Dodaj do ulubionych

Ile z Was związało siez facetami mający dzieci

14.03.15, 15:41
z poprzednich związków? Nie załujecie?
Mozna zmienic nick smile
Obserwuj wątek
    • mondovi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 15:48
      Mam pełnoletniego pasierba. Nie żałuję ani troszeczkę.
      • gazeta_mi_placi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 21:31
        No, nie dziwię Ci się, jak pełnoletni...
        • mondovi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 08:15
          Mam go 10 lat, pełnoletni od pół roku.
    • rosapulchra-0 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 16:13
      Las rąk normalnie big_grin
      • gazeta_mi_placi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 21:32
        Z szóstego miesiąca jak najbardziej jest już dziecko, niestety nie dane było mu żyć, prawda?
    • eliszka25 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 16:22
      syn mojego meza niedlugo bedzie mial 17-te urodziny, a nam z mezem w boze narodzenie stuknelo 12 lat malzenstwa. nie zaluje, nie mamy komplikacji w zwiazku z tym, ze maz ma syna z poprzedniego zwiazku. moze wszystko uklada nam sie bez wiekszych sensacji dlatego, ze meza poznalam, kiedy jego poprzedni zwiazek juz sie rozpadl. przyczyna rozpadu nie bylam ja, tylko jego byla go zdradzila. kiedy ja poznalam mojego meza ona juz mieszkala ze swoim nowym facetem, wiec bylo bez sensacji i rozdzierania szat.

syn meza bez problemowo "wkomponowal" sie w nasza rodzine. zyskal dodatkowych dziadkow, ktorzy pod choinka zawsze maja dla niego prezent oraz dwoch braci, ktorzy sa w niego wpatrzeni niczym w bohatera z bajki smile
    • wierska Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 17:12
      Mój ma syna z poprzedniego związku, który na co dzień mieszka z nami, to ja musiałam się wkomponować w ich rodzinę, gdyż jak go poznałam to mieszkali sami od 1,5 roku, bo jego eksia wyprowadziła się. Młody miał wtedy 4 lata i bardzo szybko nawiązałam z nim fajną relację, miałam może łatwiej , bo ex synem nie interesowała się, więc nie nastawiała dziecka przeciwko mnie. Jak się po kilku latach zjawiła i próbowała różnymi sztuczkami młodego nastawiać przeciw mnie, on już swój rozum miał, matki nie pamiętał, mnie miał za matkę, ex szybko znudziła się "takim" dzieckiem i tyle ją widzieli.
      Mamy jeszcze wspólne dziecko i jakoś tak sobie szczęśliwie żyjemy smile
    • tol8 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 21:13
      Ja. Żałuję, ale nie jestem w stanie tego zmienić. Pocieszajace jest to, że gdyby nie to dziecko, to byśmy się nie spotkali...
      Nie potrzebuję zmieniać nicka...
    • ophelia78 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 14.03.15, 21:24
      Ja. Ale mam o tyle łatwo, że syn mojego M ma 25 lat i mieszka w UK, córka 18letnia mieszka 100 km od nas, więc z "pasierbątkami" kontakt mam sporadyczny. Toteż nie żałuję.
      • czar_bajry Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 02:28
        Ja ...i co w związku z tym?
        • gazeta_mi_placi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 11:01
          Rozwiodłaś go? big_grin
          • wasp20 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 15:44
            Tak z ciekawości - jak się kogoś rozwodzi?
            Bo o ile pamiętam z moim ex mężem to my się rozwodziliśmy ze sobą, a nie ktoś z zewnątrz nas.
            Jasne, rozumiem, że chodzi o to czy była kochanką. Ale w dalszym ciągu to nie oznacza że z jej powodu był rozwód.
            • gazeta_mi_placi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 18:20
              Normalnie, przewraca w głowie w trakcie trwania pierwszego małżeństwa tak, że Pan odchodzi od żony i rodziny na rzecz kolejnej Pani.
              • wasp20 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 18:41
                Wow! To taka kobieta musi posiadać jakąś superpower big_grin Mam jakieś dziwne poglądy, że jak facet kocha żonę i jest mu dobrze w małżeństwie oraz jest uczciwy, to nie ma opcji żeby mu ktoś w głowie namieszał (z kobietą tak samo).
                No cóż, uważam, że mój ex odszedł bo chciał, a nie dlatego że mu ktoś "namieszał" w głowie.
                • gazeta_mi_placi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 09:04
                  Odszedł od żony nim Cię poznał?
    • z_lasu Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 11:48
      Ja. Zdarzało mi się żałować, że akurat z tym chłopem się związałam, ale nie z powodu dzieci.

• croyance Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 13:49
      Ja.
      Mlody ma teraz 23 lata, ale znam go od dziesieciu lat. Matka (byla zona) zmarla poltora roku temu.
      • naturella Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 15.03.15, 14:02
        Moj maz ma syna. Poznałam go 14 lat temu, miał wtedy lat 13.
    • wasp20 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 08:30
      Jestem nowa, więc nicka nie zmieniam wink
      Mąż ma dwóch synów z ex małżonką, my mamy jednego wspólnego.
      Patchwork niemal idealny, pomijając wyskoki ex, które czasem tylko ciśnienie lekko podniosą.
      Z dziećmi problemów nie było i nie ma, są przez większość miesiąca u nas (oficjalnie mieszkają z mamą wink pani usiłowała w ten sposób alimenty wydębić, ale mąż wyciągnął argument, że jeśli zechce pójść do sądu/komornika czy gdziekolwiek żeby wymusić płacenie alimentów, zostaną okazane dowody na to gdzie dzieci faktycznie przebywają przez 20-26 dni w miesiącu i skończy się na tym, że to ona będzie musiała z alimentów wyskakiwać, więc pani zamilkła big_grin ).
      Z mężem sielanka smile
      Nie żałuję.
      Aczkolwiek przyznaję, że byłoby łatwiej gdyby on jednak ze swoją ex dzieci nie miał.
      • gazeta_mi_placi Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 09:05
        Zapewne to samo ex myśli o Tobie, że lepiej by było gdyby Cię nie było.
        • wasp20 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 11:09
          gazeta_mi_placi napisała:

> Zapewne to samo ex myśli o Tobie, że lepiej by było gdyby Cię nie było.

Nie wiem po co ten komentarza, ale OK.
          A może odpowiesz na na pytanie co ona zyskałaby gdyby mnie nie było?
          Bo co ja bym zyskała bez niej w tle to wiem - święty spokój.
          A ona? IMO - kompletnie nic.
          Gdyby mnie nie było, jej sytuacja wyglądałaby dokładnie tak samo jak teraz, czyli jej ex mąż byłby jej exe mężem i z dziećmi relacje miałaby takie jakie ma, bo to ona kształtuje te relacje (z ex mężem i dziećmi), a nie ja czy ktokolwiek inny.
          No dobra, mogłaby ewentualnie mieć durną satysfakcję, że ex mąż nie ułożył sobie życia, nie ma rodziny i nie jest szczęśliwy.
          Oj, jak mi przykro, że zabrałam jej tę odrobinę radości tongue_out
          • rosapulchra-0 wasp20, OT 16.03.15, 12:24
            Nie gadaj z gazeciarzem, na forum opinię trolla. Robi podpuchy, by potem rzucać w ludzi goownem. Szkoda na niego czasu, zdrowia i urody. Serio radzę.
            • wasp20 Re: wasp20, OT 16.03.15, 12:29
              Podziękowała za ostrzeżenie, Piękna Różo smile
      • asmarabis Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 10:45
        > eby wymusić płacenie alimentów, zostaną okazane dowody na to gdzie dzieci fakty
        > cznie przebywają przez 20-26 dni w miesiącu

a jakie to dowody?
        • wasp20 Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 11:13
          Zeznania świadków, rachunki za wyprawki szkolne, wspólne zdjęcia z datami, notatki z wizyt lekarskich, korespondencja ojca ze szkołą z dziennika elektronicznego, nagrania z monitoringu smile
    • goodnightmoon Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 10:10
      Ja tez.
      Nie zaluje, jest OK. Nicka zmieniac nie musze smile
    • majenkir Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 12:05
      Moj maz ma syna, ktory byl w liceum, kiedy sie do nich wprowadzilam.
      Nie zaluje, nicka zmieniac nie musze smile
    • kill.emall Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 12:17
      Dzięki Opatrzności uniknęłam takiego układu, jak dzisiaj patrzę z perspektywy na szambo, w które omal nie wdepnęłam, to bardzo się ciesze, że ułożyło się tak, jak ułożyło.
    • triismegistos ja 16.03.15, 12:41
      Zmieniać nicka nie muszę. Mój eks ma dwóch synów, całkiem na szczęście wyrośniętych. Straszna upierdliwość, zwłaszcza, że młodszy mnie nie lubił i bywał zwyczajnie wredny. Co ciekawe, jak się rozstaliśmy to się okazało, że to całkiem sympatyczny chłopak jest wink
      Raczej bym nie powtórzyła, nie nadaję się na macochę.
      • puellae_2007 Re: ja 16.03.15, 12:59
        Ja, nie muszę zmizmieniać nicka, w tej chwili to fajny 22 letni facet smile znam go od 10 rz. Nie żałuję nic a nic smile
    • bei Re: Ile z Was związało siez facetami mający dziec 16.03.15, 17:50
      Jasmile
      Pokochalam niebiologicznego z wielkim bagażem zalet i kilku cech czasami nazwanych wadamismile
      Nie żałuję, mimo, że bywaly chwile w których przyiskrzyło ( nie więcej niż moze zaiskrzyć na widok balaganu, który sama zeobilam smile

Mialam komfortową sytuację, mialam czas, w ktorym poznalam nie tylko charakter partnera i jego tacierzyństwo, moglam poznać charakter dziecka.
      Nie porywałam się na niewiadome. Mialam też szczęście , ze eksia to dość rozsądna kobieta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka