he i to nie jest urban legend w wersji kropki? No proszę cię, ty pierwsza orędowniczka tego forum w kwestii życia własnym życiem, pierwsza tworzysz takie legendy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:47 Jakie legendy? Pan ma zwichrowany stosunek do podwładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:49 Wnosisz to po akcji ze stołem? Kulturalna może i nie była, ale związku z molestowaniem to chyba nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:56 Wbrew pozorom dużo tłumaczy. Tak jak i same słowa Durczoka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:03 No jasne, jak chcesz coś zrozumieć, to zrozumiesz. Żal że akurat ty wyrażasz takie sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:07 O moja droga, z takimi tekstami nie do mnie. Ja mu wbrew pozorom życzę dobrze. Jednak nikt nie prawa przez jego :usposobienie" cierpieć. Mam nadzieję, ze ze się zreflektuje i nadal będzie tylko dobrym dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:31 Życzysz czy nie życzysz - sąd już wydałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:15 Bez urazy, ale żaden ze mnie sąd. Z ciebie też jak z koziej trąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:24 Nie próbuj odwracać kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:13 kropkacom napisała: > Wbrew pozorom dużo tłumaczy. Tak jak i same słowa Durczoka. A moim zdaniem to klasyczne 'jak chcesz uderzyć psa to kij się znajdzie'. Cokolwiek Durczok teraz powie czy zrobi, jakakolwiek jest prawda niektórzy i tak będą wiedzieć lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:14 Dobra, a jak okażę się, że to prawda? Nadal pan będzie szedł w zaparte i ty nadal będziesz twierdzić, ze to tylko podniesiony wolno leżący kij? Nic nie pisałam dopóki nie było wiadomo o co chodzi. A Durczok powiedział co powiedział. No trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:18 kropkacom napisała: > Dobra, a jak okażę się, że to prawda? Nadal pan będzie szedł w zaparte i ty nad > al będziesz twierdzić, ze to tylko podniesiony wolno leżący kij? Nic nie pisała > m dopóki nie było wiadomo o co chodzi. A Durczok powiedział co powiedział. No t > rudno... Aaaa... bo Wy 'wiesz' o co chodzi? Bo ja na razie nie. Dlatego nie szukam uzasadnień typu 'kiedyś krzyknął więc na pewno to czego o nim jeszcze nawet nie napisali jest prawdą'. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:37 nie chodzi o bycie świnią w pracy a o domniemane przyjmowanie białego proszku, oglądanie pornografii i korzystanie z usług prostytutek. Komuś chyba bardzo zależało żeby go udupić, taka jest moja obserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:55 było tez pytanie o molestowanie- powiedzial cos w stylu- nikomu nie zrobilem krzywdy umyslnie,ale faktem jestem ze jestem ostry, ale to taka praca pod duzym cisnieniem" Słuchałam. Żałosne to było. Mógł przynajmniej z jakimś piarowcem od kryzysu pogadać, bo wypadł fatalnie, mimo że Wielowiejska nie była zbyt dociekliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:07 Odkrył sie. Najpierw tłumaczenie, ze jest ostrym cholerykiem, ale nigdy świadomie krzywdy nikomu nie zrobił, a potem jaki to jest przytłoczony, a jedynym wsparciem jest była żona. Świadomie nie zrobił, bo krzywdzenie innych ma poza świadomością i kontrolą. Typowa cecha kogoś bez poczucia winy i braku zażenowania. Moze facet w koncu jakąs refleksje nad sobą poczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 08:56 Ciemna stona,bo jak 90% znanych i bogatych wciagal koks?sorry nawet nie koks tylko niezidentyfikowany "bialy proszek"*za takie dziennikarskie sledztwa podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
latorka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:07 Tak, tak, bo to pewnie proszek do pieczenia był. Wciagali go dla zdrowia. Zresztą, po opisanych hecach z policją wcale nie jedt powiedziane, ze biały prosze nie okaze się byc czyms innym niz kokaina. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:16 Jak nic waglik no i co z tego,ze wciagali?to twoje zdrowie czy jego?No oszalamiajaca wiadomosc,celebryci tez koksuja.Jak tu zyc,po tak oszalamijacej wiadomosci.Latorka w szoku,bo nie wiedziala,ze o Koks wogole istnieje.I jeszcze go uzywaja,no jak to tak. Ile ty masz lat,5?by sie Koksem podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
latorka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:25 A ty ile masz latek skoro nie wiesz, że posiadanie narkotyków w Polsce jest nielegalne? Jak dla mnie mógł sobie wciągać nawet wąglik Oczywiście, że większość koksuje, tyle że czasami tylko coś złego z tego wyniknie, jak na przykład przejechanie pieszej na zielonym świetle przez Krupę. I w związku z tym nie odpowiada mi za bardzo społeczne przyzwolenie na takie bądź co bądź łamanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:43 Duzo wiecej wypadkow jest po alkoholu,ktory jest absolutnie legalny. Smiesza mnie takie legalistki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:10 A mnie takie analfabentki. Kup jeszcze jeden telewizor i wstaw dzieciakowi do pokoju, na pewno dzieki temu szybciej stanie siem elytom . Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:11 Anal-fabetki (bez n, myslnik specjalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:15 Anal,anal,anal ten okropne slowo anal bylas czerwona jak burak piszac to slowo? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 15:40 Noż kurde.. edel ma rację - co kogo obchodzi, co kto robi ze swoim życiem? A twoje osobiste wstręty uważam za wielce niestosowane. I tak - nie mam zbyt dobrych relacji z edel, Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:00 Broncie go dalej. Gazeta to chy6ba nap[isala, ze przeciez kobiety pracujace w mediach to takie wyszczekane i wogole, a tu zaobacz Jak sprowadzial Rusin do poziomu. Kretyn.I taki z niego przyjemniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 zapomnialam dac linka 16.02.15, 09:01 www.pudelek.tv/video/Durczok-STROFUJE-RUSIN-na-wizji-Przepraszam-najmocniej-7725/ Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: zapomnialam dac linka 16.02.15, 09:26 Normalnie rozmawiaja, o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:35 Nie wiem co ty tam widzisz sprowadzajacego do parteru?wiekszosc rozmowy na ematce jest duzo gorsza.Szukasz na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:03 No to lud ma igrzyska. Wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 16:31 I to jest strasznie przykre. Hejt na całego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:13 niestety prawdopodobnie brał udział w czyms nielegalnym, dodatkowo bardzo niemoralnym i poniesie konsekwencje...chociazby społeczne, zawodowe na pewno. nie zal mi go, nie popieram tez taniej sensacji, jednak wszystko, jak widac ma swoja cene. fortuna na pstrym koniu jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:28 Ty tak wszystko cale zycie 100%legalnie?kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:35 wiesz, punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia, dla mnie on dalej moze fakty prowadzic i tak tego nie ogladam mowie obiektywnie, no sorry, ale pornografia na poziomie hard oraz dragi...no wiesz, to jest jednak osoba publiczna, firmujaca swoim nazwiskiem firme medialną...sa pewne granice szalenstwa. wydawało mi sie, ze tutaj sami przyjaciele zwierzat, a jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:42 wydawało mi sie, ze tutaj sami przyjaciele zwierzat, a jednak nie... " Oj nie, zobacz jaka powściągliwość wypowiedzi , jakie wyważone opinie Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:47 Jessu nigdy nie widzialas porno jak laska robi loda koniowi?kon nie wygladal na skrzywdzonego niespecjalnie trzeba sie naszukac,by takie Videos znalezc.A dragi? Jak widac nie obracasz sie w srodowisku bogatych,bo wiedzialabys,ze to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:51 hahaha wyobraz sobie, ze nie trzeba miec nas... we głowie, zeby wogole szukac takich rzeczy. poza tym skad wiesz, ze kon nie skrzywdzony, powiedzial ci? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:57 Niespecjalnie trzeba szukac,ostatnio taki filmik krazyl po whats appie. Ty dostajesz orgazmu jak cie ktos bije czy jak ktos ci robi dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:17 własnie zebrało mi sie na pawia, sorry, ale wole nie miec, z takimi jak ty (wymieniajacymi sie zoofolskimi filmikami) NIC wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:50 Wymieniajacymi sie zoofilskimi filmikami buhahahahhahaha nie rozpedzaj sie tak.Tu kazda to cnotka niewydymka.Szoku dostaly na info,ze ktos uzywa dmuchanej lalki.Ile wy macie lat 3?jestem za wychowaniem seksualnym w szkolach z obowiazkowymi zajeciami dla rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:03 iloraz inteligencji zgodny znumerem buta, a jakie piekne, gladkie przejscie od nielegalnej pornografii do posiadania, jak najbardziej legalnej dmuchanej lalki.... jednak pozory myla. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:07 Ale grunt, ze mieszkania za pare tys. € w centrum Monachium wynajmowac nie musi. W koncu to taaaka hanba . Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:29 Po co mam wynajmowac jak wlasnosc dom jest i to blisko centrum.Gdzie sens gdzie logika? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:19 Ale my nie rozmawiam o twoim IQ. System prawny sie zawalil,bo ktos puscil w swiat filmik z koniem i laska.Boshhh legalizm na ematce rozwala na lopatki.Zglos mnie,ze widzialam taki filmik Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:33 chyba na F1 za blisko toru sie krecilas i to bez słuchawek. nastepnym razem, jak bedziesz roznosila hot dogi to popros szefa (o ile wlsanie nie bedzie sie modlil), niech ci czyms uszy zatka, beret ci sie mniej zryje. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 16:42 Jakbys byla to wiedzialabys,ze rozdaja stopery,a w stajni dostajesz sluchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 15:55 No ja jestem w szoku. Sądziłam, że tego typu zabawki interesują tylko jakiś totalnych frustratów, którzy nie mają szans na seks z żywą kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 18:09 Wibratorow uzywaja kobiety bez facetow? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:52 O Matulu, Edel, tak wyobrazasz sobie zycie bogatych: wciaganie koksu i ogladanie pornografii z zadowolonym koniem?! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:59 Ja sobie nic wyobrazam nie musze,bylam i widzialam nie raz,na zadnej z imprez ciebie nie bylo dziwnym trafem.No,ale tam nie zapraszaja byle kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:00 No tak, byle kogo. To wiele tlumaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:18 Niedoszle prawniczki wynajmujace mieszkanie nie maja tam czego szukac.Nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:26 Ktoś z mojej rodziny będący zwykłym podległym pracownikiem (żeby nie powiedzieć robotnikiem) znanej fabryki ma własne mieszkanie, a mówisz że niemieckie prawniczki muszą wynajmować? Takie dziwa tylko w Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:32 Ona jest niedoszla prawniczka.Przynajmniej twierdzi,ze tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:40 Taa, wypisujmy kompromitujace nas bzdury dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:42 Jesli ktos sie tu kompromituje to ematki,które podobno zarabiaja trzy razy wiecej niz ja,a na zadnym evencie ze znanymi nie byly.Nawet marnej foty nie maja z jakims celebryta Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:46 Moze byly, tylko Ciebie tam nie bylo? Tak ciezko w to uwierzyc? Ja np. bylam na evencie z pania kanclerz i Ciebie tez nie widzialam (ale i nie szukalam specjalnie, przyznaje sie bez bicia ). Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:54 A co tam robiłaś jak można spytać? Ja bym chciała obejrzeć Bronka na żywo, ale za wysokie progi na gazeciane nogi. Za to wiem gdzie "kawkuje" dwóch polityków z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:00 Bylam zaproszona jako przedstawicielka mojej gminy. Taka mala funkcja w samorzadzie, w koncu cos trzeba robic. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:54 A potem sie obudzilas wystarczy poczytac twoje wypociny.Zaden z moich znajomych prawnikow nie wypowiadaja sie tak nieskladnie jak ty i zaden nie mieszka w wynajmowanym mieszkaniu.Ty chcialas byc prawniczka,na chceniu sie skonczylo,w efekcie jestes kura domowa,ktora zaluje,ze urodzila dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:59 Daj spokój, każdy czegoś żałuje. Może mieszkania w Niemczech są straszne drogie, ja nie znam w Polsce żadnego prawnika powiedzmy poniżej 28-30 lat który by jak studenciak wynajmował. Może lepiej że nie pracuje jako prawniczka bo jak kiedyś się na forum pytała co zrobić gdy jej chyba matce czy nawet jej ktoś przesyła wezwanie do zapłaty (za coś co nigdy nie kupowała, zamawiała) i radziła się w tej sprawie na forum to może lepiej, że nie jest. Jakby sobie poradziła z dużo skomplikowanymi nieraz sprawami prawniczymi? Bardzo szanuję osoby, które wiedzą, że do czegoś się nie nadają i nie szukają tam pracy nawet jeśli mają taką możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:03 Faktycznie szukala kiedys porady prawniczej na forum. Mieszkania w Niemczech nie sa poza zasiegiem finansowym prawnikow,ale tym prawnikiem trzeba byc. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:04 Radzilam sie w sprawie slusznie nieplaconego abonamentu - na to nie ma jasnych regulacji prawnych, tutaj trzeba miec doswiadczenie (przezyc to na wlasnym grzbiecie). Wsrod prawnikow sa scisle specjalizacje, ja jestem akurat od prawa uczelni wyzszych i to w Bawarii (tak, kazdy land ma inne regulacje). Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:14 > Wsrod prawnikow sa scisle specjalizacje, ja jestem akurat od prawa... Jestes pierwszym prawnikiem, ktory nie potrafi zinterpretowac dosc prostego § z KRiO, ktory nie potrafi zrozumiec przytoczonej interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:20 Baltycki,bo w Bawarii to inaczej jest no Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:26 A skad wiesz, ze nie umiem? Ja bylam uczona w zamieszchlych czasach inaczej i bazowalam na moich wykladach. Przepisy sie zmieniaja (KRiO tez, chocby przepisy o nazwiskach po slubie), za "moich czasow" nie mozna bylo o tak poslubic szwagra. Ponadto nie §, a artykul. Problemy z czytaniem, ze widzisz tam §? Wtorny analfabetyzm? . Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:32 Jak na osobe z mieszkaniem zawalonym ksiazkami to sadzisz byki jak po zawodowce. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:44 > Przepisy sie zmieniaja (...) za "moich czasow" nie mozna bylo o tak poslubic szwagra Akurat ten art. obowiazuje w stanie niezmienionym od roku 1964. > Ponadto nie §, a artykul. Och, nie oczekiwalem zrozumienia wszystkich §§ tego artykulu, wystarczyl §1. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 12:17 No to podam zrodlo: prof. Panowicz-Lipska, semestr letni 1998 r., dysksujia wlasnie na temat mozliwosci poslubienia szwagra. Nie, nie mam jej w necie, jest w moich notatkach i pewnie jeszcze paru innych osob z tego samego roku. Jak widzisz nawet prof. n. prawnych maja nieraz rozne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:01 Ale bzdury. A w wynajmowanych mieszkaniach (glupio tylko, ze ja mam dom) mieszkaja w Monachium nawet lekarze. Taki rynek nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:08 To ciekawe,mieszkam w rownie drogim miescie i znani mi Lekarze nie tylko maja mieszkania na wlasnosc,ale i praktyki maja wykupione. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:14 Taa, nawet jak wlasciciel mowi, ze nie sprzeda, to oni i tak na sile wykupuja, pacz Panie, co za dziwy. Edel, wygaszam Cie - ostatnio Cie bronilam, jak dostawalas po doopie za wyimaginowanego dziadka z Wehrmachtu, ale Ty naprawde prymitywna jestes. Podobnie jak Gazeta zreszta. Albo nie - zostawie, bede sie po cichu smiala z Twoich kompromitacji forumowych... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:28 W calym Monachium nikt nix nie sprzedaje.ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:06 To ja już wolę być "byle kim" niż robić loda koniowi Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:18 Nie przekrecaj moich slow. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:40 Dalas popis swojemu prymitywizmowi, ze hej - nie dziw sie, ze ludzie beda teraz jechac na tym, ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:45 Wiedza jak to wyglada w wsrod celebrytow to prymitywizm?wow wow wow. Napisz wprost,ze cie skreca,bo jestes o 10lat starsza,a malo gdzie bylas i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:47 Przestan sie juz kompromitowac. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:57 Ktos tu pisze o.. kompromitowaniu sie? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:04 A co popierasz, ze pornografia zwierzeca i dragi to zadne wielkie halo? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 18:13 Porno z krowami,swiniami czy kozami jest mi egal.Narkotyki to zadne wielkie halo,chyba,ze w kosciolku.Chociaz nie,Jezus zmienial wode w narkotyk w Kanie Galilejskiej.Widocznie tez byl zdania,ze wszystko jest dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 21:31 Ty czytasz siebie post factum, Edelstein? ... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:07 boze co za patologia... niedobrze mi... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:20 Idz lepiej zobacz czy pod twoim dzieciakiem sie Lod nie zalamal albo zarob na karnet na lodowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:59 A dragi? Jak widac ni > e obracasz sie w srodowisku bogatych,bo wiedzialabys,ze to normalka." Naoglądała się edel wilka z wall-street i już wie, jak to się żyje w wyższych sferach Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:22 Ciebie tez na tych imprezach nie bylo,na F1 tez cie zauwazylam.Och jak mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:47 Faktcyznie na F1 to sama elita . Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:05 Aha, dla Ciebie mozna miec siano we lbie, grunt ze kasa jest? No tak, przeciez ty nawet jednej ksiazki w mieszkaniu nie masz. Bo po co zasmiecac sciany? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:11 A to ogladanie wyscigow to dowod na siano we lbie co raz lepiej.Z tego co pamietam sama krolowa Elzbieta bywa na wyscigach konnych,a Merkel uwielbia pilke nozna i ma foty z pilkarzami w samych recznikach. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:23 Ja bardzo lubię czytać, właściwie od dziecka gdzie byłam stała bywalczynią i osiedlowej i szkolnej biblioteki, ale nie cierpię książek w domu, kurzą się, nie podobają mi się półki z książkami, co pewien czas wystawiam już przeczytane na Allegro (osobno, lub jak mniej wartościowe w pakietach) albo daję pewnej osobie w rodzinie, która lubi pewną tematykę i zawsze jest ucieszona z nowego nabytku. Brak książek w domu nie oznacza, że ktoś nie lubi czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:19 Ton i stanowczość jego wypowiedzi: "nigdy nie molestowałem" , przypomina mi stanowczość Clintona, po aferze rozporkowej w zdaniu "Nigdy nie uprawiałem seksu z ta kobietą". Ten sam rodzaj emocji i nieporadnego zaprzeczania. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:23 moze wg jego standartów, to nie bylo molestowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:50 Tam były dowody w sprawie, wiadoma sukienka, Pani stażystka też nie była anonimowa, a tutaj? Nie wiadomo kto, nie wiadomo jak, dowodów - brak. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:28 Brzydka rosa. Trzeba go ukamieniować przecież. Zwłaszcza, ze jesteś kobietą i musisz stanąć za kobietami, cokolwiek to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 13:04 lilly_about napisała: > Brzydka rosa. Trzeba go ukamieniować przecież. Zwłaszcza, ze jesteś kobietą i m > usisz stanąć za kobietami, cokolwiek to oznacza. Pszeplasiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:32 Jestem bardzo ostrożna w ferowaniu wyroków, ale z drugiej strony Durczok padł ofiarą metody, jaką często sam stosował. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:36 To jest ten sam obrzydliwy mechanizm co przy Clintonie. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:46 Nie przeczę, stwierdzam jedynie fakt, że sam Durczok wielokrotnie stosował podobne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:35 Witam Nie muszę biegać od kiosku, żeby wiedzieć, co jest wart Durczok. Cieszę się, że ktoś mu się dobrał do d...y i dostał z armaty między oczy. Bezczelny, autorytarny, mobbujący buc. Mam nadzieję, że jego ofiary piją dziś szampana i zagryzają truskawkami. Na zdrowie! Jeśli jeszcze je mają... Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:41 Łomatko, ja też uważam, że jest strasznym bucem. Ale czemu piszesz o "ofiarach". Coś wiesz? Znasz go osobiście? Skąd takie pomówienia? Masz jakieś dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Raczkowski najlepiej podsumowal: 16.02.15, 09:37 wiadomosci.gazeta.pl/raczkowski/171835539/Raczkowski+o+molestowaniu/p#Prze Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:50 Czytałam tekst we Wprost - nic tam nie ma szczególnego. Że lubi ostrzejszą pornografią, koks, dziwki i dmuchane lalki? No nie ma się może czym chwalić, ale nie jest to jakiś straszny grzech. Na razie zresztą nie wiadomo o to za proszek. Kobieta z którą przebywał w tym mieszkaniu chyba nie byla do niczego zmuszana. Tak naprawdę najciekawsze wydawało mi się to, że policja nie bardzo chciała się zajmować pozostałościami owego proszku, chociaż byle nastolatka będą ścigać za kilka okruszków zielska w kieszeni. Tak to nie powinno wyglądać, pana z telewizji obowiązują te same zasady co wszystkich innych. Wprost to szmata nie gazeta, ale zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:53 wszystko sie zgadza, no prawie, bo zoofilia nie jet po prostu "prywatnym upodobaniem"... Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:57 No cóż, technicznie rzecz biorąc w przypadku Durczoka nie można mówić o zoofilii. Znaleziono tam płytę z materiałem zoofilskim, więc jeśli już, to mamy tu do czynienia z posiadaniem nielegalnych materiałów pornograficznych. To nieco inny kaliber, chyba że znajdą jakiegoś pokrzywdzonego kucyka. Zresztą płytę znaleziono w mieszkaniu, w którym był Durczok (jeden raz, wiecej nie udowodniono), to nie dowodzi jeszcze, że to jego płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:20 no, fakt, kucyka w apartamencie nie było...moze spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:33 A nie wiem czy może. On wie, co robił i jaka jest szansa, że się wyda. Ja wiem tylko, że był w tym samym miejscu, gdzie znaleziono akcesoria do seksu "nie po bożemu", nielegalną pornografię i śladowe ilości niezbadanych substancji. Czyli nic obciążającego. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:36 Malo co bylo,tajemniczy proszek,jakas kaseta i dmuchana lalka ten wyod,ze dmuchanych lalka ma wplyw na odbieranie Durczoka jako dziennikarza to dla mnie hit Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:54 Może dla jakichś radiomaryjnych ciotek ma wpływ. I właśnie dlatego sprawy prywatne powinny zostać prywatne - mają dowody na działania nielegalne i społecznie szkodliwe, to niech je przedstawią. Na razie szczują. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 13:08 bachtin napisała: > Może dla jakichś radiomaryjnych ciotek ma wpływ. I właśnie dlatego sprawy prywa > tne powinny zostać prywatne - mają dowody na działania nielegalne i społecznie > szkodliwe, to niech je przedstawią. Na razie szczują. 100/100 Stała praktyka na ematce. Aż dziw bierze, że łykają te 'sensacje' jak pelikan rybę.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:47 "Że lubi ostrzejszą pornografią, koks, dziwki i dmuchane lalki? No nie ma się może czym chwalić, ale nie jest to jakiś straszny grzech. " Serio? To znaczy według mnie, to żaden grzech, ale myślę, że niejedna religia na to się inaczej zapatruje. Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:51 Niespecjalnie mnie interesują religie. Według mnie żaden grzech, bo krzywdy nikomu nie zrobił - jego układu z żoną nie znam, a nikt na razie nawet nie insynuuje, że zrobił coś wbrew woli wspomnianej w tekście kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:30 ależ pojęcie grzechu dotyczy norm moralnych i religijnych. I według norm religijnych grzeszył. Według moralnych ... (ma żonę, dziecko) ... każdy musi sam osądzić. Gdyby mój mąż chodził na dziwki, wciągał i dymał dmuchaną lalę ... nie byłabym szczęśliwa. Ale myślę, że jego podwładnych już to nie powinno interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:47 Ależ ja nie zaprzeczam. Po prostu religia w moim życiu nie ma żadnej roli, więc słowa 'grzech' użyłam w znaczeniu potocznym, w oderwaniu od źródłosłowu. Pewnie powinnam użyć innego wyrazu, mój błąd. Nieszczególnie mnie interesuje, co się wydaje wyznawcom jakichś religii na temat jakichś zachowań. Durczok nie jest moim mężem, nie wiem czy umawiał się z żoną na wierność, więc osądzać go nie będę. Upodobania seksualne mnie nie szokują, jeśli nikogo nie zmusza, to niech robi co mu się podoba. Z poważniejszych zarzutów zostają narkotyki, posiadanie nielegalnej pornografii i mobbing. Żadnego mu nie udowodniono. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:50 Zgadza się. Jeszcze mu nic nie udowodniono. Ciekawe, czy jednak nie zwichnie mu to kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:54 Moralnosc i etyka tez. Zeby nikogo slowem religia nie urazic . Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Publikacja "tasma" tez Cie bolala? 17.02.15, 03:37 Bo podsluchy byly "nielegalne" i jeszcze PiS moglby wrocic do wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 09:58 To co ktoś(nawet znany dziennikarz) robi w prywatnym czasie, to jednak jego sprawa(zakładając, że nikogo nie krzywdzi). Może wciągać co tam chce, uprawiać seks jaki chce. Tylko że: jako dziennikarz powinien być wiarygodny, w końcu facet przeprowadza rozmowy na poważne tematy z politykami. Jakoś trudno myśleć o kimś, że jest profesjonalistą, wiarygodny, gdy wiadomo, że może być pod wpływem narkotyków, albo że tkwi w jakimś podejrzanym środowisku. Całe lata Durczok zasłaniał się żoną -jaki mają super związek itd, przy czym od lat każde żyje własnym życiem i chyba tylko podczas sesji fotografcznych do gazet się widywali i przy oficjalnych spotkaniach (Bal dziennikarzy i inne tego typu). Trochę szopka, ale to powiedzmy ich sprawa. Dziwię się, że tyle osob twierdzi, że pewnie wcale nie molestował nikogo w pracy. Pewnie za dzień lub dwa okaże się, że te kobiety same się wręcz pchały mu do łóżka, a on taki dżentelmen i nie potrafił odmówić. Ten wąatek(molestowanie) powinien zdecydowanie być wyjaśniony. Wg Was teksty o posiadaniu czy nie majtek pod dżinsami są czymś dopuszczalnym? Mówimy o miejscu pracy -pozwalacie by Wasz szef rzucał uwagi o tym czy macie majtki, o tym jaki macie biust, pozwalacie na sugestie dotyczące seksu? Zaraz się też okaże, że to takie żarciki, a kobiety nie mają poczucia humoru i zbyt dosłownie zrozumiały te żarty. Myślę, że faktycznie problem nadużywania swojego stanowiska przez Durczoka występował - facet się trochę zatracił we władzy, uważał za atrakcyjnego plus z poczuciem humoru. I jak może pod działaniem różnych środków zdawało mu się, że każda kobieta tylko czeka na jego propozycje. Część być może na to poszła, a część nie. I pewnie wszyscy wiedzieli co się dzieje, teraz jednak będą udawać, że nie i do odstarzału będzie jedynie Durczok. Z tym, że wątpię, aby jakieś dziennikarki i stażystki się zgłosiły by zeznawać. Grozi im to, że okażą się odrzuconymi przez dziennikarza, wiec z zemsty, albo że źle zorzumiały dowcipy, lub też złosliwie go oskarżają bo nie awansowaly choć zgodziły się na seks. Poza tym takie kobiety byłyby skończone zawodowo, więc pomilczą dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:03 mam otoczenu dziewczyne, której Durczok bezpardonowo (ale żaden przymus nie wchodził w gre) wskazał numer w pokoju, gdzie może sobie załątwić przejście do wiekszego osrodka relewizyjnego niż ten, w ktorym pracuje obecnie laska szybciutko przeniosla sie do wawy i dziala w duzej stacji, wiec akurat tutaj durczakowa metoda była jak najbardzij na miejscu; odpowiadala obu stronom Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:11 A to jest akurat korupcja i nie, nigdy nie jest na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Najnowsza okładka Wprost 17.02.15, 03:41 Korupcja przy zatrudnianiu w prywatnej korporacji? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:12 Zaraz się też okaże, że to takie żarciki, a kobiety nie mają poczucia humoru i zbyt dosłownie zrozumiały te żarty. Akurat na tym forum w ogóle mnie nie dziwi. Większość z kobiet tutaj słyszała w domu "dzieci i ryby głosu nie mają", "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" itp i sama stosuje te powiedzonka wobec wlasnych dzieci, traktując to jako swietne zarty. takie osoby po prostu nigdy nie zrozumieja, ze tekst o majtkach w pracy jest niestosowny i krzywdzacy. nie ten poziom swiadomosci. zawsze beda bronic oprawcy, bo same sa takiemi troche mniejszymi, oprawcami. wobec slabszych, mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:19 Nie słyszałam, o wojewodzie tylko w kontekście bogaczy, że im więcej wolno, co w sumie i do dziś dnia i zawsze będzie prawdą. Molestowanie, jak kradzież, gwałt, defraudację środków itp. trzeba udowodnić. Też mogę anonimowo napisać, że molestuje mnie Iksiński (dane Iksińskiego podam realne, niech ma nieprzyjemności) i co w związku z tym? A jakby na Ciebie ktoś anonimowy podając Twoje realne dane rzucił podejrzenia, że popełniasz przestępstwo (nie idąc jednocześnie na policję ani do sądu i nie dając żadnych dowodów) uważałabyś, że to w porządku? Czy molestował Durczok tego nie wiem, ale żadna z nas też nie wie, poczekajmy na dowody. Jak mawiała Rosa - "Udowodnij, podaj linki, źródło, świadków". Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:25 No właśnie na razie dowodów na rzekome molestowanie nie ma. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:48 zobaczymy co napiszą za tydzień o ile kwestie mobbingu czy molestowania powinny byc nagłaśniane etc to wywlekanie kwestii narkotyczno-seksualnych w tym przypadku polegają tylko na wywleczeniu najgorszych brudów, aby osmieszyć Durczoka taka najtańsza kontrowersja o ile nielegalne są u nas narkotyki i filmy z koniem, to nie oszukujmy się- nie tylko Durczok uzywa narkotyków w mediach i biznesie- wiec wywlekanie tej meliny narkotyczno-seksualnej ma za zadanie go tylko poniżyc i ośmieszyc- co wprost uwielbia a najśmieszniejsze to jest w obliczy słów Latkowskiego który napisał na blogu, że mu nie zalezy na rozpisywaniu się o upodobaniach seksualnych znanych ludzi, bo to nie powinno nikogo obchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:25 Poopowiadaj lepiej jak w kazda zime narazasz dziecko na smierc puszczajac je na zamarzniety staw,bo ci kasy szkoda.Ktos cie musial niezle lac w dziecinstwie patrzac na twoja obsesje.Moze na ten lodowki cie wysyla Li by pozbyc sie klopotu,tylko nie klaplo Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:17 Jak na razie nie bylam z nia na jeziorze bo mam obok lodowisko ale rzeczywiscie wybietam sie na poprocany podobno zrobilu super miejsce dla dzieciakow. Kasa? Dzieci u nas lodowisko w ferie i do 6rz maja za darmo plus instruktor Ty za to wlacz mecz swojemu a na deser porno z koniem. To przeciez takie normalne. W pewnych kregach Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:19 Nie kregach, a wsrod elity! Odpowiedz Link Zgłoś
yourfavourite Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:48 O jakiej elicie mowisz? Elicie roboli bez wyksztalcenia, czy o elicie wsrod prostytutek? Bo o czyms takim jak elita intelektualna chyba nie slyszalas? Odpowiedz Link Zgłoś
yourfavourite Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:48 sorry, edel nie slyszala Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 17:28 Może jednak podasz swój prawdziwy nick, co? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 18:22 Ojojojoj "odwazny" nowy nick powtarza stara spiewke jesli tak jak ty wyraza sie elyta intelektualna to nie chce do niej nalezec.Strzez panie od takich Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 18:17 Alez zalosne.Twoje dziecko nie umie tv obdlugiwac?coz za pech Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 16.02.15, 10:43 Szczególnie, gdy okaże się, że znów skończy się na insynuacjach i nic Durczokowi nie udowodnią. A poza tym kogo obchodzi, czy ogląda pornosy, wciąga i dyma dmuchaną lalę. Jego sprawa. A jeśli mu nie udowodnią, że to właśnie on molestować, to powinien pozwać ten szmatławiec na duże pieniądze. Jeśli mu udowodnią molestowanie, to do końca życia powinien zajmować się myciem stołów. Ale Wprost to jedno wielkie g..o. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 16.02.15, 11:11 Znaczy,lepiej zamiesc pod dywan I dalej udawac ze sie nie widzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 16.02.15, 11:12 A gdzieś tak napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 16.02.15, 18:30 Jakie zamieść pod dywan? Dobrać się do tyłka, ale na zimno i fachowo. Dowody, świadkowie, zeznania. A nie tabloidowe dobieranie się do koksu i niewinnych zabawek z seksszopu. Tu naprawdę nie chodzi o to, komu można/trzeba wierzyć, tylko o to, że nie można szczuć nikogo bez dowodów, bo można kogoś bardzo skrzywdzić. Czasem się trafi mendę, a czasem niewinnego człowieka. Wyobraź sobie, co będzie przechodził w szkole jego syn, jak upokorzona czuje się pani D., wreszcie - co czują dziennikarki, które pod nim [hohoho] pracowały? Te, którym udało się coś osiągnąć wychodzą teraz na dziwki bez kręgosłupa. Jeśli to wszystko prawda, to ok - koszty przebywania w otoczeniu mendy. Ale jeśli nie, to masa niewinnych ludzie utknie w gnoju po kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 16.02.15, 23:11 wg ciebie gazety powinny prowadzic sledztwo i go skazac prawomocnym wyrokiem? buhahahah cos ci sie pomylilo Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 17.02.15, 09:03 A gdzie tak napisała? No proszę cię.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 17.02.15, 10:44 Co tak buhahasz? Bawi cię, że nic nie rozumiesz? No w sumie ... to nie takie dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 17.02.15, 09:03 bachtin napisała: > Jakie zamieść pod dywan? Dobrać się do tyłka, ale na zimno i fachowo. Dowody, ś > wiadkowie, zeznania. A nie tabloidowe dobieranie się do koksu i niewinnych zaba > wek z seksszopu. Tu naprawdę nie chodzi o to, komu można/trzeba wierzyć, tylko > o to, że nie można szczuć nikogo bez dowodów, bo można kogoś bardzo skrzywdzić. > Czasem się trafi mendę, a czasem niewinnego człowieka. Wyobraź sobie, co będzi > e przechodził w szkole jego syn, jak upokorzona czuje się pani D., wreszcie - c > o czują dziennikarki, które pod nim [hohoho] pracowały? Te, którym udało się co > ś osiągnąć wychodzą teraz na dziwki bez kręgosłupa. Jeśli to wszystko prawda, t > o ok - koszty przebywania w otoczeniu mendy. Ale jeśli nie, to masa niewinnych > ludzie utknie w gnoju po kolana. Lepiej tego nie można ująć. 100/100! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 16.02.15, 21:09 Akurat Wprost ws molestowania pisał bez nazwisk więc Durczok nic tu nie wskóra. Tyle że od wielu dni internet huczy, że to on. W sprawie latania po mieszkaniach wynajmowanych przez panie od pijaru też pewnie nie uda mu się wiele uzyskać - w końcu chyba nikt nie twierdzi, że płyty ze zwierzakami czy jakikolwiek proszek należał do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 17.02.15, 10:09 Właśnie to jest charakterystyczne dla szmatławca. WYŁĄCZNIE nieudowodnione insynuacje. Jeśli się okaże, że Durczok molestował, to przecież pójdzie do więzienia. Jeśli się okaże, że nie i nic mu nie udowodnią, żadna kobieta nie zgłosi się podając jego nazwisko ... to Durczok i tak jest/będzie skompromitowany a szmatławiec jak zwykle nie poniesie żadnych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kazała bym zamknąć ten szmatławiec! 17.02.15, 10:15 gaskama napisała: > to Durczok i tak jest/będzie skompromitowany a szmatławiec > jak zwykle nie poniesie żadnych konsekwencji. Ba! W takiej sytuacji nawet jak człowiek pójdzie do sądu i sąd przyzna, że go pomówiono to i tak część opinii publicznej stiwerdzi, że 'był winny ale mu nie udowodniono'. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Boli Cie pewnie ten Wprost 17.02.15, 03:45 bo smial Platforme tasmami kompromitowac Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 10:50 Miala byc demaskacja molestowania, a wyszlo jak u Piesiewicza. Reputacje stracil i pewnie poleci - karnie nie wiadomo, czy cokolwiek sie przyczepi. A wszystko to jest raczej w kategorii "osobista degrengolada" niz "systemowe molestowanie w pracy", ktora mnie osobiscie wydaje sie duzo wazniejsza. Z tym ze nigdy nie uwazalam, ze jakis redaktor jest wzorem, a juz na pewno nie w erze celebryctwa. Kiedys tylko zwyczajnie chlali i ryckali na boku, a teraz musi byc to wielki apartament i wciaganie z karty kredytowej... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:22 >A wszystko to jest raczej w kategorii "osobista degrengolada" niz "systemowe molestowanie w pracy", ktora mnie osobiscie wydaje sie duzo wazniejsza. Niestety, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 16:49 Zgadzam się z Tobą w 100%. W ogólnym szambie umyka najistotniejsze zagadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 11:36 nie czytam tej gazety i żadnej innej również. Wszystko jest w necie i na ematce A tak poważnie, to mam jedno przemyślenie: Jeśli ktoś ma problem z emocjami i kulturalnym zachowaniem wobec swoich podwładnych, to niech idzie na terapię, a nie mówi o sobie "wymagający szef" "jestem wybuchowy" itp. Przez takiego "wymagającego" szefa musiałam w końcu rzucić robotę, bo byłam na skraju załamania nerwowego. Odniosłam się do tego, co Durczok sam potwierdza. Reszty nie komentuję, poczekam jak się sprawy rozwiną. Poza tym lubiłam jak prowadził fakty i jest ze Śląska, więc to się mu liczy na plus Odpowiedz Link Zgłoś
bogobojne Re: Najnowsza okładka Wprost 16.02.15, 13:06 atena12345 napisała: i jest ze Śląska, więc to się mu liczy na > plus niech wraca do matki i ojca Odpowiedz Link Zgłoś