elizaj1
04.03.15, 19:32
Mam męża który opowiada o naszym życiu swojej matce niby ńic w tym dziwnego ale potrafi wynosić wszelkie intymne informacje o których niekoniecznie chce informować polowe rodziny,teściowa wie o mnie wszystko maz ma chyba tylko opory przed opowiadaniem jej w jakich pozycjach uprawiamy sex, no bo to tabu reszta jaknajbardziej do wgląd teściowa zna mój plan dnia wie kiedy byłam u ginekologa czy innego lekarza jakie mam wyniki badań, co kupiłam , ile zarabiamy. Żeby miec pewność ze moje sprawy zostaną moja prywatna sprawa muszę nie informować o nich meza a to juz jest paranoja.Oczywiscie nie poddaje sie i za każdym razem dostaje ode mńie ochrzan niestety nic z tego ie wynika, poza tym ze wpada w furię bo przecież matka go pyta a on nie bedzie jej mówił ze mowić nie moze.... I kółko sie zamyka.jestem tym zmęczona i obdzierana z intymności zwłaszcza ze teściowa roznosi informacje o innych po blizsżej i dalsżej rodzinie.Przy każdym spotkaniu z teściowa czuje sie jak bez majtek,wie o naszym życiu wszystko poza sprawami łóżkowymi wiedza o tym inni,mam tego dość. Spotkaliście sie z takim facetem?a moze macie podobnego?