Dodaj do ulubionych

You can dance - kto ogląda?

04.03.15, 10:25
Wczoraj był pierwszy odcinek, mam słabość do tego programu i zawsze fajnie popatrzeć na młodych ludzi z pasją i umiejętnościami. Jury jest ok, Patrycję Kazadi też lubię, tylko jednej rzeczy NIE ZNOSZĘ. To jest niestety plaga tvnowskich programów - rzewne historyjki rodzinne. Laska jeszcze nawet nie zdążyła zatańczyć, a na scenie stoi cała rodzina. Tego matka porzuciła, ta spadła na glebę z 5 metrów i się podniosła. Można o tym wspomnieć podczas trwania programu, ale zlitujcie się, żeby robić długie materiały filmowe... Szkoda, że jeszcze nie ma rekonstrukcji zdarzeń.
No, ale ogólnie już się cieszę na kolejne odcinki.
Obserwuj wątek
    • roks30 Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 10:31
      Ja też się cieszę na następne odcinki. W sumie to jedyny program za którym tęskniłam smile. Uwielbiam oglądać taniec, a rzewne historyjki, no cóż widocznie to się dobrze sprzedaje. Mi nie przeszkadzają.
    • mozambique Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 10:38
      ja sie skusilam na pierwszy odcinek j zu wiem ze caly program ma sluzyc nieograniczonemu lansowaniu Kingi a nie szukaniu jakichstm talentów
      • lafiorka2 Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 11:31
        nie lubię żadnych tego typu programów,gdzie potem wyszukuje się jakieś rzewne historyjki uczestników...
        Ale nie oglądam tez innych.Szkoda mi czasu.
    • feel_good_inc Nie łudź się 04.03.15, 11:43
      > To jest niestety plaga tvnowskich p
      > rogramów - rzewne historyjki rodzinne. Laska jeszcze nawet nie zdążyła zatańczy
      > ć, a na scenie stoi cała rodzina. Tego matka porzuciła, ta spadła na glebę z 5
      > metrów i się podniosła. Można o tym wspomnieć podczas trwania programu, ale zli
      > tujcie się, żeby robić długie materiały filmowe... Szkoda, że jeszcze nie ma re
      > konstrukcji zdarzeń.

Tego będzie tylko i wyłącznie więcej. Widownię tradycyjnej TV stanowią obecnie głównie debile, dla których jakikolwiek wysiłek umysłowy jest męczarnią, ale za to bardzo żywiołowo reagują i przylepiają się do szybki telewizora, gdy tylko pojawi się łzawa historyjka z życia wzięta.
      Na zawartość programu wpływa więc rachunek czysto ekonomiczny i dlatego z Discovery ostało się tylko disco, na History tirowcy tańczą na lodzie, a gwiazdą TLC jest Honey BooBoo.
      • morgen_stern Re: Nie łudź się 04.03.15, 11:50
        Na szczęście jeszcze tańczą.
        • feel_good_inc Re: Nie łudź się 04.03.15, 12:17
          morgen_stern napisała:
          > Na szczęście jeszcze tańczą.

Spokojnie! Wytną niepotrzebne, zagrażające oglądalności części o tańczeniu wink
      • mozambique Re: Nie łudź się 04.03.15, 11:50
        niestey ja tez jestem zasmucona tym jak DIscovery spsiało a History standeciała dokumentnie
        jeszcze pare lat temu te kanały były marką, synonimem pewnej jakosci - teraz sa aukcje magazynów, lombard dla murzynskiej biedoty , golasy na bezludnej wyspie i debilna rodzinka Hoffmanów kopiąca złoto na Alasce
        • biala_ladecka Re: Nie łudź się 04.03.15, 12:03
          A ja ostatnio złapałam doła, że z powodu braku telewizora nie zapewniam dziecku codziennej kąpieli w oceanach wiedzy. Widać niepotrzebnie wink
          • mozambique Re: Nie łudź się 04.03.15, 12:08
            no jak sie tak narwalam na pakiet kablowkowy - walsne dla tych "wiedzowych" kanalów

a to jeden wielki szit
        • feel_good_inc Nie trać nadziei! 04.03.15, 12:21
          Nowy szef Discovery zapowiedział, że usuną z ramówki programy promujące fikcję:
          deadline.com/2015/01/discovery-channel-new-chief-rich-ross-fake-documentaries-tca-1201344279/
          Szkoda tylko, że najprawdopodobniej oznacza to jeszcze więcej scripted reality shows, a nie powrót do programów popularnonaukowych sad
        • aurita Re: Nie łudź się 04.03.15, 15:07
          ja ogladam golasow (juz sie rumienie) smile strasznie mnie to wciagnelo i marze o przespaniu sie w wlasnorecznie zrobionym szalasie. To jest dosyc smieszne bo lubie wygode hehe
          • mozambique Re: Nie łudź się 04.03.15, 15:13
            he he tylko jak widac to spanie to srednio wygodne jest
    • beata985 Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 11:54
      morgen ale zawsze możesz wystartować z programem: Rekonstrukcje rzewnych historii z zycia wziętych uczestników YCD i TapMadl....
      • morgen_stern Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 11:57
        Owszem, NIE big_grin
    • nihiru Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 12:14
      Oglądałam tylko na początku.

Jakiś czas temu w którymś tygodniku był artykuł o tym, że właśnie te materiały służą do manipulowania widzów. Kogo chcą wypromować - temu zmontują ciekawszy filmik, dadzą lepszą stylistkę, a widzowie zagłosują. Artykuł dotyczył akurat Tańca z gwiazdami, ale przypuszczam że i w tym wypadku nie jest inaczej.
      • mozambique Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 15:18
        np, ta baletnica ktora jakos jedyna przeszla dogrywke

dziwnym trafem nie pokazali wczesniej występu nikogo innego z tej dogrywki
        • morgen_stern Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 15:20
          Nie mieli ciekawej historii rodzinnej zapewne. Ale dwóch z dogrywki przeszło.
          • a.va Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 15:22
            A kto drugi? Ja też widziałam tylko baletnicę.
            • morgen_stern Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 15:24
              Jeszcze dwóch chłopaków oprócz niej przeszło z dogrywki, przecież ich pokazywali i podali nazwiska.
    • a.va Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 15:21
      Z wcześniejszych edycji obejrzałam chyba tylko pierwszą, ale teraz załapałam się na ten pierwszy odcinek przedwczoraj i będę oglądać następne, bo mi się ludzie spodobali. Łzawe historyjki omijam - czytam forum w tym czasie. Dużo bardziej niż historyjki przeszkadza mi Kinga - jest już tak zakochana w sobie, że nie da się na to patrzeć.
      • mozambique Re: You can dance - kto ogląda? 04.03.15, 15:26
        i ktos z rezyserki doskonale dba o jej ciaglą obecnosc na scenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka